Boxa portabila A+ DJ, usb/sd card/fm/bluetooth, review

       Muzica reprezinta sarea si piperul atunci cand vine vorba de distractie iar pentru a crea un mediu excelent atunci cand sarbatoresti un eveniment important pentru tine indiferent de locatie ai nevoie de o boxa portabila care sa iti anime petrecerea. Boxa portabila A+ DJ este recomandarea noastra, compacta si cu o autonomie mare, este garantia distractiei si de voie buna. Aceasta boxa este minunata oricand,  foloseste tehnologia bluetooth avand incorporat un adaptor pentru conectarea la orice dispozitiv cu functie de bluetooth si este alimentata  cu energie de la un acumulator intern care ii ofera si aceasta caracteristica de portabilitate. Modelul A+ DJ este echipat cu tehnologia bluetooth si functioneaza pe o distanta de pana la 10 m, permitandu-ti sa asculti muzica atat de pe smartphone cat si de pe tableta. Bateria este una de tip Lithium si poate fi reincarcata asemenea unui telefon mobil prin conectare la o priza obisnuita. Timpul necesar unei incarcari complete este de 5-6 ore iar autonomia de functionare este de aproximativ 8 ore. 

Boxa portabila A+ DJ, usb/sd card/fm/bluetooth

       Forma sa specifica este una compacta, lucru care o face sa fie usor de transportat oriunde alaturi de tine. Materialele folosite in constructia sa sunt unele de foarte buna calitate, structura sa din plastic respecta intrutotul cee mai inalte standarde pentru o rezistenta sporita la o utilizare de lunga durata. Panoul de comanda este compus din mai multe butoane care va activa fiecare functie in parte, iar detaliile de volum si radio vor fi afisate pe ecranul LED din dotare. Pentru a anima atmosfera, poti conecta si un microfon, pentru a exersa la Karaoke. Functia Record iti permite sa inregistrezi toate exercitiile vocale pe care le vei face la microfon, pentru a avea arhiva proprie cu reusitele in materie de muzica. Apasand butonul super Bass, presetarea activa va fi cea care permite emiterea unui sunet puternic care sa includa un bas consistent. Conexiunea microfonului cu boxa se face in regim wireless. Pe timp de noapte, poti activa si functia de iluminare LED, in diverse culori care se vede foarte bine. Trebuie sa tii cont ca acest lucru va duce la diminuarea range-ului de autonomie.

      Sta foarte bine si la capitolul elemente de conectivitate, are suport card, USB, AUX, card SD si bluetooth. Dispune si de functie radio in banda de frecventa FM. Prinde foarte bine posturile in FM, cele nationale si regionale. Pentru control de la distanta vei primi impreuna cu aceasta si o telecomanda pentru accesarea rapida a functiilor din imedata apropiere a acesteia (5-6 metri arie receptie semnal). Odata facuta imperecherea dintre telefon si aceasta, conexiunea este una stabila, iar sunetul este redat excelent.

      Performantele audio nu sunt dintre cele mai extraordinare dar pentru o boxa portabila este destul de rezonabil. Binenteles nici sursa de curent nu ajuta in acest sens, alimentarea cu energie fiind limitata pentru o mai buna autonomie in timp. Puterea exprimata de aceasta este de 20 W RMS iar banda de frecventa in care opereaza este de 50-60 Hz.

      Distorsiunile pot aparea in cazul in care vei asculta la volum maxim, dar cum spuneam se aude rezonabil la un volum moderat. La mine a tinut bateria aproximativ 3 zile la o utilizare de cateva ore pe zi, la volum mediu si conexiune prin Bluetooth plus radio FM. O recomand! 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio entry level capabil sa redea un sunet foarte bun disponibil la cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret

       Deasemenea profita zilele acestea de reducerile din cel mai mare magazin online si achizitioneaza boxa portabila A+ DJ la reducere de pret: Verifica pret redus

Boxa portabila A+ DJ, usb/sd card/fm/bluetooth