Masina de spalat rufe Slim Beko WUE7512XWW, pret, pareri

       Masinile de spalat sunt indispensabile la casa oricarei familii in cazul in care doresti sa asiguri un confort minim pentru curatenia rufelor. Beko WUE7512XWW este o alta masina de spalat compacta si economica, un model slim cu capacitate de incarcare de pana la 7 Kg, ce se recomanda ca fiind o solutie tehnica buna la un pret accesibil zilele acestea. Beko este dotata cu un motor universal cu amortizoare speciale ce asigura o functionare silentioasa de 62 dB la spalare si 72 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor fiind proiectat tehnologic pentru a beneficia de o durabilitate maxima in utilizare. Nu este o masina foarte pretentioasa ca design dar daca ti-ai stabilit un buget pe care sa nu il depasesti vom vedea in continuare ca functiile sale de care dispune sunt suficiente astfel incat sa reusesti sa acoperi toate necesitatile din partea unui astfel de dispozitiv de spalat rufe. Beko WUE7512XWW este un model compact ce rezolva si problema spatiului, nu ocupa mult in volum reusind sa fie integrata cu succes in acele zone mai deficitare din punct de vedere al spatiului. Un studiu comparativ tot pe acelasi nivel de pret, cu un mic avantaj din partea masinii de spalat Beko WUE7512XWW (display LED mai elaborios), am gasit si model Slim Arctic APL71012BDW0 (7 Kg, 100o rpm si 15 programe de lucru), ce poate fi achizitionata la un pret sub 100o RONVezi oferta pret

Masina de spalat rufe Slim Beko WUE7512XWW, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, SteamCure, 60 cm, Alb

    Beko WUE7512XWW ne place totusi mai mult, arata mult mai bine ca design dar celelalte aspecte sunt cam acelasi. Incarcarea masinii se face standard, din fata, prin deschiderea larga a hubloului la un unghi de 170 de grade pentru a cuprinde o selectie de rufe cat mai voluminoase. Materialele folosite in constructa fatadelor denota calitatea care va duce la o functionare fara probleme de durata. Aparatul are culoarea alb predominant, si un design foarte placut la exterior care este usor de integrat in orice incapere din casa ta, tinand cont de valorile masurate ale acesteia de: 49 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime. Panoul de comanda este zona de unde ai acces rapid la modul de functionare al aparatului, iar aici putem distinge, panoul LCD ce afiseaza informatiile de interes din timpul functionarii, selectorul de programe, si butoanele de optiuni speciale ce se pot activa pe parcursul programelor in lucru. 

        Selectorul de programe e cel specific pentru punerea in functiune a oricarui mod de functionare dintre cele 15 existente. De la stanga la dreapta, butoanele de comanda de sub panoul de comanda LED, au urmatoarele atributii: Temp – ajusteaza temperatura apei in procesul de spalare a rufelor in intervalul 20 – 90 de grade cu 5 trepte de selectie (20 de grade, 30 de grade, 40 de grade, 60 de grade si 90 de grade), Spin – seteaza viteza de rotatie la centrifugare in 4 trepte de (400, 600, 800 si 1000 rpm), Prewash – functie ce adauga o clatire suplimentara la spalare de prespalare, Fast+ reduce timpul de functionare al programelor cu pana la 50%, Extra Water – adauga curata la interior pentru o curatare cat mai profunda, si butonul de Start/Pause. Optiunile active sunt selmalizate prin aprinderea LED-urilor indicator si prin valorile numerice din zona panoului de comanda. Toate aceste functii de acces pot fi blocate pentru a impiedica accesul copiilor si modificarea setarilor in timpul functionarii masinii de spalat. 

    Functia speciala adaptata de la aceasta generatie, „Steam Cure” promite un proces de spalare al rufelor mult mai eficient si rapid datorita functiei de inmuiere prin abur inainte de spalare. Tesatura este astfel inmuiata pentru a putea fi spalata si curatata mult mai usor. Este o optiune interesanta ce participa activ in procesul calitativ de spalare al rufelor, acum mult mai rapid. Atunci cand este eliberat la inceput, aburul inmoaie murdaria, iar curatarea devine mai usoara. Cand acesta este eliberat la final de program, te ajuta sa scapi de grija cutelor in plus, tesaturile devin mai moi, placute la atingere. SteamCure este ideala pentru imbracamintea bebelusilor si pentru cei care au o piele sensibila. Acest model este dotat cu tehnologia AquaFusion, care vine cu cateva avantaje: Tehnologia Aquafusion este special dezvoltata pentru reducerea cantitatii de detergent pierdute la fiecare spalare, te va ajuta sa economisesti bani si detergent, imbunatatind in acelasi timp performanta spalarii. 

        Programele de spalat, 15 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si detergent la cantitatea de rufe detectata de senzori. Programul Dark Wash actioneaza cu atentie in cazul rufelor inchise astfel incat culoarea sa ramana la nuanta de negru intens pentru o perioada de timp indelungat. Pentru hainutele celor mici recomandat este programul Baby Care – elimina agentii alergeni din tesaturi iar pentru o curatare intensa poti adauga inca un ciclu de clatire. Pentru haine usor murdare iti recomand programul de improspatare sau oricare altul la o temperatura de pana in 40 de grade. Pentru camasi, masina de spalat beneficiaza si de functie antisifonare care impiedica formarea de cute iar cu functia programare avansata poti stabili intervalul de functionare in care aceasta sa spele rufele. Programul Hygiene permite curatarea hainelor colorate si din bumbac, la temperaturi scazute, de pana la 20°C, folosind cu 70% mai putina energie fata de programele obisnuite, in timp ce utilizarea temperaturilor de peste 60°C elimina 99% din alergeni. Woolens asigura o spalare delicata in cazul articolelor din lana fara a le deteriora. Acesta stabileste un control delicat asupra miscarilor cuvei in procesul de centrifugare, singurul dezavantaj fiind timpul de spalare mai ridicat. 

     Programul Handwash permite spalarea delicata a unor materiale precum matasea sau casmirul. Programul “spalare manuala” foloseste o cantitate mult mai mica de apa, evitandu-se astfel absorbtia in exces a apei, ceea ce poate rezulta in deteriorarea hainelor. Programul Daily Express este destinat articolelor din bumbac usor murdare, nepatate sau in special purtate o singura data. Prespalarea este necesara numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisiţi energie, apa, detergent şi timp. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport sau sintetice cu spalare la 40°C concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport. Cu programul Daily Xpress / Xpress Super Short poti spala in 14 minute cateva dintre hainele pe care vrei sa le porti imediat. Programul este destinat hainelor usor murdare si nepatate. Cu functia speciala pentru camasi, mai exact pentru a preveni sifonarea lor excesiva. Acest model spala cu aceasta functie camasile care vor fi mai putin sifonate, datorita unor tehnici speciale de miscare a cuvei.

      Datorita sistemului de reglare automata a consumului vei putea spala rufele chiar si atunci cand nu este atinsa cantitatea maxima de rufe de 7 Kg, acest sistem optimizand consumul de apa, energie si detergent in functie de cantitatea de rufe detectata in interiorul cuvei cu ajutorul unor senzori speciali. Designul special proiectat al cuvei in forma Aquawave creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda fara sa deterioreze tesaturile hainelor. Sistemul electronic de control al balansului asigura faptul ca rufele sunt corect distribuite in cuva masini de spalat, astfel zgomotul si vibratiile produse de centrifuga masini de spalat rufe vor fi reduse la minim. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Intotdeauna pot aparea si situatii neprevazute, astfel prezenta unui sistem de monotorizare exces apa este mai mult decat utila in cazul masinii de spalat Beko WUE7512XWW. Acest sistem ajusteaza in mod automat aportul de apa necesar pentru o etapa de spalare.

      Consumul energetic este o alta calitate ce se remarca in cazul masinii de spalat Beko WUE7512XWW, astfel vorbim de o masina de spalat deosebit de economica incadrata in clasa de eficienta A+++. Avand in functiune acest aparat nu numai ca vei obtine de fiecare data rufe curate dar vei reusi sa economisesti energie la factura electrica prin faptul ca are un consum de numai 173 kWh/an si respectiv 9899 litri de apa. Luand in considerare toate cele spuse mai sus, consider ca Beko WRE7512XWW merita toata atentia ta, iar investitia intr-o masina ca aceasta nu va dezamagi. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Slim Beko WUE7512XWW, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, SteamCure, 60 cm, Alb