Chiuveta Franke AVD 611, Tectonite, 860x500mm, pret pareri

    Gandindu-ne cum am putea imbuanati calitatea spatiului de gatit prin alegerea unei chiuvete potrivite pentru spatiu dar care sa ne fie si de ajutor, am dat peste acest model de la Franke AVD 611, Tectonite. Chiuvetele Franke sunt cunoscute pentru calitatea materialelor de constructie fiind de multe ori prima alegere atunci cand doresti sa gandesti un spatiu optim care sa foloseasca apa curenta care este livrata in mod constant de reteaua de distributie a locuintei tale. Astfel in functie de specificul de design al locuintei tale, exista posibilitatea de a alege intre doua nuante diferite, Avena – modelul pe nuanta crem si Graphite – cel de nuanta gri. Din punct de vedere al designului, chiuveta Franke AVD 611, Tectonite, de dimensiune 860 x 500 mm incorporeza o suprafata de tip blat si cuva specifica echipata orificiu de scurgere a apei reziduale.

Chiuveta Franke AVD 611, Tectonite, 860x500mm, adancime Cuva 200mm, Avena

    Atunci cand ai terminat o parte din vase de spalat, le poti depozita pe blatul din partea dreapta in timp ce in zona cuvei iti poti continua munca fara probleme. Nu uita ca pentru a deveni functionala, aceasta chiuveta are nevoie si de o bateriel, care in configuratia curenta nu vine inclusa. Exista kit-uri complete care includ si aceasta baterie, dar se intampla uneori cand dorim sa schimbam doar partea de chiuveta sa nu fie nevoie de tot ansamblul, astfel ca aceasta solutie de la Franke este mult mai avantajoasa. 

   Materialul compozit din care este facuta chiuveta, nou aparut pe piata si la mare cautare, folosește un amestec de cuarț, rășini și pigmenți. Am sa enumar si cateva din avantajele acestui material nou ce poate ingloba o mare varietate de culorii si forme, care se pot asorta cu gusturile si nevoile noastre de design: Astfel corpul chiuvetei este foarte rezistent la atacurile chimice ale preparatelor folosite în bucătărie; Chiuveta iși mențin mult timp aspectul inițial; Acest model este foarte rezistent la socuri mecanice, ciobiri si zgarieturi cauzate de tacamuri, cutite sau vase scapate in chiuveta; Este foarte rezistent la schimbari bruste de temperatura si la temperaturi ridicate (pana la 280°C), astfel ca se pot pune fara probleme oale sau tigai luate direct de pe aragaz; Suprafata chiuvetei nu este afectata de depunerile de calcar, ce pot fi o adevarata bataie de cap in special in zonele cu apa dura; Acest model din compozit este prevazut cu un strat antibacterian de protectie Sanitized, unde ionii de argint sunt introdusi in granit, pentru o protectie indelungata, ce reduce inmultirea bacteriilor cu pana la 99 % si sporeste siguranta in privinta aspectului legat de igiena. Dimensiunile exacte de incastrare ale chiuvetei sunt specifice conform cu urmatoarea fisa tehnica:

Chiuveta Franke AVD 611, Tectonite, 860x500mm, adancime Cuva 200mm, Avena

    Acest procedeu de incastrare trebuie executat cu atentie si de cele mai multe ori daca nu ai mai realizat asa ceva de catre un specialist care sa asigure o fixare corespunzatoare a acesteia. Nu este o operatiune foarte grea, dar fara cunostiinte in domeniul montajului, va fi mai difici de unul singur.

   Analizand caracteristicile cu care este prevazuta aceasta oferta oferta este atractiva. In continuare am sa prezint si un filmulet cu modul de montare simplu al unei chiuvete de la Franke indiferent de marime sau forma. 

 Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o chiuveta si o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie pentru chiuveta 15 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Chiuveta Franke AVD 611, Tectonite, 860x500mm, adancime Cuva 200mm, Avena