Rabla la ochelarii de vedere Lensa: Vouchere cadou

  Lensa activeaza din nou programul de reinoire pentru ochelari de vedere intitulat sugestiv „Rabla la ochelarii de vedere„, valabil de luna aceasta. Doar pentru aceasta etapa poti primi pana la 1000 de lei sub forma de voucher cadou pe care poti sa ii folosesti la achizitia unei noi perechi de ochelari din magazinele Lensa. Fie ca vechii ochelari nu mai corespund din punct de vedere al dioctriilor, s-au demodat sau au defecte care ii fac sa nu mai poata fi utilizati, acum poti primi in schimbul lor un voucher cadou de pana la 1000 de lei. Daca doresti sa te inscrii in program ca apoi sa beneficiezi de promotie in magazine, trebuie sa te inscrii in program utilizand formularul specific disponibil online aici

PROGRAMUL CONTINUĂ] Lensa a lansat campania "Rabla la ochelarii de vedere"  prin care poți obține vouchere în valoare totală de 1000 de lei pentru  ochelarii vechi dați la schimb

De ce sa aleg programul rabla pentru ochelari?

  In magazin beneficiezi de ajutor specializat din partea unui personal calificat care te indruma spre a alege cea mai buna optiune pentru tine. Deasemenea daca nu ai prescriptie pentru ochelari, tot in magazin poti obtine una pe loc gratis, fara a mai fi nevoie sa apelezi la alti specialisti. Dupa ce te-ai inscris completand formularul de mai sus si te-ai programat, te asteptam cu drag in unele din centrele deschise Lensa pentru a personaliza noii ochelari de vedere conform cerintelor tale. Oricare tip de ochelari de vedere sunt acceptati in program chiar si cei lipiti cu scotch sau superglue. Ochelarii care erau in trend-uri in anii 90 pentru care acum a venit timpul schimbarii. La fel si cei care nu mai au dioctriile bune.

Unde poti beneficia de aceasta oferta?

  Programul rabla pentru ochelari se desfasoara exclusiv offline, fiind nevoie pentru inscriere de completarea formularului initial si de prezentarea perechii vechi pentru reciclare. In locul perechii vechi vei putea primi un voucher destul de valoros pe care sa il poti utiliza pentru a cumpara o pereche noua de ochelari. Exista pana la 30 de puncte de consiliere Lensa in marile orase din tara, in București, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Suceava, Baia Mare, Buzău, Râmnicu Vâlcea. Prin Programul Rabla de la Lensa scapi în sfârșit de ochelarii vechi și obții bani pe ei. Un lucru vechi pentru o investiție nouă – noi credem că este o afacere bună! 

  Ochelarii sunt primul lucru pe care îl observi la o persoană. Așa ca de ce să nu porți și tu rame care să îți reflecte personalitatea? Și în același timp să fie confortabile toată ziua. Deasemenea sa nu uitam ca o vedere bună înseamnă o viață mai bună pentru tine, dar și pentru familia ta. Conduci, citești, lucrezi mai bine – și te bucuri de viață în același timp. Te invit sa te inscrii in program, pentru a completa datele fiind nevoie de aproximativ un minut de atentie. 

                            Inscrie-te in program >> aici

Rabla la ochelari: până la 500 lei pentru o pereche veche - EVmarket.ro