Birou si consola Odelya White, pret, specificatii design (review)

C   ei de la Vivre au un magazin foarte bun de mobila avand numeroase piese de-a dreptul excelente destinate pentru locuinta proprie, iar dintre acestea vom pune astazi in evidenta calitatile biroului cu consola Odelya White. Mi-a plăcut foarte mult acest birou, iar odata ce a fost livrat am primit si confirmarea, arata bine, este confortabil prin forma sa, avand suficient loc pe masa pentru laptop, un monitor extern sau o imprimanta. Culoarea in nuanta alb mat din PAL melaminat ofera suficiente spatii adiacente, unde poti stoca lucrurile de care ai nevoie in ideea de a avea un spatiu multifunctional. Biroul iese in evidenta in special prin prisma spatiilor multiple de depozitare, din zona lateral stanga, gata sa deserveasca oricare utilizator din fata sa. Este practic o consola cu mai multe rafturi pe nivel, ideal pentru depozitarea lucrurilor importante pentru tine.

Birou si consola Odelya White

    Biroul impreuna cu consola Odelya White reprezinta un accesoriu simplu, dar si util atunci cand lucrezi in fata laptopului sau sistemului tip desktop. Ofera un spatiu adecvat si pentru depozitarea lucrurilor pe mai mute rafturi adiacent in dreapta, unde se afla 2 nivele cu spatii variate accesibile utilizatorului. Acesta masoara in dimensiuni L x l x H: 130 x 50 x 72 cm, fiind usor de mutat dintr-o camera in alta, greutatea sa fiind de 34 Kg. 

    Blatul superior de constructie PAL melaminat  are o grosime de 18 mm, suficient de buna pentru a sustine sarcini de pana la 25 Kg. Blatul este unul foarte gros si tratat cu un lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii. Cele doua suporturi laterale de sustinere blat, sunt prevazute cu picioruse din plastic pentru a nu zgaria parchetul. 

    Sunt multumita de alegerea facuta, noul birou si consola Odelya White arata extraordinar, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Comanda a venit relativ repede, partea cea mai grea fiind legata de montaj, unde a fost nevoie de o sedinta de familie pentru a imbina piesele de mobilier asa cum era specificat si in cartea cu instructiunile de montaj. 

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca doresti sa ai o masa de lucru numai a ta, pe care sa te bazezi in serile lungi de lucru, pana mai tarziu, alegerea fiind una accesibila si ca pret: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Birou si consola Odelya White