Televizor LED Orion 80 cm (32″) 32sa19rdl, pret, pareri

  • de

      Orion 80 cm (32″) 32sa19rdl este alegerea perfecta in cazul in care iti doresti un televizor nou la un pret accesibil, dotat cu o diagonala de 80 cm, pe ecraul caruia sa proiecteze imagini la o rezolutie HD (1366 x 768 pixeli). Este un model de la care nu poti aspira atunci cand vorbesti de functii avansate, potrivit pentru a fi amplasat in camere de zi sau de dormit, avand si functie de Smart Tv, cu sistem de operare propriu. Orion 80 cm (32″) 32sa19rdl este un televizor perfect pentru o investitie mica. Diagonala 80 cm si rezolutie HD, mi se pare excelent pentru un buget sub 700 lei. 

Orion reprezinta un brand Japonez producator de aparatura electornica. A fost lansat in 1958, dar nu este foarte popular in casele romanilor. Cu toate astea, televizoarele din gama Orion, beneficiaza de preturi avantajoase, ca si acest model.

      Orion 80 cm (32″) 32sa19rdl beneficiaza de un ecran in format plat, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Cele doua picioruse pozitionate la extremitate, ii ofera acestuia o stabilitate excelenta indiferent de suprafata. Poate fi instalat si la inaltime folosind un suport Tv de perete corespunzator.

      Timpul de raspuns este o alta variabila importanta de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un televizor, acesta dand rata de refresh in cazul imaginilor ce vor fi afisate pe ecran. Un timp de raspuns mai mic semnifica faptul ca televizorul este capabil sa aduca in fata ta mai multa informatie, iar modul in care imaginile se succed sa fie unul lin astfel incat miscarile sa fie unele cat mai naturale. Un timp de raspuns bun va fi unul cu o valoare sub 9 ms, in cazul de fata Orion 80 cm (32″) 32sa19rdl beneficiaza de o valoare de 6.5 ms. Un unghi de vizibilitate este o alta conditie importanta ce trebuie respectata, in cazul lui Orion 80 cm (32″) 32sa19rdl aceasta valoare ajunge undeva la 178 de grade, chiar foarte bine si acest aspect. Luminozitatea oferita de ecranul de 80 cm ajunge la 200 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia.

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  care livreaza impreuna o putere de 16 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern.

      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 2 porturi USB 2.0, iesire VGA, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+.

       Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Consumul energetic raportat in decursul functionarii nu va influenta foarte mult factura de curent, acesta avand o putere consumata de numai 56 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *