Review: Set 2 pilote HypoallergenicMed Four Seasons 200×220 cm

Set-ul format din 2 pilote HypoallergenicMed Four Seasons este alegerea perfecta daca doresti sa rezolvi problema pilotei de dormit, pentru toate cele 4 sezoane. Acest set cuprinde o pilota usoara cu umplutura 120 g/mp, usor mai subtire ce o face ideala pentru primavara – vara, si alta pilota cu umplutura 200 g/mp care este ideala atunci cand vremea de afara este una mai friguroasa. Achizitionand acest set, practic rezolvi problema pentru intreg anul. Impreuna pot fi unite cu scai pentru a rezulta o pilota mult mai groasa ideala pentru sezonul de iarna. Pilotele sunt certificate hipoalergenic, materialul tesaturii fiind din microfibra lavabila la 95 de grade. Este umpluta cu val din fibre poliester siliconizate, conjugate si cu gol interior, ce ofera confort si o buna izolatie termica. 

Set 2 pilote HypoallergenicMed Four Seasons 200x220 cm - Vivre.ro

  Acest material se comporta foarte bine dupa spalare, avand contractii foarte reduse si isi mentine forma si calitatile initiale. Ofera o rezistenta deosebita datorita umpluturii si a matlasarii pe toata suprafata. Pilota este usoara, se manevreaza cu usurinta, astfel incat sa poata oferi un somn linistit so odihnitor. La o perioada de timp mai indelungata, se recomanda aerisirea pilotei pentru a reimprospata aerul si tesatura.

    Textilul avand caracteristica Oeko-Tex este prevazuta cu un strat special matlasat cu PSF in strat dublu. Aceasta husa este trata si anti-alergic, detaliu important care ne ofera informatia ca pilota a fost tratata chimic anti agentilor alergeni. Reprezinta una dintre cele mai interesante alegeri atunci cand vine vorba despre o pilota, raportul dintre pret si calitate fiind unul dintre cele mai importante avantaje.

Avantaje:

Textura fetelor contine tesatura FreshCool pentru un efect de racorire.

Detalii:

-efect racoros;
-placuta la atingere;
-matlasata;

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

    Zilele acestea acest set de perne beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Set 2 pilote HypoallergenicMed Four Seasons 200x220 cm - Vivre.ro