UNEALTA DE SAPAT TORNADICA DELIMANO, pret, pareri

    Lucrarile de intretinere gradina chiar si cele agricole pe suprafete mai mici vor fi mai usor de gestionat atunci cand doresti sa sapi pamantul, folosind unealta dedicata de sapat Tornadica Delimano. Pamantul din jurul legumelor plantate la fel si al florilor trebuie intretinut si sapat regulat, pentru ca doar asa patrunde mai usor apa la adancime iar iarba si buruienile sunt eliminate de pe suprafata. Tornadica este usor de folosit, trebuie doar sa o rasucesti, sa o ridici si sa scuturi pamantul de pe aceasta. O unealta pe care o recomand oricarui gospodar ce doreste sa mentina culturile sanatoase, curatate de iwrburile invadatoare adiacente care se pot alimenta cu nutrientii necesari cresterii legumelor. Formatul compact, format din suportul de sprijin, axul central si furca care se roteste. Astfel gradinaritul devine un hobby realizabil, daca ai in dotarea aceasta unealta minunata care te va ajuta sa cresti legume sanatoase chiar la tine in curte. Gradinaritul e un mod de viata, o terapie pe care te invit si pe tine sa il experimentezi, o terapie de culoare in care verdele e cel mai prezent iar mirosul pamantului reavan, proaspat spalat de praf devine o realitate fezabila. O astfel de unealta te va ajuta sa il ingrijesti asa cum trebuie, totul la un pret accesibil. 

Unealta de sapat Tornadica Delimano

   Alimentele pe care le cumparam de la supermarket nu sunt cele mai sanatoase asa ca daca ai putin pamant in jurul casei este important sa il ingrijesti si de ce nu sa plantezi tot ce ai nevoie pentru a gati sanatos. In plus de asta vei scuti si niste bani, de la banala legatura de patrunjel sau leustean, sau o legatura de ceapa, toate acestea le vei putea taia de acum de pe lista de cumparaturi uzoale daca vei decide sa plantezi sa sa ingrijesti pana la maturitate solul cu aceasta unealta minunata de la Tornadica. Oferă-i familiei tale o masă sănătoasă, direct din grădina ta. Suntem convinși că grădinăritul va deveni activitatea ta preferată! Poate fi obositor să te apleci constant sau să stai pe vine ore în șir.

Tornadica

    Gheara in forma de spirala protejeaza radacinele plantelor din gradina ta de acasa, fara sa afecteze culturile. Deasemenea reuseste cu succes sa indeparteze burienile prin smulgere, lasand in urma sa pamantul mai afanat ca niciodata. Usor de utilizat, aceasta unealta poate fi folosita de intreaga familie fara a depune un efort foarte mare. Nu este o unealta pe care sa o utilizezi in mod industrial, ci mai degraba pentru un hobby personal in gradina proprie. Realizata din otel, sapa Tornadica de la Delimano este obisnuita cu operatiuni de tip sapare, prasire, inlocuind cu succes alte instrumente traditionale de gradina. ornadica cântărește doar 2,4 kg. Poți alege dintre cele 3 niveluri de înalțime, între 85 și 103 cm. O să îți ușureze munca ani la rând. Unealta este fabricată din oțel de înaltă calitate forjat manual. Totodată, o poți transporta și depozita ușor.

      Acum daca te-am convins de utilitatea ei, iti spun ca beneficiaza si de un pret pe masura, de mic: Vezi oferta pret

      Deasemenea in campania curenta are si un discount suplimentar, pe o perioada limitata de timp: Vezi pret actualizat

Tornadica