Coltar extensibil reversibil Golf Isaac Grey and Black, review

   De curand mi-am achizitionat coltarul extensibil reversibil Golf Isaac Grey and Black din material textil si am reusit astfel sa imi pun in aplicare un plan mai vechi de-al meu si anume sa am un loc comod de unde pot urmari un film duminica in familie. Cu un design elegant in nuante de gri/negru, coltarul reversibil Golf Isaac Grey and Black este specific unui living modern. Produsul este in forma de “L”, fara margini, cu dimensiuni de 225 x 148 x 71 cm, se incadreaza perfect intr-o camera de zi ce se doreste a fi primitoare si plina de culoare. Materialul cadrului este din lemn esenta tare si plop, oferindu-i rezistenta si durabilitate in timp. Tapiteria este realizata din stofa, insa este usor de curatat. Gratie sezutului fabricat din spuma poliuretanica de densitate medie si a arcurilor sinusoidale elastice, corpul va beneficia de relaxare si vei evita riscul supraincalzirii. Mai mult decat atat, modelul este prevazut cu o lada de depozitare sub sezut, pentru a pastra diferite obiecte. Dimensiunile sale fac ca acesta sa fie potrivit si in cazul suprafetelor mai mici, cum ar fi apartamente si locuinte la bloc, unde stim ca spatiul disponibil liber este chiar o problema serioasa.

Coltar extensibil reversibil Golf Isaac Grey and Black

Dimensiuni:

Dimensiuni suprafata de dormit: 135 x 195 cm.
Pernele sunt incluse.
Este prevazut cu spatiu pentru depozitare.
Inaltime sezut: 44 cm.
Greutate maxima suportata: 350 kg.

       Arata foarte bine si este comod indiferent de zona unde il vei aseza iar materialul din stofa de culoare negru/gri ii da acestuia un aspect de lucru bine facut nu ieftin, din categoria premium. Casa pare mult mai primitoare calduroasa, acesta reusind sa se integreze perfect alaturi de celelalte elemente de mobilier. Colţarul Golf Isaac Grey and Black îmbina stilul cu practicul, acesta se extinde şi se transformă într-un pat confortabil ideal prentru utilizarea zilnică.

Coltar extensibil reversibil Golf Isaac Grey and Black

        Coltarul se poate extinde oferind astfel un spatiu mare de dormit, are sezutul pe arcuri cu burete si dispune de doua lazi pentru depozitare. In laterale coltarul are doua cotiere de protectie in linii drepte si elegante imbracate in burete si stofa catifelata. Sezutul este foarte confortabil iar materialul care imbraca salteaua are mai multe cusaturi pentru a oferi materialului fermitate si pentru a impiedica deplasarea acestuia.

        Odata initiata comanda l-am primit acasa a doua zi iar pana seara era deja montat, intreg proces fiind unul simplu care poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Acesta vine pe bucati fiind impartit astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. Principalele avantaje oferite de acesta, fac referire la:

– Este un coltar practic, fiind un model in forma de L, extensibil si cu lada de depozitare.

– Este incapator, dispunand de 2-3 locuri.

– Vine cu garantie extinsa pe 24 de luni.

       Cadrul realizat din 85 % pal si 15 % plop este incadrat dea lungul unui recliner din metal pentru a sustine greutatea si o mai buna manevrabilitate la transport. Totul este acoperit din materiale bumbac si stofa. 

       Coltarul extensibil Golf Isaac Grey and Black beneficieaza de un sistem de recliner, fiind optiunea cea mai indicata pentru cei care doresc sa se relaxeze in pernutele moi ale canapelei. Este echipat cu un mecanism de balansare, cu o actionare simpla, mecanica, ce il transforma intr-un loc de relaxare ideal pentru vizionarea filmelor.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Coltar extensibil reversibil Golf Isaac Grey and Black