Side by Side Samsung RH68B8541S9/EF, pret, pareri

      Samsung RH68B8541S9/EF este o combina frigorifica de tip side by side de ultima generatie, foarte incapatoare si cu o structura interioara eficienta. Acest design cu doua sau trei usi cum se intampla in acest caz, este intalnit numai la aparatele frigorifice de capacitate mare, tip side by side. Inevitabil atunci cand ai o familie mai numeroasa, gusturile culinare trebuiesc interpretate cat mai divers, la fel si cantitativ, iar un astfel de aparat de racire este mai mult decat necesar. Un spatiu mai mare este totodata o mare responsabilitate si trebuie racit cum se cuvine mai ales in perioadele calduroase de vara, astfel ca a trebuit regandite tehnologiile si modul cum functioneaza aparatul pentru a fi eficient. Nimic nu este ales la intamplare, totul fiind studiat dupa mai mult timp de interactiune cu subiectul consumator, astfel incat experienta sa fie una cat mai completa, asa cum trebuie sa se intample cu un aparat de racire tip side by side premium. Sistemul de racire este unul independent, pentru zonele de racire frigider iar accesul la interior se face prin intermediul a doua usii cu deschidere laterala. Pentru a economisi energie, si conserva mai mult temperatura scazuta la interior, s-a optat in partea dreapta pentru o usa de tipul Food Showcase, care permite deschiderea numai a unei singure portiuni, la jumatate. Daca stii exact unde sunt alimentele pozitionate la interior, pe partea din dreapta, nu mai trebuie sa deschizi unsa principala, aceasta miscare fiind una mult mai inteligenta pentru a economisi energie si a mentine la interior un climat rece. 

Side by Side Samsung RH68B8541S9/EF, 627 l, Full No Frost, Food Showcase, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Clasa E, Inox

    Sistemul de tip dozator de la exterior va fi util inspecial in zilele de vara, cand vei dori sa servesti apa rece prin simpla atingere a optiunilor de comanda moderne pe baza de touch-screen. Acest aparat este capabil sa livreze chiar si cuburi de gheata de diferite dimensiuni pe care sa le utilizezi in conceperea de cocktail-uri specifice de sezon. Sistemul antibacterian trateaza apa constant, pentru a asigura o calitate permanenta. Designul specific al frigiderului grey Inox ne permite sa afirmam faptul ca avem in fata noastra una dintre cele mai aspectoase combine frigorifice de tip side by side. Atentia la detalii, finisajele dar si materialele de calitate care sunt folosite la constructia sa, ofera acest tablou de ansamblu modern, cu o latura estetica puternica, aspectuasa, care va functiona perfect si la nivel tehnic. Exista doua usi principale care fac accesul la interior, dar pentru economisire de energie, usa din dreapta iti da posibilitatea sa o deschizi la jumatate, aceasta fiind prevazuta cu un montaj de tip Food Showcase. In cazul in care sti in mod exact pozitia alimentelor la interior, nu trebuie sa mai deschizi intreg frigiderul pentru a le accesa, fiind mai usor si mai econom sa deschizi doar acest raft de vizionat din partea din dreapta sus a frigiderului. 

Side by Side Samsung RH68B8541S9/EF, 627 l, Full No Frost, Food Showcase, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Clasa E, Inox

    Capacitatea totala a acestui frigider este de 627 litri compartimentat astfel: 403 litri volum frigider iar restul de 224 litri ii sunt atribuiti congelatorului. Tehnologia de constructie SpaceMax foloseste o izolatie speciala de inalta eficienta care permite peretilor sa fie mult mai subtiri, fara a compromite eficienta energetica. Deci, cu mai mult spatiu la dispozitie, optiunile culinare vor putea fi dintre cele mai variate. Se pastreaza un coeficient excelent de izolatie termica, pentru a permite combinei sa obtina un consum mic de energie, fara a creste costurile energetice. Ne plac si detaliile manerelor care sunt incorporate la interior, iar functionarea sa este una silentioasa. Iar in functie de nevoile de sezon, poti transforma combina sa functioneze ca un frigider full, pentru tot spatiul de la interior sau adopta o functionare mai economa. Optiunea de conversie 5 in 1, ne permite sa alegem urmatoarele functii – regular – functionare normala cu frigider si congelator, fridge max – intreg spatiul este transformat intr-un frigider mare, vacation – functionare cu un consum redus de energie in perioada in care esti plecat de acasa, Energy Saver – functionare doar cu frigiderul activ sau doar cu congelatorul activ. 

    Sistemul de racire utilizeaza asa numita tehnica TwinCooling Plus ce foloseste doua fluxuri de aer separate si cu un control precis al temperaturii, pentru mentinerea nivelelor optime de umiditate atat in frigider, cat si in congelator. Temperatura de la interior este mentinuta la un nivel optim astfel incat sa nu scada sub pragul de inghet. Acest lucru asigura in acelasi timp un consum regulat, fara a exista treceri bruste de temperatura, care il incadreaza in clasa de eficienta F. Pe langa temperatura poti controla si alti indici precum umiditate sau nivel de ventilatie. Cu un control exact al parametrilor de temperatura, optii un consum mai bine optimizat, iar in perioadele mai putin solicitante, sau atunci cand nu folosesti atat de des combina, poti reduce consumul energetic foarte mult. Ne plac aparatele electrocasnice ecologie, iar aceasta optiune este un mare plus in randul aparatului de racire Side By Side Samsung RH68B8541S9/EF.

    Side By Samsung RH68B8541S9/EF este frigiderul optim pentru a deservi intreaga familie avand o capacitate de pana la 627 litri, care se imparte intre zona frigorifica si congelator. Volumul disponibil pentru fiecare zona in parte este astfel: frigider 403 litri iar congelator 224 litri. Rafturile de la interior folosesc ca material de constructie sticla securizata, capabila sa reziste fara probleme in a sustine alimente de greutate de pana a 25 Kg. Daca privesti spre interiorul sau, ai o priveliste surprinzatoare daca e sa luam in consideratie spatiile numeroase pentru depozitare alimente, totul usor accesibil utilizatorului din oricare unghi. Peretele din spate, are o forma „Flat Duct” fiind perfect plat, ceea ce minimizeaza spatiul neutilizat si creeaza mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor. Controlul temperaturii se face de la interior, optiunile de functionare fiind ascunse discret la interior, dar usor accesibile odata ce deschizi usa. 

Side by Side Samsung RH68B8541S9/EF, 627 l, Full No Frost, Food Showcase, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Clasa E, Inox

   Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta cu rama de plastic ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Rama de plastic montata pe margininea rafturilor, retine lichidul varsat in mod accidental pe rafturi. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. Optional acest aparat frigorific are in dotare si un raft, de unde ai posibilitatea de a depozita in siguranta pana la maxim 5 sticle in pozitie orizontala. Acest raft versatil cu suprafata plata poate fi folosit si pentru a depozita de exemplu un cofrag de oua sau un pachet cu pizza.

     Sistemul de iluminare cu LED-uri dispus sus in zona de refrigerare si congelare, emite mai putina caldura decat becurile conventionale, astfel incat frigiderul nu trebuie sa functioneze atat de mult pentru a mentine alimentele reci. In partea inferioara a zonei de refrigerare se afla compartimentul Vegetable Box etans cu doua sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (2°C ~ 5°C) iar nivelul umiditatii la interior este realizat, printr-un dispozitiv care regleaza curentii de aer rece si nivelul de umiditate, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. 

      Usa frigiderului cu maner vertical integrat si sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 5 suporturi fixe 2 mai mici si 3 mai mari pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele doua rafturi specializate pentru depozitarea de oua si condimente iar ultimele 3 rafturi specializate pentru depozitare de borcane si sticle cu inaltime peste medie. Frigiderul este prevazut la interior cu un circuit complex al apei care ofera alimentarea la exterior a dozatorului. Traseul apei este prevazut cu filtre de curatare impuritati, astfel incat rezultatul livrat la dozator sa fie unul de cea mai buna calitate. Este prevzut cu un rezervor de mari dimensiuni, astfel incat sa nu fie nevoie sa il realimentezi prea des. Nu necesita instalare speciala si racord la sistemul de apa curent, alimentarea fiind posibila din rezervorul incorporat la interior. Acest rezervor livreaza si apa necesara pentru sistemul de producere de cuburi gheata proprie.

  Food ShowCase este ”un frigider in interiorul altui frigider” care iti permite sa organizezi eficient si sa gasesti rapid alimentele, bauturile si sosurile cel mai des folosite si preferate de familia ta. Iar usa metalica Metal Cooling pastreaza o temperatura scazuta optima pentru a mentine alimentele mai proaspete. Ai astfel acces rapid la alimentele dorite, fara a mai fi nevoie sa deschizi usa in totalitate.

Side by Side Samsung RH68B8541S9/EF, 627 l, Full No Frost, Food Showcase, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Clasa E, Inox

   Aparatul frigorific este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Sertarele mari din frigider si congelator ne permit sa scoatem alimentele cu usurinta si sa depozitam si obiecte de mari dimensiuni. Pentru a regla temperatura Samsung are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea de congelare oferite de spatiul de congelare este de 15 Kg/24 h. 

   Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Samsung avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 10 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN, N, ST, T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Samsung RH68B8541S9/EF detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Congelatorul este dotat cu functie automata de congelare rapida Super Freezer unde procesorul reduce rapid temperatura la -23°C, intr-un timp de maxim 50 ore in functie de incartura. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia de congelare rapida comuta inapoi la modul normal si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Samsung avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie.

Răcire sau congelare rapidă la cerere

   Aparatul are si functia Power Cooling ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate pana la +1°C si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. Astfel frigiderul functioneaza la viteza maxima timp de 2 ore si jumatate, dupa care va reveni automat la temperatura anterioara. 

    Eficienta energetica oferita de side by side Samsung RH68B8541S9/EF este buna, avand clasa E, cu un consum anual de energie de 343 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina, este de 36 dB(A), conform noi etichete energetice.

Side by Side Samsung RH68B8541S9/EF, 627 l, Full No Frost, Food Showcase, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Clasa E, Inox

  Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica si a izolatiei cu ciclopentan. Tehnologia Inverter de la Samsung presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 36 dB.

     Pentru un plus de confort combina este dotata tehnic si cu un scut de protectie complet neted Clean Back, in spatele aparatului, care are rolul de protectie al agregatului frigorific. Acest scut de protectie ce poate fi curatat cu usurinta, ofera o durabilitate suplimentara, impiedicand depunerea prafului in jurul componentelor si a loviturilor accidentale. Eleganta, moderna si totadata multifunctionala, Samsung RH68B8541S9/EF este combina frigorifica tip side by side perfecta pentru orice bucatarie contemporana. O recomand tuturor cu cea mai mare incredere, pentru ca raportul sau calitate-pret este excelent.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

Side by Side Samsung RH68B8541S9/EF, 627 l, Full No Frost, Food Showcase, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Clasa E, Inox