Espressor manual Gaggia Viva Style, pret, specificatii tehnice

      Relaxarea de dimineata dar si doza de energie iti este asigurata de o cafea pe care o servesti alaturi de aparatul tip espressor manual Gaggia Viva Style. Oricand ai nevoie de un plus de energie, cafeaua iti este livrata la un click distanta, in doar cateva secunde. Pe scurt Gaggia Viva Style este un espressor manual la care se poate prepara 3 tipuri de bauturi pe baza de cafea, mai exact espresso si cafea. Are o presiune de 15 bari (ceea ce este perfect) si se alimenteaza cu cafea macinata. Gaggia Viva Style este un brand de traditie din Italia, care produce de mai mult timp astfel de aparate, garantia calitatii fiind una din calitatile produselor comercializate sub brand propriu. 

Espressor manual Gaggia Viva Style, 950W, 15 bar, Negru

     Designul aparatului nu este unul tocmai rasunator, dar putem remarca simplitatea utilizarii functiilor la fel si alegerea sortimentelor de cafea. Utilizatorul poate selecta gradul de rumenire al cafelei la fel si taria acestei alegand un timp de infuzie variat pentru aceasta. Partea de comanda este manuala si vine dotata cu mai multe butoane pentru urmatoarele functii: comutator pornit/oprit/abur si indicator luminos pentru fiecare functie activa. Atunci cand nivelul de apa sacade din rezervor, utilizatorul este atentionat prin aprinderea unui semnal luminos intermitent. In plus sistemul Cappuccino amesteca aburul, aerul si laptele, producand o spuma bogata si cremoasa pentru cappuccino.

 

Caracteristici:

  • Boiler din otel inoxidabil;
  • Rezervor de apa transparent si detasabil;
  • Butoane unice cu indicatoare luminoase pentru modul On/Off, espresso si capuccino;
  • Tava de stocare pentru cani
  • Functia de oprire automata care opreste sistemul la 9 minute dupa ultima utilizare.

     Elementul de spumare sub actiunea fortei de presiune de 15 bari, face ca bauturile de tip espresso sa arate foarte bine, esenta cafelei sa fie baza bauturii tari, care acum devine mult mai aromata. Atat gustul cat si estetic, vor fi elemente care vor face ca indiferent de bautura aleasa sa savurezi cu placere orice ceasca. Alimentarea aparatului se face doar cu cafea macinata. 

    In cazul in care aparatul de cafea nu mai este folosit o perioada de timp mai indelungata, functionarea acestuia va fi intrerupta de sistemul de oprire programabil. Daca se incalzeste prea tare la suprasolicitare, aparatul beneficiaza de oprire de urgenta ce il scoate din functiune pana cand acesta se raceste. 

     Puterea maxima exprimata de acesta de 950 W va face ca prepararea cafelei dorite sa nu dureze mai mult de cateva secunde. Rezervorul de alimentare apa are capacitatea de 1 litru. Boilerul care incalzeste apa la temperatura stabilita de tine este construit din aliaj de aluminiu. Accesoriile care completeaza dotarile tehnice ale acestuia fac referire la o tavita de scurgere care poate fi si detasata pentru curatare, filtru dublu din inox, etc. In dimensiuni acesta masoara 20 cm latime, 26,5 cm adancime si 29,7 inaltime avand o greutate de aproximativ 3,8 Kg. Este usor de mutat dintr-o locatie in alta, partea de aspect fiind un mare plus in cazul sau. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor performant de real ajutor in special in diminetile in care esti in graba cu pregatitul cafelei: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

Espressor manual Gaggia Viva Style, 950W, 15 bar, Negru