Masa de calcat Kring Mira, pret, specificatii design (review)

    Kring Mira este solutia ideala pentru a calca rufele mai usor intr-un timp relativ mic, la pret atractiv. Calcatul hainelor nu este tocmai o operatiune de care sa spui ca o apreciezi foarte mult, astfel ca de cele mai multe ori acest lucru este amanat in cele mai multe cazuri. In timpul acestui procedeu de netezire a materialului trebuie sa adopti o pozitie incomoda si neadecvata, astfel incat dupa mai multe minute petrecute astfel, vor aparea si durerile de spate. Totul va fi mult mai usor odata ce vei descoperi aceasta masa de calcat Kring Mira, care este perfecta pentru operatiunile anevoioase de calcat al rufelor. Nu conteaza cat de bine stii sa calci, deoarece acum parca totul merge mult mai rapid, camasile si tricourile sunt calcate din prima fara a mai fi nevoie sa le intorci pe o parte sau alta, ordinea corecta fiind acum respectata deplin cu ajutorul lui Kring Mira. 

CARATERISTICI, Kring Mira:
 
  • Masa de calcat are cadru stabil si robust si capace anti-alunecare, cu inaltime reglabila pana la 96 cm. Partea superioara din plasa.
  • Husa (50% bumbac, 50% poliester) detasabila ofera confort maxim in timpul calcatului si mentine caldura sub materialul pe care il calcati. Accesorii pentru agatarea hainelor.
  • Materiale de inalta calitate.                                                                                                
  • Are o priza cu un cablu de 1,25 m si cu antena.    

    Kring Mira este o masa de calcat foarte practica, care se strange pentru a nu ocupa mult spatiu atunci cand nu mai este folosita, ajustabila pe inaltime (ajunge pana la 120 cm lungime si are o latime de 38 cm). Are o husa cu pad din bumbac 100 % rezistent la caldura, detasabil. Inaltimea este reglabila cu pozitii multiple pana la 96 cm. 

    O recomand tuturor, aceasta fiind si un element de decor care se va integra foarte bine in casa alaturi de celelalte elemente de mobilier. Este foarte usoara, practica si ocupa putin spatiu in camera.

Recomandare: 

        Masa de calcat Kring Mira este o achizitie reusita per total, care te va ajuta de acum incolo la calcatul rufelor, pretul fiind un avantaj de luat in considerare: Verifica oferta pret

        Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

Masa de calcat Kring Mira, cu priza si antena, 38x120 cm