Stock Busters revine la eMAG, maine 27 pana pe 29 septembrie

       Ti-a fost dor de promotii si reduceri?  Iata ca nu trebuie sa le asteptam prea mult deoarece incepand de maine dimineata 27 septembrie Stock Busters revine la eMAG. Timp de 3 zile, pana pe 29 septembrie, ai ocazia sa iti cumperi tot ce ai nevoie pentru acasa la super oferta. Cum stim de la editiile precedente, deja au fost listate o serie de produse vedeta care se vor regasi incepand de maine dimineata in catalogul de oferte. Printre vedetele catalogului, gasim un televizor Smart Star-Light de 80 cm, cu tot ceea ce ii trebuie, ecran generos si rezolutie HD, un laptop Acer la 749 lei, electrocasnice, set-uri de gradina haine si cosmetice, dar cel mai bine ar fi sa le vezi chiar tu, accesand lista de produse vedeta de aici: Vezi catalog oferte

   Promotiile incep de la prima ora a diminetii, de regula 7:30 si se intind pana in a 3-a zi de 29 septembrie. Desigur cei care vor fi curiosi sa vada preturile dar si rapizi in plasarea comenzilor vor fi si cei dintai, cei mai castigati, deoarece stim ca la astfel de evenimente de anvergura, de regula acele produse avand pretul cel mai bun sunt si primele care isi epuizeaza stocul.

    La munca, in masina sau chiar de pe telefon, iti recomand sa arunci un ochi peste catalogul online, ca nu se stie niciodata daca iti face cu ochiul vreo promotie interesanta. 

   Nu pot spune cu exactitate care vor fi produsele vedeta dar cu siguranta vor fi reduceri la intreaga gama de produse, in categorii cat mai diferite. Nu e rost sa mai stai pe ganduri, iar primul sfat ar fi sa iti planifici bugetul pentru maine, sa studiezi preturile si cam care ar fi produsele pe diverse categorii care te-ar interesa.

    Telefoane mobile la reducere

    Electrocasnice mari si mici la reducere

    Produse de gradinarit si interior casa sau apartament

    Produse IT si ceasuri inteligente la reducere

      Deoarece m-am mutat la casa noua de curand sunt sigur ca si de data aceasta voi face achizitii bune in ceea ce priveste un mobillier nou sau poate aparate electrocasnice care sa im definitiveze aspectul general al bucatariei.     

      Foarte important, iti recomand sa arunci un ochi si pe sectiunea resigilate, deoarece vor fi reduceri si aici