Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB, design negru (review)

  Daewoo RN-307RDQB este o combina frigorifica care impresioneaza atat prin design dar si tehnologie. Daca doresti un aparat care sa sparga tiparele clasice in care albul este nuanta cea mai des intalnita, acest negru vopsea mata, va atrage de la sine atentia asupra sa. O alta latura care ne intereseaza in legatura cu acesta noua combina frigorifica este posibilitatea de a te servi cu un pahar cu apa rece de la dispensarul de apa instalat pe usa. Conectat la un rezervor intern, prin simpla apasare a comenzii specifice, aparatul livreaza cantitatea de apa dorita, rece, sau la temperatura normala. Combina frigorifica de capacitate 367 litri, Daewoo RN-307RDQB, ofera un climat optim de temperatura pentru zona de frigider si congelator. Aceasta combina cu tehnologie No Frost nu mai necesita dezghetare periodica, fiind mai usor de intretinut si avand costuri mai reduse fata de modelele clasice pe care le cunosteam de pana acum. Este un produs conform cu cerintele de exigenta actuale, conceput pentru a deservi bunii stari locative sau chiar in unitati de servire masa sau hoteluri. Inainte de a o comanda, un alt aspect important este cel al studiului este cel al dimensiunilor. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 201 x 59,5 x 65 si o greutate de 70 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera.

 

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB, 367 l, No Frost, Dispenser apa, Clasa E, H 201 cm, Negru

    Accesul la interior se face prin intermediul a celor doua usi independente de una de cealalta, unde exista in zona de mijloc manere special incadrate la interior, solutie care ofera o rezistenta sporita la utilizare in timp. Combina este asezata in pozitie verticala pe suportul unor picioruse, acestea oferind o stabilitate foarte buna indiferent de suprafata. Voloseaua aplicata la exterior are un aspect mat, iar negru culoarea de baza face ca orice urma de murdarie sau amprente sa nu iasa atat de mult in evidenta, promovand astfel un aspect general curat si ingrijit. E suficient de incapatoare, existant o particionare eficienta a spatiului la interior incat intreaga familie sa fie multumita de alegerile culinare preferate. Sistemul usilor reversibile iti permit de acum o flexibilitate mai mare in asezarea aparatului in locuinta. Avand un colum total de 367 litri, aceasta este organizata astfel: 266 litri ii revin frigiderului in timp ce restul de 101 litri ii sunt atribuiti congelatorului. Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB, 367 l, No Frost, Dispenser apa, Clasa E, H 201 cm, Negru

   Cu sistemul de racire Perfect No Frost Daewoo raceste uniform tot compartimentul frigiderului si al congelatorului, pastrand nivelul optim al umiditatii in zona de refrigerare, in plus, va scapa de grija dezghetarii congelatorului. Daewoo avand sistemul Dual Cooling/Multi Air Flow creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Sistemul Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, cu dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Indicele de temperatura poate fi controlat de utilizator de la interior, acolo unde exista si un panou de control ce ofera un grad sporit de precizie, fiind de tip electronic. Temperatura poate fi setata independent pentru fiecare incinta in parte, congelator sau frigider, cu ajutorul sagetilor de ajustare in sus sau in jos. Display-ul LED confirma aceste schimbari prin afisarea indicelui termic stabilit.

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB, 367 l, No Frost, Dispenser apa, Clasa E, H 201 cm, Negru

     Combina Daewoo cu dezghetare automata in totalitate, este construita astfel incat apa rezultata din zona de refrigerare si congelare in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara combinei, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se intampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert.

    In partea inferioara a frigiderului se afla un compartiment etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limita de 5°C iar nivelul umiditatii la interior este realizat, prin design-ul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. In acest sens, acest spatiu este dotat cu un comutator glisant, cu care reglam nivelul de umiditate din interior, in functie de produsele depozitate.

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB, 367 l, No Frost, Dispenser apa, Clasa E, H 201 cm, Negru

      Usa frigiderului reversibila avand maner orizontal integrat Hidden Handle este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport cu capac Dairy Pocket poti pastra produsele pe care le consumi cu regularitate zilnic ca de exemplu: branzeturi, unt, iaurturi sau creme de branza, al doi-lea si al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de pachete refrigerate. Iar ultimul raft Jumbo Pocket specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu capacitate mare.

Image result for Daewoo RN-309RDQW     Aparatul are iluminare ECO LED premium cu iluminare uniforma a intregului compartiment de refrigerare, din plafon cu consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Aceasta lumineaza puternic si in acelasi timp economic toate unghiurile, asigurand o vizibilitate ideala in interiorul aparatului.

     Corpul de congelare la fel cu usa reversibila Hidden Handle avand deschidere spre dreapta si maner orizontal integrat este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Atunci cand doresti sa obtii un proces de racire sau de congelare al alimentelor de la interior, combina frigorifica Daewoo oti pune la dispozitie optiuni ca Functie Super Racire/ Congelare dupa caz. Ea se va folosi de tot bagajul tehnic de care dispune pentru a obtine conditiile termice prestabilite de utilizator, in cel mai scurt timp posibil. Sa nu uitam faptul ca aceasta beneficiaza si de un sistem de filtrare avansat, care elimina mirosurile neplacute de la interior, implicit reusind astfel ca acestea sa nu treaca de la un produs la altul sau sa prinda miros. 

       Compartimentul Big Box al congelatorului este destinat depozitarii alimentelor congelate de mari dimensiuni. 

     Acesta ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Rafturile din sticlă si sertarele sunt detașabile pentru a obtine un spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Daewoo are la interiorul frigiderului un termostat electronic, util si usor de actionat. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Daewoo RN-307RDQB avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 20 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 7°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -21°C. Pe partea de functii si tehnologie Daewoo detine:  Sistemul Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, cu dublarea timpului de conservare al alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Daewoo avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu functia de Racire Rapida intr-un timp mai scurt, puteti astfel sa va puteti bucura intr-un timp mai scurt de o bautura rece. Cu aceasta functie puteti sa raciti diverse alimente, de la 25°C la 7°C, ce dureaza cu 4-5 ore mai putin comparativ cu alte modele traditionale. Daca doriti sa raciti o cantitate mai mare de alimente, activati aceasta functie mai inainte. Aparatul are si Protectie Antibacteriana unde manerele de la usi sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena.

     Din punct de vedere energetic Daewoo RN-307RDQB se remarca prin consumul energetic mic de 720 Wh/zi si de 250 kWh/an facand parte din clasa de consum E, conform fisei tehnice. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal si a sistemului de izolare bun. Acest model fiind dotat si cu un sistem de suspensi este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB.Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB, 367 l, No Frost, Dispenser apa, Clasa E, H 201 cm, Negru     Consider aceasta ca fiind o alegere interesanta daca iti doresti un aparat de racire performant, care sa ofere o armonie in viata de familie, atunci cand vine vorba de posibilitatile gurmande pe care le poti experimenta de la interior. Aparatul se prezinta foarte bine din punct de vedere estetic si cel al performantelor ceea ce ma face sa il recomand si altor persoane mai departe. Imbatabila este si oferta de gatantie care beneficiaza de o extindere de pana la 5 ani de zile, ce vine sa completeze acest aspect de fiabilitate de care orice locuinta are nevoie

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

      Primesti garantie extinsa la 5 ani de zile daca o comanzi de aici

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB, 367 l, No Frost, Dispenser apa, Clasa E, H 201 cm, Negru