Lenjerie de pat King Ranforce Brigitte Green White, review

    Locul de dormit merita atentia ta prin alegerea unei lenjerii model, personalizata dupa nevoile proprii tinand cont totusi si de aspectul calitatii. King Ranforce Brigitte Green White este alegerea perfecta, o lenjerie de pat moderna, in culori si nuante potrivite oricarui dormitor, pentru a se asorta unui design de interior modern. Imprimeul abstract si culorile pale ofera un aer proaspat si stilizat dormitorului tau. King Ranforce Brigitte Green White este potrivita pentru a deservi unui pat de doua persoane, avand o structura din fibra naturala 100 % bumbac ranforce sanforizat cu protectie antibacteriana, cu imprimeu la exterior floral, in nuante calde. In functie de designul camerei tale, oricare din aceste modele se va potrivi perfect cu ideile tale de design, oferind in acelasi timp calitate de confort pentru un somn odihnitor. Somnul odihnitor este esential pentru a te bucura de o zi plina de realizari. Lenjeria pe care o alegi poate face diferenta in ceea ce priveste nivelul tau de confort si abilitatea de a dormi profund pe toata durata noptii.

   Textura materialului se simte bine la atingere, materialul este fin, nu este scortos si se aseaza astfel bine si pe pat. Acest set este completat alaturi de lenjeria principala pentru pat de 1 husa pentru pilota, 2 huse pentru perne si cearsaful pentru pat, in total 4 piese. Dimensiunile acestor piese sunt urmatoarele: cearsaf: 240 x 260 cm, 1 cearsaf de pilota cu dimensiunile 200 x 220 cm si 2 fete de perne, fiecare cu dimensiunile 50 x 70 cm.Toate aceste piese pot fi spalate cu usurinta la masina automata la o temperatura de 40°C, fara ca materialul sa isi piarda din textura initiala sau din culoare. 

Aceasta lenjerie de pat, King Ranforce Brigitte Green White, este excelenta pentru dormitoarele moderne, personalizate in stilul propriu, care sa ofere un loc intim pentru un somn adanc si odihnitor. Pretul este un alt avantaj pe care trebuie sa il iei in considerare, cu o constructie din material de calitate si culori cat se poate de interesante. 

Recomandare:

    Lenjeria de pat King Ranforce Brigitte Green White poate fi achizitionata online la un pret excelent, de aici

    Daca urmaresti ofetele, cum este si astazi, beneficiaza in plus de reduceri consistente, oferta cate ti-o recomand si tie: Verifica pret actualizat

Lenjerie de pat King Ranforce Brigitte Green White