Review: Televizor Philips LED 43PUS8507/12, 108 cm, Smart Android

      Daca iti doresti sa achizitionezi un televizor Smart in viitorul apropiat sfatul meu e sa mergi pe varianta unui veritabil dispozitiv multimedia cu Android, avantajele fiind multiple si rezumandu-se la numarul de aplicatii disponibile in Market, update-uri constante din partea dezvoltatorilor dar si un consum energetic mai bine optimizat. Philips LED 43PUS8507/12 este recomandarea noastra, un model nou de generatie 2022 cu o imagine foarte buna si sistem de operare Android. Interfata Smart da posibilitatea utilizatorului sa aiba acces rapid la aplicatii de streaming video, aplicatii pentru navigare online si retele sociale pentru a verifica adresele de e-mail si conversatie online. Orice eveniment din zona online este semnalizata sub forma unei alerte pe ecranul principal, astfel incat tu sa fi conectat la orice ora cu informatiile care conteaza pentru tine. Pentru a asigura fluenta in navigare, constructorii au ales sa doteze acest model, cu un procesor de tip Quad Core, astfel incat experienta in aplicatii sa fie una cursiva, atat in multitasking cat si la trecerea din zona Tv in interfata si invers. Si partea de design este mult imbunatatita fata de generatiile anterioare, facand acum loc unor tehnologii cum ar fi Ambilight, in fata caruia se afla un ecran mare, de dimensiuni generoase ce masoara in diagonala 108 cm.

Televizor Philips LED 43PUS8507/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa G

    Philips LED 43PUS8507/12 Ambilight pe trei laturi este potrivit pentru încăperile mici spre medii, cum ar fi dormitorul matrimonial sau livingul dintr-un apartament cu o suprafaţă de 15 – 25 metri pătraţi. Televizorul poate fi aşezat fie pe comoda din sufragerie, fie să fie încorporat în bibliotecă sau agăţat cu un suport de perete. Philips 43PUS8545/12 are foarte multe tehnologii de imagine, printre care HDR+ și Dolby Vision, dar și sunet Dolby Atmos. Are și mod special pentru gaming-ul pe console, este perfect pentru PlayStation 4. Procesorul de imagine Philips P5 Perfect Picture Engine permite redarea conținutului la o calitate foarte bună. Pe acest model s-au văzut bine și canalele SD, nu doar cele Full HD sau sursele de calitate mai bună. Culorile sunt vii, surprind mai multe detalii de imagine, 

Televizor Philips LED 43PUS8507/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa G

     Iubitorii de jocuri pe desktop sau consolă pot experimenta modul jocuri Ambilight. Astfel, camera devine parte integrantă a lumii jocurilor preferate, iar acţiunea de pe ecran este redată dinamic în culori bogate şi luminate. Tehnologia Ambilight de la Philips redefineşte nu doar noţiunea de divertisment TV, ci şi conceptul de design interior. Cu noul televizor Philips LED 43PUS8507/12 Ambilight 2022, relaxarea, respectiv distracţia în familie şi cu prietenii capătă un alt sens, iar eleganţa şi frumuseţea îşi croiesc un nou drum împreună în casa ta. Cu Philips Ambilight filmele şi jocurile sunt mai captivante, iar ecranul va părea mai mare decât este. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiectează culorile de pe ecran pe pereţi şi în cameră, în timp real. Obţii iluminare ambientală perfect sincronizată.

    Philips LED 43PUS8507/12 face parte din gama 2022 si vine cu destule noutati la pachet toate gata sa impresioneze publicul iubitor de Android. Arata bine si din punct de vedere al aspectului, cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat. Este subtire cu un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia.

     Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 108 cm si suporta rezolutii UHD. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Contrastul este unul dintre cei mai importanti indicatori a calitatii imaginii redate pe ecranul televizorului si reprezinta un factor important in determinarea capabilitatii HDR. Contrastul se refera la diferenta dintre luminozitatea albului si adancimea negrului.Acesta exprima un nivel la calitate foarte buna, fapt care pune in valoare detaliile tehnice la nivel de detaliu si cromatica. Standardul HDR redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste utilizarea contrastului si a culorilor. Functia HDR10+ amplifica efectul culorilor sau detaliile dintre cele mai luminoase si intunecate. În esenţă, acesta presupune realizarea şi combinarea mai multor imagini cu aceeaşi scenă pentru a prelua cele mai bune elemente din fiecare. HLG utilizeaza o variatie de gama similara cu cea a sistemelor de redare video traditionale. Asa se obtine o flexibilitate mai mare pentru adaptarea continutului difuzat de televiziuni, fie ca vorbim de evenimente sportive transmise in HD, fie ca vorbim de continut obisnuit.

Televizor Philips LED 43PUS8507/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa G

    Principalul avantaj al acestui televizor 43PUS8545/12 este reprezentat de faptul ca vei putea instala jocuri si aplicatii direct pe acesta pe care le vei putea utiliza la o rezolutie superioara UHD. Smart TV-ul Philips ruleaza sistemul de operare Android 11, este echipat cu 16 GB memorie interna preinstalata pe care poti stoca aplicatii si jocuri si este pus in functiune de un procesor Quad -Core.

   Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care: PixelPlusHD (mai multi pixeli pentru o imagine mai buna), Micro Dimming Pro (soft special pentru analiza imaginii frame by frame pentru reglarea automata contrast si luminozitate), Philips Ambilight (proiecteaza lumini in spatele televizorului, creand un efect de halo care va imbogati experienta din timpul vizionarii unui film). Noul motor unic de procesare al imaginii de la Philips, Pixel Precise Ultra HD converteste orice imagine la intrare in una de calitate superioara, la standardul UHD. Lumina standard care strabate ecranul generos are o luminozitate de 250 cm/mp, un contrast nativ de 1000:1 cu o rata de refresh de 60 Hz. Unghiul de vizualizare de 178 de grade este unul excelent, imaginile reusind sa fie vizibile pe toata suprafata ecranului. Tehnologia avansata de upscalling impreuna cu un algoritm performant vor imbunatati fiecare pixel pentru un rezultat final mult mai bun si o imagine mai clara, bogata in detalii. 

     Sunetul este livrat printr-un sistem audio Dolby Atmos cu o putere RMS de 2 x 10W ce beneficiaza de tehnologiile audio: Mod Noapte, Dolby Bass, Dialog Cclar. Mai multa miscare inseamna mai multa putere, asa ca vei beneficia de sunet puternic chiar si de la un televizor Philips cu design subtire. Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

     Televizorul te asista si in ceea ce priveste comanzile vocale, avand integrat sistemul de recunoastere vocal Google Voice. Atunci cand spui „Netflix”, Volume Up sau Down, televizorul preia comanda si ajusteaza postul de emisie, sursa sau setarea tehnica, conform dorintei utilizatorului.

Televizor Philips LED 43PUS8507/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa G

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI 2.0, 1 port HDMI 2.1, port component, 2 porturi USB 3.0, jack pentru casti, iesire internet LAN prin portul RJ-45 si slot CI+. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 3.0.  De asemenea poti inregistra emisiuni de pe posturile de televiziune digitala terestra, sau folosind functia de inregistrare intarziata. Philips LED 43PUS8507/12 poate fi pozitionat la inaltime cu ajutorul unui suport VESA 100 x 200 capabil sa sustina greutatea sa de 9,4 Kg.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

    Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor Philips LED 43PUS8507/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa G