Televizor LED Legend 56 cm (22″) EE-T22, pret, specificatii tehnice

   La bucatarie sau in spatiile de locuinta mai putin generoase, este important sa alegi un televizor cu o diagonala mai mica, astfel incat sa pastrezi un raport corect intre diaginala si distanta ecran. Cum majoritatea televizoarelor acum dispun de ecrane mari, un model care sa respecte aceasta regula in spatii mai mici sunt greu de gasit in zilele acestea. Legend 56 cm (22″) EE-T22 este alegerea perfecta daca doresti sa alegi un model compact, cu o imagine superioara, de rezolutie Full HD, care sa impresioneze inca de la prima interactiune cu acesta. 

   Designul sau slim si greutatea aproape nesimnificativa, ii va da posibilitatea acestuia sa fie cu usurinta instalat pe un suport tv pe perete, aproape de suprafata plata a acestuia. Este usor de utilizat, face parte din noua generatie 2020 iar pentru nivelul accesibil al pretului este un best buy al momentului. Scos din cutie, impresia generala este una destul de buna, arata bine ca design, este slim, iar calitatea materialelor utilizare il scoate si mai mult la lumina. 

 Este un model usor de utilizat, nu are interfata Smart, un televizor accesibil cu diagonala redusa, excelent pentru o camera de apartament, bucatarie.  Faptul ca are o dimensiune redusa, il face pe acesta sa poata fi utilizat si ca monitor aditional, pentru laptop sau unitate PC, experienta in gameplay fiind una excelenta. Sistemul de prindere din spate dar si greutatea sa aproape insignifianta il face pe acesta sa fie usor de montat si pe un suport TV de perete care va oferi avantajul unui unghi de vizualizare mult mai larg. Cele doua picioruse pozitionate la extremitati ii confera acestuia o buna stabilitate indiferent de suprafata. 

      Legend 56 cm (22″) EE-T22 este un televizor ultra slim cu ecran Full HD ce suporta rezolutii de pana la 1920 x 1080 pixeli cu o luminozitate ecran de 200 cd/mp si un timp de raspuns de 12 ms. Imaginile sunt vii, colorate bine saturate, trecerea de la un cadru la altul fiind insesizabil avand caracteristici demne de un televizor mult mai scump. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 12 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita. 

   Accesul la functiile de baza dar si schimbarea posturilor se face cu ajutorul telecomenzii din dotare, care beneficiaza de o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Meniul usor configurabil este disponibil si in limba romana. Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv. Telecomanda aferenta acestui model este usor de utilizat si cuprinde o serie de butoane intuitive ca functionare ce nu pun in dificultate utilizatorul. Tot in pachetul comandat primesti manualul de utilizare si cablul de alimentare. Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV.

       Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo NiCam format din doua difuzoare de 2 x 6 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. Caracteristicile audio pot fi modificate din zone de egalizator a meniului Sound Mode. Exista mai multe moduri standard pe care le poti activa in functie de continut, filme – movie sound mode si muzica – music sound mode. Deasemenea utilizatorul are posibilitatea sa seteze un standard audio propriu pe care sa il memoreze in lista de optiuni audio. 

       Functiile speciale de care beneficiaza, sunt urmatoarele: Temporizator – utilizatorul poate seta un interval de timp de functionare dupa care acesta sa se inchida in mod automat, functie redare fisiere audio/video de pe stick de memorie prin USB. Functia PVR – functioneaza ca un recorder care inregistreaza emisiunea preferata pe suport stick de memorie pe programul si la ora stabilita de tine. Astfel chiar daca nu esti acasa poti sa revezi inregistrarea si sa te bucuri de informatiile care conteaza pentru tine. 

    Televizorul este prietenos cu mediul inconjurator si cu buzunarul tau. Este un model econom, incadrat in clasa energetica A. Atunci cand tii televizorul fixat pe un post mai mult de 2 ore, te avertizeaza ca se poate inchide ca motiv de siguranta in cazul in care l-ai uitat deschis. Deasemenea in modul standby, consumul energetic scade undeva la 0,5 W. 

       Televizorul Legend 56 cm (22″) EE-T22 este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 1 port HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 21 W avand o greutate de 3,6 Kg.  

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus