Masina de spalat rufe Tesla WF60831M, accesibila si performanta

     E greu sa gasesti o masina de spalat rufe accesibila si in acelasi timp avand performante bune, iar de aceea ne-am gandit astazi sa vedem ce ofera piata intr-un buget de sub 1000 RON. Pentru un astfel de buget trebuie sa lasam pretentiile la o parte si sa ne gandim doar la aspectul programelor, si optiunilor de spalare si mai putin partea constructiva si de design care sunt de regula mai clasice. Deasemenea capacitatea de incarcare a masinii de spalat este una mai mica, la fel si viteza de centrifugare. In acest tipar vedem ca cel mai bine se incadreaza masina de spalat rufe Tesla WF60831M care propune utilizatorilor sau urmatoarele aspecte de performanta: o capacitate de incarcare de 6,5 Kg, suficienta chiar si pentru o familie cu un copil mic, viteza de centrifugare maxima de 800 rpm, avand o clasa de eficienta energetica E.

Masina de spalat rufe Tesla WF60831M, 6.5 kg, 800 RPM, Clasa E, Alb

     Constructia este una compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 59,5 cm latime si 40 cm adancime avand o greutate de 61 de Kg. Tesla WF60831M este dotata cu un motor trifazat cu amortizoare ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 59 dB la spalare si 80 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor dinamic are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 800 rot/min) eliminand socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare. Capacitatea maxima de incarcare este de 6,5 Kg iar cele 800 de rpm. asigura o spalare eficienta. Tesla WF60831M are tehnologia Turatie variabila si excludere turatie unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 800 rot/min. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Alimentarea cu detergent tine de raftul special compartimentat cu spatiu pentru detergent granule si lichid, pozitionat in stanga selectorului de programe.

     Panoul de comanda situat in partea superioara este actionat cu taste, avand urmatoarele functii: amanare pornire de la 0 – 9 h, afisare timp ramas, selectare centrifugare, selectare temperatura. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. In stanga panoului de comanda se afla sertarul pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox. Hubloul are o deschidere generoasa de 30 cm si un unghi de deschidere al usi de 155° astfel si cele mai voluminoase articole pot fi incarcate cu usurinta. Cuva cu capacitate de 55,5 litri are un design special numit Aqua Wave, gandit sa asigure protectia tesaturilor delicate si o miscare a apei foarte lina care sa asigure o curatare mai optima. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic.

      Grila formata din cele 23 programe este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Cel mai rapid program spala rufele usor murdare intr-un timp record de maxim 15 minute. O familie numeroasa are nevoie de un program adecvat pentru toate timpurile de haine. Aceasta setare, Zilnic 60,  iti permite sa pui zilnic rufele murdare la spalat, fara sa iti mai bati capul cu sortatul. Programul iti permite sa speli rufe din bumbac si din materiale sintetice in acelasi ciclu de spalare. Acest model este dotat cu functia de Extra Clatire, prin care veti uita de reziduurile de detergent de pe haine. Aceasta asigura cele mai bune rezultate de curatare prin repetarea procesului de clatire – util pentru copii si persoanele cu piele sensibila. Activand functia pornire intarziata, poti programa ca masina de spalat sa spele in intervalul de timp ales de tine, chiar si in acea perioada cand esti nevoit sa pleci de acasa.

      Acest model Tesla WF71231M este prevazut cu rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Tesla dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile.

     Poti alege intre cele 23 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, sport, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Tesla WF60831M sunt: Program bumbac cu 4 optiuni de temperatura (20°C, 40°C, 60°C si 90°C) Sintetice la 60°C. Bumbac 20°C este un program de spalat rufe ideal pentru rufe usor murdare, ce utilizeaza un timp relativ scurt pentru curatarea sa. Pentru economisire energie, masina de spalat Tesla pune la dispozitie optiuni de spalare ECO, Bumbac ECO 40°C si ECO 60°C. Programul spalare zinica poate fi selevtat sa functioneze la intervale de timp custumizabile in functie de timpul pe care il ai la dispozitie de 15/30 sau 45 de minute. Programul Mixt permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Mai mult, daca spalarea se va face la temperaturi mici, se va economisi si energie electrica. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport sau jeansi. Cel mai rapid program are o rurata de numai 15 minute. Rufele delicate pot fi spalate fara probleme apeland optiunea de spalare specifica „Delicate”. In plus daca doresti sa insisti mai mult asupra curatarii rufelor, poti adauga etape suplimentare pentru stadiul de clatire si centrifugare. Programul autocuratare este unul intern ce realizeaza o ingienizare interna a masinii de spalat rufe, indepartant acele urme de detergent ramase de la spalarea anterioara.

      Acest tip de masina de spalat are sistemul de detectarea spumei reziduale in caz de supradoza cu detergent sau solutii de curatare. Masina are un ciclul de stoarcere impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt. Timer-ul ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Programul spalare zinica poate fi selevtat sa functioneze la intervale de timp custumizabile in functie de timpul pe care il ai la dispozitie de 15/30 sau 45 de minute. Deasemenea in cazul rufelor din material sintetic, poate fi aleasa o temperatura diferite de 40 sau 60 de grade Celsius, in functie de descrierea utilizarii materialului la spalare de pe eticheta produsului vizat.

   Pe langa faptul ca este o masina de spalat silentioasa, fiabila, si cu dimensiuni mici, aceasta masina de spalat rufe este dotata si cu un sistem de control al detergentului care pastreaza detergent in masina de spalat pana in momentul clatiri. Datorita acestui sistem de control al detergentului cu care este dotata masina de spalat faci economii la atat la cantitatea de detergent folosita cat si la apa si curent electric.

Masina de spalat rufe Tesla WF60831M, 6.5 kg, 800 RPM, Clasa E, Alb

     Masina de spalat rufe Tesla WF60831M are o clasa de eficienta energetica inalta E si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9120 l/an de energie in program standard de 69 kWh raportat la un numar de 100 de spalari. Chiar daca este o masina de spalat rufe ieftina nu inseamna ca este de proasta calitate. Tesla WF60831M este o masina simpla, practica, usor de folosit si programat, cu rezultate de spalare foarte bune.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Masina de spalat rufe Tesla WF60831M, 6.5 kg, 800 RPM, Clasa E, Alb