Carucior Noriel Bebe Turist, Rosu, pret, specificatii design (review)

    Noriel Bebe Turist, Rosu de la Noriel este un carucior tip sport pe care il recomand tinerelor mamici, un model practic, foarte confortabil ce suporta diverse transformari pentru a fi manevrat cu usurinta, afara sau in mijloacele de transport. Noriel Bebe Turist este un carucior de oras, compact si modern, usor de manevrat, cu roti transparente, spatar reglabil cu ventilatie pentru un plus de confort. Practic atunci cand apare si un copil in viata ta, ai nevoie de mai multa libertate in deplasare, cu toate ca acest lucru rar se intampla, dar Noriel Bebe Turist, Rosu pare sa ne convinga asupra utilitatii si a portabilitatii sale indiferent de situatie, iar cea mai buna dovada sta in clipul de prezentare al produsului dupa cum urmeaza: 

 

Caracteristici tehnice:

– greutate: 5.2 kg;
– dimensiuni deschis: 71 x 40 x 102 cm;
– dimensiuni inchis: 26 x 40 x 76 cm.

        Este un carucior recomandat grupei de varsta 0+, pana la 3 ani, dar in functie de cate Kg ajunge sa aiba cel mic, il poti utiliza lejer si mai departe. Suportul de rezistenta are la baza un cadru din metal, prins la capete din panza, foarte rezistenta si impermeabila. Printr-o simpla miscare, caruciurul poate si depliat sau pliat, oferind astfel un confort desavarsit la manevrare pentru oricare din parinti. Ba chiar mai mult, in forma pliata, daca ii tragi si manerul vertical, poate fi confundat cu un troller de bagaje si nicidecum cu un carucior. In forma sa compacata iti va oferi multe avantaje de a-l pastra cu usurinta in masina si in calatorie, instalarea sa fiind posibila in 2-3 secunde. Este prevazut si cu un paravan superior cu rol in a proteja copilul de ploaie sau razele solare. Capotina superioara este dotata cu ferastra tip mesh (plasa) pentru acces parental si ventilare optima. La interior, confortul este asigurat de zonele cu burete, intariturile din  bumbac, amestecat cu material textix si bretelele cu rol de fixare pe pozitie. Spatarul este deglabil la orizontala pe mai multe pozitii, iar centurile de siguranta ofera puncte de sprijin in 5 zone diferite. Caruciorul Noriel este manevrabil, cu un aspect ultra modern, ne plac in special rotile sale transparente, care ii confera o latura la moda.

    Odata instalat cel mic, nu mai ai nicio grija, bretelele de siguranta avand rolul de a-l tine confortabil si in siguranta, incat sa nu se loveasca sau sa cada. Cele 4 roti sunt unele rezistente, ce asigura o directie exacta conforma cu dorinta parintelui. In timp iti recomand sa lubrifiezi sistemul de directie incat sa nu prinda rugina si pentru a mentine o directie de deplasare care sa se comporte intuitiv la orice decizie a conducatorului. Greutatea maxima suportata este de 15 Kg. Datorita inchiderii cu fermoar, puteti deschide partea superioara a spatelui caruciorului pentru a permite o ventilatie mai buna si mai mult confort pentru copil.

Carucior Noriel Bebe Turist, Rosu

    Caruciorul sport Noriel Bebe Turist este un obiect practic pe care il recomand tuturor familiilor, tinerilor care au un copil mic si vor sa cumpere la un buget echilibrat un lucru de folos, rezistent si compact. Imi place faptul ca ofera avantajul transportului in masina si se transforma rapid din carucior intr-un pachet care incape cu usurinta in orice mijloc de transport. 

Recomandare:

         Este alegera perfecta daca iti doresti sa te bucuri de libertate in miscare, iar cel mic sa se simta mereu in siguranta Verifica oferta pret


        Zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus

 

Carucior Noriel Bebe Turist, Rosu