Side by Side Beko GNO4331XPN, pret, specificatii tehnice

     Side by Side Beko GNO4331XPN este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design de top Silver Deco, ce ofera un ecran LCD clar, usor de citit, contribuie pozitiv la aspectul bucatariei ce iese in evidenta si prin culoarea Inox Look. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Butonul pentru functia de vacanta; Indicator mod economic; Indicator de stare de eroare; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Functia de economisire a energiei cu afisajul oprit este activat automat numai daca usile aparatului sunt mentinute inchise pentru o lunga perioada de timp, ramanand aprins numai simbolul de economisire a energiei. Iar indicatorul de functionare la modul economic indica faptul ca aparatul funcționeaza pe modul de economisire a energiei. Acest indicator va fi activ cand temperatura din compartimentul congelator este setata la -18°C. Pentru a activa aceasta functie, tineti apasat tasta butonului timp de 1 secunda. Cand functia este activata, congelatorul va comuta la modul economic dupa cel putin 6 ore si indicatorul de utilizare economica se va aprinde. Apasand orice butonul de comanda sau deschiderea usii combinei va dezactiva functia de economisire a energiei si semnalizarile vor reveni la normal. Indicatorul stare de eroare se va aprinde daca senzorul din dotarea va depista ca aparatul nu raceste bine sau in cazul cand senzorul sa defectat. Cand aceasta semnalizare este activa, indicatorul de temperatura din zona de congelare va afisa codul „E” si indicatorul de temperatura al zonei de refrigerare va afisa 0 serie de numere „1, 2, 3 …” etc. Aceste numere activate vor servi la informarea personalului de intretinere pentru depistarea eventualelor defectiuni ale aparatului. Semnalizarea compartimentului de refrigerare se va aprinde cand reglam temperatura in aceasta zona, indicand si temperatura zonei respective. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

Side by Side Beko GNO4331XPN, 442 l, Neo Frost Dual Cooling, XXL Bottle Holder, Cooling Fan, Racire rapida, Clasa E (clasificare energetica veche Clasa A++), H 177 cm, Argintiu

     Compartimentul de refrigerare şi cel de congelare sunt una langa altul, pe verticala, complet separate, avand fiecare propria ei usa de acces. Au avantajul usilor de acces inguste, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodează mult cand sunt deschise. 

     Beko cu tehnologia de dezgheţare automată frigider cat si a congelatorului, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Beko este obtinut prin sistemul Active Dual Cooling System prezent la acest model cu doua circuite de racire reglabile complet separat. Datorita ventilatorului montat in zona de refrigerare, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire. In plus, cu sistemul Active Dual Cooling System se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.

 

                                                                                 

     Aparatul avand debit multiplu ce functioneaza la toate nivelele, prin intermediul unor mici orificii de ventilare de pe fiecare raft, pastreaza o temperatura uniforma in tot frigiderul, in special dupa ce deschidem usa. Prin racirea simultana a tuturor sectiunilor ale tuturor compartimentelor, alimentele pot ramane proaspete mai mult timp. Acest model cu tehnologie de racire No Frost dinamica prin ventilare, cu aer rece, are un volum net generos pe frigider de 291 l precum și 2 compartimente speciale mari etanse, fiecare cu raft de sticla, pentru fructe si legume etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Rafturile de depozitare alimente in frigider Safety Glass, sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. In partea inferioara a frigiderului se afla zona Vegetable Box etanse cu doua sertare pe sine, cu umiditatea controlata, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului cu maner vertical din aluminiu cromat cu sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe 2 mai mici si 1 mai mare pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele doua rafturi specializate pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar ultimul raft XXL Bottle Holder, specializat pentru depozitare de borcane si sticle cu inaltime peste medie. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Sertarele mari din frigider si congelator ne permit sa scoatem alimentele cu usurinta afara si sa depozitam si obiecte de mari dimensiuni. Aparatul are iluminare Eco Led  sus, cu iluminare uniformă a întregului compartiment al combinei si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Beko are la interiorul aparatului si 2 termostate cu reglare electronica independenta.

       Capacitatea maxima net de 436 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 291 litri si congelator cu un spatiu total de 145 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand 2 compartimente mari tip sertar la fel fiecare cu raft de sticla, etanse unele fata de altele. Iar deasupra zonei de congelare se afla zona de inghet care are 4 rafturi neetanse realizate din sticla termorezistenta. Usa congelatorului cu maner vertical din aluminiu cromat are sistem de deschidere spre stanga.   

     Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata in sertarul de sus. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Usa congelatorului este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea, produse congelate si condimente iar ultimul raft cu alte produse alimentare in functie de preferintele noastre. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore.

Side by Side Beko GNO4331XPN, 442 l, Neo Frost Dual Cooling, XXL Bottle Holder, Cooling Fan, Racire rapida, Clasa E (clasificare energetica veche Clasa A++), H 177 cm, Argintiu

      Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Beko avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 10 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN, T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Zona de refrigerare ofera un interval de temperatura cuprins intre 2°C si 9°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -18°C si -24°C. Pe partea de functii si tehnologie Beko detine: Sistem de avertizare optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -24°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 24 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Beko avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are si functia Super Cool ce scade temperatura in compartimentul special pana la +2°C, intr-un interval de 15 minute, ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspet depozitate.

         Cu functia Holiday, combina poate fi lasata pornit pe perioade de absenta indelungata sau in vacante, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal, pastrand alimentele congelate pentru cand va intoarceti, sectiunea goala a zonei de refrigerare nu functioneaza.

     Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara.

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Side by Side Beko GNO4331XPN este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 302 kWh/an si un consum zilnic de energie de 0,803 kWh/zi.

Side by side Beko GNO4331XPN, 433 l, Clasa A++, NeoFrost Dual Cooling, Display touch, H 177, Inox     Acest aparat consuma cu pana la 29% mai putina energie electrica decat un aparat similar din clasa A+. Acest consum energetic mic i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Beko presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 177 x 90,5 x 59 si o greutate de 98 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Aparatul detine certificatul german TUV care confirma faptul ca Sharp respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei.

     Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani ce poate fi extinsa la 5 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Side by Side Beko GNO4331XPN, 442 l, Neo Frost Dual Cooling, XXL Bottle Holder, Cooling Fan, Racire rapida, Clasa E (clasificare energetica veche Clasa A++), H 177 cm, Argintiu