Review: Masina de spalat rufe Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7

       O masina de spalat rufe este indispensabila in orice locuinta iar cu cat este mai performanta cu atat serveste mai bine nevoilor noastre pe care le avem de zi cu zi. Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 este masina de spalat rufe perfecta pentru familii extinse ca numar de membrii, oferind o serie de beneficii cum ar fi capacitate de incarcare de pana la 11 Kg rufe, o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm si tehologii de control pe baza de inteligenta artificiala. Incepand de anul acesta, Samsung extinde gama Bespoke cu noi aparate de bucatarie si uz casnic in culori elegante ce au functii actualizate si finisaje premium. Aceasta gama permite o integrare mult mai facila cu alte dispozitive casnice, concepute pentru a fi utilizate impreuna. Experiența personalizată Bespoke înseamnă mai mult decât a gestiona aparatele din casă cu o aplicație. Înseamnă folosirea tehnologiei bazată pe inteligență artificială pentru a face viața de acasă mai comodă și în acord cu nevoile specifice ale utilizatorilor. De aceea in acest scop cei de la Samsung au lansat Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7, o masina de spalat inteligenta, construita pentru a face viata de acasa mai comoda in acord cu nevoile specifice ale utilizatorilor. Un alt avantaj al acestei game reprezinta posibilitatea de a personaliza produsele achizitionate urmarind un paletar extins de culori, care sa se potriveasca cu abordarea tematica a designului de acasa.

Masina de spalat rufe Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7, 11 kg, 1400 RPM, Clasa A, Motor Digital Inverter, AI Ecobubble, AI Wash, AI Control, Bubble Soak, Alb

 

      Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 este o masina de spalat rufe conectata la modelul tehnologic IOT „Smart Things” care interconecteaza toate aparatele electronice si electrocasnice intr-un hub unic in cloud, de unde pot fi genstionate folsind aplicatia mobila de date de pe telefonul mobil. Pentru a functiona, ai nevoie de internet de mare viteza prin router wireless pentru a fi medeu in directa relatie cu aparatele Samsung de la distanta. Pentru a seta aceasta optiune, trebuiesc urmariti o serie de pasi simpli pentru configurare. Dupa acest model vei putea urmari parcursul de functionare al masinii de spalat chiar si atunci cand esti plecat de acasa, sa optimizezi programele, si sa adaugi sesiuni suplimentare de clatire. Te bucuri impreuna cu familia de rufe gata curatate in cel mai scurt timp posibil. Ofera numeroase optiuni de spalare, unele mai scurte, altele mai intense, pentru a oferi de fiecare data o curatare eficienta. Tot din aceeasi gama, uscatorul Samsung va face echipa buna cu aceata, pentru ca tu sa te bucuri de mai mult confort acasa. Ambele aparate sunt controlabile de pe telefon de la distanta prin intermediul aplicatiei special create in acest sens.

 

Spala mai inteligent

      Aparatul de culoare clasic alb, prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 60 cm adancime si 60 cm latime si greutatea neta de 73 Kg astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 este dotata cu motorul Digital Inverter, bazat pe tehnologia motorului fara perii, acesta are vibratii si uzura reduse si ofera performante maxime cu zgomot minim. Samsung cu tehnologia pionierat in domeniul reducerii zgomotului, cu acest model ce include materiale fonoabsorbante unice si motor inverter functioneaza extrem de linistit. Nu mai pierde detergentul și evită sarcina obositoare de a curăța sertarul pentru detergent. Sertarul StayClean asigură utilizarea detergentului din sertar, datorită unui sistem special de circulare a apei. Deci, există mai puțin reziduuri inestetice de săpun și tava rămâne mai curată și mai igienică. Auto Dispense distribuie automat cantitatea corespunzatoare de detergent si balsam pentru fiecare incarcare. De asemenea, contine suficient detergent pentru spalare timp de o luna. Sistemul de senzori emite notificari atunci cand ramane fara resurse de detergent.

Masina de spalat rufe Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7, 11 kg, 1400 RPM, Clasa A, Motor Digital Inverter, AI Ecobubble, AI Wash, AI Control, Bubble Soak, Alb

       Tehnologia VRT Plus a acestui model, reduce zgomotul si vibratiile din timpul spalarii. Senzorul 3D pentru vibratii mentin tamburul intr-un echilibru perfect, chiar si la viteze de centrifugare mari. Datorita acestei tehnologi se asigura o functionare ultra-silentioasa de 52 dB la spalare si 72 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Motorul Digital Inverter din dotare ofera o eficienta energetica superioara si o performanta exceptionala de lunga durata, asadar motorul este certificat sa functioneze timp de 20 de ani sustinut de o garantie de 10 ani dat de Samsung. Capacitatea maxima de incarcare a acestui model este de 11 Kgiar cele 1400 de rpm. asigura o spalare eficienta. Samsung are tehnologia Turatie variabila sau excludere centrifugare unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1400 rot/min. 

Masina de spalat rufe Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7, 11 kg, 1400 RPM, Clasa A, Motor Digital Inverter, AI Ecobubble, AI Wash, AI Control, Bubble Soak, Alb

     Panoul de comanda cu design-ul Crystal Gloss situat in partea superioara este prevazut cu un buton rotativ cu principalele programe de spalare si un display cu ecran avand afişajul lat de culoare albastra, cu butoane plate (Touch Control), care reacţionează la cea mai mică atingere, avand urmatoarele functii: amanare pornire 24 h, accesare temperatura de spalare, afisare timp ramas, selectare centrifugare, indicator închidere hublou, spalare rapida, accesarea functiei bubble soak, Eco bubble, smart control. Obiceiurile de spalare vor fi inlocuite de acum cu tehnologii precum AI Control ce permit o spalare mult mai usoara si precisa din punct de vedere al functiilor selectate. Aceasta functie intuitiva pe vaza de AI iti permite sa personalizezi spalarea, memorandu-ti obiceiurile, sugerand programe si afisand informatii in timp util. Fiecare etapa din procesul de spalare va fi evidentiat cu ajutorul unor indicatoare LED de progress si afisat pe display-ul principal. Cycle Suggestion sunt optiunile de spalare sugerate de algoritmul inteligent, Habits Learnig – reprezinta obiceiurile obisnuite pe care in timp masina de spalat rufe incepe sa le invete in timp ce Informative Display and Guide include informatiile utile referitor la proces si etapele spalarii rufelor. De pe panoul de comanda puteti seta pana la 5 operatii de limpezire, in functie de ciclul de spalare. Pentru a modifica temperatura apei avem 5 optiuni de temperatura (20, 30, 40, 60, 90)℃. Cu optiunea AI Control Bubble Soak – care are la baza un algoritm de inteligenta artificiala putem sa activam sau sa dezactivam functia de inmuiere cu bule.

Bubble Soak

       Functia Bubble Soak ce prelungeste timpul de spalare cu 30 de minute este disponibila cu ciclurile de spalare: Cotton; materiale Sintetice; Lenjerie de pat si programul de spalare Super Rapid. Functia Bubble Soak ajuta la indepartarea unei game largi de pete persistente, precum cele de sange, ceai, vin, machiaj si iarba. Hainele sunt bine inmuiate in bule active, astfel incat murdaria si petele sunt inmuiate si pot fi indepartate mai eficient.

   Pentru a schimba setarile programului in derulare se apasa pe butonul “Start/Pauza” si programul se opreste. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat cu uscator pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. In stanga panoului de comanda se afla sertarul cu 3 compartimente pentru detergent solid, lichid si balsam, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. In plus sertarul ramane intodeauna curat, fara reziduuri de detergent, datorita unui sistem special de auto-curatare cu apa.Mașină de spălat rufe Bespoke WW11BB944DGHS7 | Samsung România     Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 63 de litri, avand diametrul hubloului de 30 cm. Deschiderea hubloului cu sistem de siguranta se realizeaza la 155 de grade. Grila formata din cele 22 programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Spatioasa la interior, acest lucru iti va permite sa incarci elemente vestimentare si rufe dintre cele mai variate, chiar si acele piese care de regula nu incapeau intr-o masina de spalat clasica. 

Design compact la exterior, capacitate mare in interior

     Sistemul de reglare al consumului implica acum algoritmi inteligenti pe baza de AI care cantaresc cantitatea de rufe, si adapteaza fiecare program si consum de resurse conform cu caracteristicile de greutate detectate la interior. Peretii subtiri permit incadrarea unei cantitati mai mari de rufe fara a aduce un impact vizibil asupra dimensiunilor la exterior. Rufele sunt procesate lent, cu grija, pentru a le proteja astfel de a nu acumula urme inestetice sau deteriora. Lista optiunilor de spalare este una destul de generoasa si chiar si asa suporta modificarea mai multor parametrii functionali pe baza de AI pentru a beneficia de un maxim de confort din partea masinii de spalat Samsung. Masina de spalat rufe Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7, 11 kg, 1400 RPM, Clasa A, Motor Digital Inverter, AI Ecobubble, AI Wash, AI Control, Bubble Soak, Alb     Acest tambur unic cu tehnologia Q-Drum are partea din spate mobila, ce actioneaza ca un pulsator, miscand apa in directii diferite fata de miscarea normala a tamburului, asigurand prin barbotare o spalare rapida, eficienta si delicata a hainelor. Acest model a fost testat fata de o masina clasica rezultand economi de timp in ciclul de spalare de 50% la modul de spalare bumbac la 40℃, la incarcare partiala. Performanta de spalare la acest test este cuprins intre ±3% si cu pana la 20% economie de energie in acelasi ciclu de spalare, bazat pe date de testare Intertek.

     Samsung dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului. Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Acest model detine tehnologia Air Bubble Wash unde milioane de bule de aer vor patrund in fibre si apoi se vor disperseaza pentru a genera energie de impuls, spaland eficient rufele, chiar si in apa rece. Datorita acestor bule, se va reduce frecarea atat dintre haine cat si dintre haine si tambur, astfel tesatura hainelor va fi protejata. Bulele activeaza detergentul, astfel ca acesta penetreaza rapid materialul si elimina murdaria cu usurinta, chiar si in apa rece la temperatura de 15°C.

     Daca spalam mai multe încarcaturi, una dupa alta, fara modificarea setarilor, nu mai avem nevoie să reprogramam ciclul de fiecare data. In plus acest model dotat cu tehnologia pete dificile inlatura o varietate de pete dificile cu ajutorul tehnologiei bulelor de aer. Hainele sunt inmuiate bine in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient. Aceasta adauga o faza suplimentara la ciclul de spalare normala, unde bulele de spuma patrund adanc in tesatura, astfel incat petele sunt desprinse si indepartate in mod eficient.

     Acest model cu tehnologia Fuzzy Logic inteligent datorita procesorului incorporat si a senzorilor din dotare recunoaste automat cantitatea de rufe, dozand cantitatea corecta de detergent si timpul de spalare. Deci, indiferent ce spalam, obtinem intotdeauna cea mai buna ingrijire a rufelor. Functia Eco Drum Clean+ este un ciclul de curatare ecologica a tamburului, ce va inlatura resturile de detergent si elimina 99,9% din bacteriile urat mirositoare, fara substante chimice dure. Forta de frictiune a jetului puternic de apa si rotirea rapida elimina 99% si din murdaria de pe garnitura de cauciuc a usii. Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 fiind un model inteligent datorita senzorilor si a procesorului din dotare masina te anunta la fiecare 40 de spalari cand trebuie sa fie curatata.

     Acest model este echipata cu functia inovatoare Q-rator ce este o aplicatie de management al acestui model. Cu aceasta aplicatie iti poti folosi noua ta masina de spalat mai eficien. In sectiunea data de aplicatia Recomandari poti gasesti rapid ciclul optim de spalare pentru fiecare tip de material textil. La sectiunea Planificator aplicatia iti permite sa administrezi orele de finalizare ale ciclului de spalare pentru a-ti optimiza programul zilnic. Iar la functia Asistent procesorul identifica si ofera solutii pentru eventualele probleme aparute in timpul ciclului de spalare. Aplicatia Recomandari stocheaza datele, preferintele si modul de utilizare, pentru a sugera cele mai utile optiuni utilizatorului. Utilizatorul va fi unicul responsabil pentru eventualele daune cauzate masinii sau textilelor de informatii incorecte furnizate de catre acesta procesorului. Ciclul de spalare recomandat este bazat doar pe durata programului si poate sa nu fie potrivit pentru toate materialele sau tipurile de murdarire al articolelor ce sunt spalate. Pentru a beneficia de aceasta functie este necesar un cont in aplicatia Samsung si o conexiune WiFi, aplicatia care este disponibila pe dispozitive Android si iOS.

     Funcţia Memo programul preferat datorita procesorului puternic stochează in memoria aparatului programele de spalare preferate si refolosite, atunci cand avem nevoie din nou de ele. Este suficient să apasam pe butonul de pornire şi sa repetam programul preferat si memorat. Functia de transpunere prin asistentul inteligent AI- detecteaza nevoile de spalare in timp, facilitand astfel imbunatatiri la nivel de programe, adaptand intreg procesul la ceea ce ai nevoie tu. Speli usor si eficient cu AI Control. Personalizeaza spalarea prin memorarea obiceiurilor tale, sugerand cicluri si afisand informatii in timp util. Functia Bubble Soak te ajuta sa scoti numeroase tipuri de pete persistente. Indiferent daca este vorba de bumbac, material sintetic sau de haine pentru bebelusi, adaugati 30 de minute Bubble Soak la orice program preferat prin simpla apasare a unui buton. Hainele sunt inmuiate in intregime in bule active, asa ca orice urme de murdarie si pete vor fi indepartate mult mai eficient.

 

     Putem alege intre cele 22 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Samsung sunt: Programul Spalare rapida spala hainele putin murdare rapid si eficient, oferind mai mult timp liber. Este suficient sa apasam pe butonul 15’ si sa spalam o incarcatura de 2 kg de rufe in 15 minute. Programul Spalare rapida de 39 de minute la o cantitate de maxim 5 Kg de rufe, ideal pentru articole purtate zilnic, precum lenjerie de corp si camasi. La acest program durata ciclului variaza, in functie de conditiile alimentarii cu apa, de sarcina si de tipul rufelor. In plus putem modifica setarea temporizatorului in functie de dimensiunile incarcaturii si de programul nostru. Spalare manuala la o cantitate de maxim 2 Kg de rufe, acest program este dedicat pentru a spala hainele de lana/delicate care au etichete cu „a nu se spala in masina”, pentru care se recomandă spalarea manuala. Program bumbac la capacitate maxima cu cinci optiuni de temperatura (20°C, 30°C, 40°C, 60°C, 90°C). Program bumbac cu prespalare pentru rufe si textile murdare din bumbac si in (lenjerie de corp, in, fete de masa, prosoape, lenjerie de pat etc.) la o cantitate de maxim 2,5 Kg. Program bumbac Eco cu 2 optiuni (40°C si 60°C) la capacitate maxima. Sintetice ideal pentru bluze sau camasi din poliester (diolen, trevira), poliamidaă (perlon, nylon) sau materiale similare. Pentru rezultate bune de spalare sarcina pe masina nu trebuie sa depaseasca 4 Kg de rufe. Delicate cu 2 optiuni de program Mătase sau Lână. Matase (30°C)/Perdele. Programul de spalare Outdoor la o cantitate de maxim 2 Kg de articole de imbracaminte este dedicat pentru haine destinate drumetiilor montane, imbracaminte de ski si imbracăminte sport realizată din materiale precum spandex, stretch si microfibre. Programul „Super Speed” este pentru cei eficienti, pentru ca in doar 39 de minute, rufele sunt gata de pus la uscat. QuickDrive™ misca dinamic rufele, tehnologia AI Eco Bubble™ curata puternic, iar clatirea e mai rapida cu Speed Spray dar si prin accelerarea vitezei de centrifugare. Silent Wash reprezinta optiunea de spalare a rufelor cea mai silentioasa pe care o recomand a fi utilizata in special pe timp de noapte. Atunci cand doresti a speli cu un minim de consum energetic fara a incalzi apa la interiorul masinii de spalat, exista optiunea Intense Cold ce ofera o curatare optima pentru rufele de la interior, spaland cu apa rece, neincalzita, dar intr-un mod eficient. Color iti permite spalarea eficienta a rufelor colorate fara a pierde din culoare, Active Wear este un program de spalat specializat pentru hainele sport, in timp ce Dray and Spin adauga o etapa suplimentara spalarii pentru a stoarce si a usca cat de mult posibil apa din tesaturi. 

     Tehnologia Hydro thermal combinat cu Eco Bubble, face posibila adăugarea unui program de spalare: culori închise si colorate, care nu numai ca garanteaza cea mai buna performanta de spalare, dar si pastreaza si prelungesc intensitatea si luminozitatea articolelor de imbracăminte colorate.  Samsung are inclus si programul baby care este perfect pentru hainele bebelusilor, deoarece le va clati foarte bine. Copiii au pielea foarte sensibila si nu trebuie sa ramana detergenti pe hainele lor. Tot pentru acest scop a fost creat si programul clatire intensiva. Temperatura, viteza de rotație și opțiunile pentru extra clătire și pre-înmuiere pot fi ajustate manual pentru fiecare program. Prespalarea este necesara numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisiţi energie, apa, detergent şi timp. Masina are functia Outdoor, care este un program creat special pentru obiectele de îmbracăminte dedicate activitățiilor în aer liber, precum costume de ski, sau cele confecționate din spandex și microfibre. Programul lenjerie este adaptat pentru spalarea cu maxima eficienta a lenjeriei de pat. Prea multa spuma poate reduce eficiența mașinii de spalat rufe. De aceea, acest model are un sistem special de îndepartare a excesului de spuma din ciclurile de spălare. Pentru o spalare Extra delicata cu ingrijirea maxima a rufelor cu mai putina nevoie de calcare. Tehnologia Aqua Safe regleaza consumul si controleaza excesul de apa, in functie de cantitatea articolelor pe care doresti sa le speli. Obtii haine curate cu un consum optim de apa si economisesti pe termen lung. Acest model este dotat tehnologic si cu un control riguros al temperaturi de lucru, avand protectie la supraincalzire. Timer-ul ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. La finalizarea programului un semnal sonor ne avertizeaza de terminarea ciclului de spalare. AI Wash folosește senzori avansați, pentru a detecta greutatea și delicatețea țesăturii și pentru a monitoriza continuu nivelul de murdărie. Apoi, optimizează în mod inteligent apa, detergentul și timpii de înmuiere, clătire și centrifugare.

AI Wash

     Masina de spalat rufe Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 are o clasa de eficienta energetica inalta A si consum redus de resurse, avand un consum mediu de energie anual de 53 kWh. Consumul mediu de apa anual al acestui model este de 9400 l/an. Acest consum a fost calculat la 200 de cicluri standard de spalare pentru program bumbac la 60°C şi 40°C la capacitate maxima si partiala, precum şi consum de energie in mod oprit şi inactiv. Consumul real va depinde de modul de utilizare al masinii.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani fara costuri suplimentare, daca o comanzi de aici

 

Masina de spalat rufe Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7, 11 kg, 1400 RPM, Clasa A, Motor Digital Inverter, AI Ecobubble, AI Wash, AI Control, Bubble Soak, Alb