Când se activează voucherele Rabla Electrocasnice 2023?

   Programul rabla pentru electrocasnice a debutat cu mare fast si in editia curenta din 2023, startul campaniei fiind stabilit pentru luna iunie. Daca prima etapa a insemnat crearea de conturi, zilele trecute s-au putut genera si vouchere pentru categoria de produse aferente dorite. Trebuie retinut faptul ca la generarea unui voucher, de exemplu masina de spalat rufe, trebuie oferit in schimb un produs vechi de acelasi tip, tot masina de spalat rufe. Nu functioneaza principiul orice produs vechi pentru o anume categorie. Deasemenea voucherele care au fost generate astfel vor putea fi folosite la achizitionarea de aparate electrocasnice cu eficienta ridicata energetica, pentru ca scopul in sine e sa folosi in casa aparate mult mai performante care reusesc sa consume mai putin. Fondurile au fost epuizate in mai putin de 3 ore, semn ca romanii sunt ca de fiecare data interesati sa ofere locuintei lor un plus valoare, mai ales ca in ultimul timp ne confruntam si cu o criza energetica de proportii care a reusit sa creasca destul de mult si facturile la energia electrica.

Când începe Programul Rabla Electrocasnice 2022?

Cand sunt activate voucherele Rabla Electrocasnice?

Daca ai parcurs deja pasii mentionati mai sus, cu siguranta te afli printre cei 62.000 de utilizatori care au putut genera un voucher aferent categoriei de produs dorita. Doar ca voucherele deja generate nu sunt activate instant, treaba specifica la romani, iar timpul de asteptate pana cand vor putea fi utilizate va fi de cateva zile, pana pe 28 iunie. Astfel, marti 28 iunie, se intruneste o comisie speciala, care va valida aceste vouchere pentru a putea fi utilizate in scop comercial in magazinele participante la programul Rabla 2023. Nu ar fi asta o problema, doar ca in secolul vitezei internetului si a tehnologiei, s-ar fi putut face asta dintr-un singur click, fara a ma fi nevoie sa se reuneasca extraordinar comisii, cum se intampla in cazul de fata pe 28 iunie. 

28 iunie, voucherele pot fi folosite pentru achizitii in programul Rabla Electrocasnice

  Putem privi acest aspect si ca un avantaj, deoarece pana pe 28 iunie nimeni nu poate cumpara, astfel ca stocurile in marile magazine raman intacte. Pana atunci este suficient timp pentru studiu si calcule buget, verificat performante si facut masuratori acasa pentru a vedea cum ne incadram cu spatiul de care dispunem. Desigur s-ar fi putut da drumul instant la program, dar cum toate lucrurile parca intentionat sunt facute sa se desfasoare mai greu la noi ca peste tot, trebuie sa ne obisnuim cel putin deocamdata cu acest parcurs. Dar speranta nu moare niciodata, iar astfel de schimbari pentru a grabi procesul de achizitie sa fie unul mai rapid poate va fi implementat la urmatoarele editii de Rabla Electrocasnice. 

Magazine care participa in programul Rabla pentru Electrcasnice 2023.

  Pentru a putea valorifica aceste vouchere, va trebui ca acestea sa fie validate. Procesul de validare va fi unul progresiv, astfel ca ne asteptam ca in decursul zilei de 28 iunie, acestea sa fie validate pentru toti utilizatorii, dar nu in acelasi timp. Sflatul meu este sa verifici site-ul celor  de la AFN pentru fi la curent cu statusul validarii. De la editiile trecute stim ca odata cu validarea acestuia, s-a trimis si un SMS care mentiona activarea voucherului, cu trimitere pe site-ul AFN unde este mentionata si perioda de valabilitate.

    Mai multe magazine sunt deja inscrise in acest program de finantare pentru achizitia de aparatura noua electrocasnica iar in acest scop au fost create pagini speciale unde pot fi gasite toate produsele participante in campania rabla pentru electrocasnice 2022. Astfel daca ai in plan achizitia de aparate frigorifice, masini de spalat rufe si masini de spalat vase, in prima etapa a acestui program, le vei putea achizitiona aplicand voucherul de 400 de lei. Dupa aceasta etapa, se vor adauga si alte categorii, de la aspiratoare, laptop-uri, uscatoare de rufe si aparate de aer conditionat.

 

Cei de la Flanco au pregatit deja ofertele rabla, disponibile aici

 

La fel si cei de la eMAG , au prezente cateva produse destul de interesante ca pret aici

 

Sfatul meu este sa verifici lista ofertelor de mai sus din timp, sa adaugi produsele favorite in wish-list, ca odata cu activarea voucherelor sa te organizezi rapid cu timpul si sa comanzi imediat. Nu uita ca lista produselor e limitata, asa ca oricand acestea pot intra in stoc limitat pana la epuizare. 

 

Ce alte alternative avem la rabla pentru electrocasnice daca nu am prins un voucher? 

    Am vazut mai multe magazine care desfasoara intern campanii pentru ridicarea aparatelor de tip electrocasnice mai vechi, oferind un voucher de cumparaturi de 150 de lei. Daca cumperi un produs din următoarele categorii: mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, vitrine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, aragaze, cuptoare încorporabile, mașini de spălat vase, uscătoare de rufe, aparate de aer condiționat sau televizoare, esti valid pentru un voucher de 150 de lei. In plus de asta, produsul vechi iti este ridicat de acasa fara alte costuri suplimentare. 

Produsele eligibile rabla sunt semnalizate cu un banner in dreptul lor, 150 de lei voucher: Vezi oferte

Aceste preturi pot fi modificate conform unor oferte prezente la momentul respectiv pe site, asa ca te invit sa te informezi de aici

Programul Rabla pentru Electrocasnice 2022 | Media Galaxy

 

 

 

   

5 comentarii la „Când se activează voucherele Rabla Electrocasnice 2023?”

  1. Buna ziua!

    As dori sa stiu dupa cat timp ar trebui sa devina activ vocherul rabla afm?

    • Buna ziua, in decursul zilei de Marti, cel mai probabil. Sfatul meu e sa urmariti site-ul nostru ca vom face un update in acest sens.

  2. Si eu astept activarea voucherelor… se lasa asteptat iar comerciantii astia pun toate jafurile la oferta rabla intre timp..

  3. Pentru etapa 3 cand se actveaza voucherul? L-am generat pe 8 iulie si pe 11 iulie inca nu este activ. Multumesc!

Comentariile sunt închise.