Geanta Exclusive White & Turquoise, pret, specificatii design

  Gentile de dama din piele cu bareta de umar detasabile sunt modele versatile si practice pe care le poti asorta cu usurinta oricarei tinute. Fiecare model este unic datorita bucatilor de piele folosite in realizarea lor. Beverly Hills Polo Club reuseste sa creezi o astfel de geanta, moderna, spatioasa si foarte bine compartimentata la interior. Ne plece rezultatul final, acest model, Exclusive White & Turquoise, fiind unul foarte interesant ca design daca privim detaliile de design unice in culoarea alb turcoaz si inscriptia de brand evidenta.

Geanta Exclusive White & Turquoise

   Alegerea acestei genti de la Beverly Hills Polo Club este una inteligenta, fiind un model practic, usor de utilizat impreuna cu alte accesorii mai ales la orice tinuta, fie una casual sau mai eleganta. Aproape de corp geanta Beverly Hills Polo Club din piele ecologica Saffiano are un aspect alb/turcoaz amplu ce o pregateste ca accesoriu aditional pentru a fi purtata in cadrul evenimentelor in aer deschis, la munca sau zi de zi, culoarea fiind in ton cu zilele calde de vara, plina de lumina. Sistemul de prindere este unul ferm, in mai multe pozitii cat sa contrabalanseze greutatea in mai multe puncte de rezistenta. Deasemenea pentru intarituri, vedem ca apar si anumite capse in zonele cele mai intens solicitate la greutate. 

Geanta Exclusive White & Turquoise

    Este un model ce se potruveste unei tinute casual, business, impreuna cu o pereche de pantofi clasici din piele, intr-o tinuta ce completeaza un look desavarsit de sus pana jos. Ca dimensiuni, aceasta masoara 24 cm lungime, latime 12 cm si inaltime 25 cm, fiind un accesoriu care nu te va incurca prin dimensiunile sale, modelul fiind unul destul de compact ca format. Sistemul de inchidere este unul baza pe clasicele fermoare, destul de rezistente la prima vedere. Pe deasupra exista si un plior, cu capsa de inchidere.

Geanta Exclusive White & Turquoise    La interior gasim suficiente compartiment pentru a pastra un portfard, telefonul mobil, servetele umede si alte accesorii de machiaj de tip must have. Imi place foarte mult geanta Exclusive White & Turquoise, este un model practic, care aduce veselie si incredere in combinatii indraznete, pe care le poti purta sezonul aceasta.

 Aceasta se asorteaza unei tinute comode, avand un pret atractiv: Vezi oferta

 In campania de curenta de „SALE”, geanta Exclusive White & Turquoise beneficiaza de o reducere semnificativa: Verifica pret actualizat

Geanta Exclusive White & Turquoise