Televizor HORIZON 43HL7390F/B, pret, specificatii tehnice

    HORIZON 43HL7390F/B este o surpriza placuta pentru cunoscatori, un televizor cu sistem de operare Android, construit sa ii ofere utilizatorului o experienta vizuala de exceptie. Alegerea unui televizor Horizon tine si de gusturi dar in mare masura de buget, modelul de fata fiind aproape la fel de capabil ca si celelalte modele cu Android, dar mult mai scumpe. Pentru cei 108 cm cat masoara diagonala, pot spune ca e mai mult decat suficient pentru o camera de locuit fie dormitor sau un living mai micut, dar aici conteaza si acea distanta pe care o ai la dispozitie dintre canapea si ecranul acestuia. Un alt avantaj care merita sa fie mentionat este standul central care se potriveste pe oricare comoda, fie una mai mica sau mare. Imagineaza-ti un televizor ai carui picioruse depasesc lungimea comodei, asta inseamna mai mult spatiu necesar pentru acesta si mai putin spatiu pentru tine in casa. Imi place foarte mult si designul, HORIZON 43HL7390F/B fiind un Tv slim, foarte bine conturat in dimensiuni.

Televizor HORIZON 43HL7390F/B, 108 cm, Smart Android, Full HD, LED, clasa A+, Clasa A+

  De la distanta il vei putea controla cu ajutorul telecomenzii minimaliste ce vine in dotarea pachetului comandat. Butoanele de volum si cele pentru schimbarea programelor sunt asemanatoare cu cele de la Samsung, sunt mari si ofera o pozitie intuitiva pentru comenzi rapide. Ecranul LED plat de 108 cm suporta o rezolutie maxima Full HD (1920 x 1080 pixels) contrastul dinamic atinge valoarea de 1000:1 iar luminozitatea utilizata pe fundalul ecranului are valoarea de  200 cd. Privit din unghiuri laterale, acesta pastreaza imaginea intacta, detaliile fiind surprinse la un nivel superior al calitatii sub un unghi de 178 de grade. Sistemul dedicat „Digital Noise Reduction” ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor. Deasemenea televizorul este capabil sa isi ajusteze in mod automat contrastul conform cu scenele transmise de acesta, mai luminos sau intunecos – functie descrisa de optiunea Digital Contrast. 

Televizor HORIZON 43HL7390F/B, 108 cm, Smart Android, Full HD, LED, clasa A+, Clasa A+

     Tehnologia HDR este cea care imprima o noua realitate imaginii, astfel incat continutul sa fie optimizat pentru o experienta cat mai apropiata de cea din realitate. Calitatea HDR amplifica contrastul astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. Pentru a experimenta acest efect HDR mai jos gasiti o poza care descrie in detaliu coloristic efectul HDR aplicat unei imagini transmise la televizor.Unghiul de vizibilitate este undeva la 178 de grade. Pannelul dinamic cu o rata de refresh de 50HZ, permite o trecere mai lina a imaginilor astfel incat imaginile transmise sa fie cat mai apropiate de cele din realitate. 

      Sistemul de operare Android este de senzatie pe acest televizor mid-range, utilizatorul avand astfel acces la o colectie variata de alte aplicatii pe care le poate instala direct din Google Play. In mod standard, televizorul primeste aplicatiile generaliste YouTube, Netflix, Amazon Prime, dar pe langa acestea poti completa lista cu altele noi daca ai un cont validat in platforma Google. Telecomanda primeste doua butoane dedicate care pot deschide in mod instant Netflix si YouTube, prim apasarea rapida a butoanelor de tip scurtatura. Aplicatia Smart se misca decent, trecerile sunt rapide fara intarzieri si am vazut ca primeste si un oarecare update dupa prima initializare. Interactiunea cu televizorul cat si interfata Smart se poate face si cu ajutorul comenzilor vocale, tot ce e necesar e sa il ai conectat la o retea wireless locala. La nivel de arhitectura hardware, acesta foloseste un procesor Quad Core, suficient de puternic incat sa imprime o viteza buna de lucru. 

Televizor HORIZON 43HL7390F/B, 108 cm, Smart Android, Full HD, LED, clasa A+, Clasa A+

      Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo NICAM Stereo format din cele doua difuzoare pozitionate simetric de putere 2 x 8 W. Acestea beneficiaza si de caracteristici speciale de transmisie sunet cum ar fi: Dolby Audio Processing si Egalizator in 5 benzi. Pentru a completa experienta audio vizuala la un standard mult mai inalt ii poti atasa un stand audio dedicat.

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. Cu ajutorul functiei de PVR (Personal Video Recorder) vei putea acum inregistra emisiunile si filmele preferate direct pe suport stick sau HDD extern.

       Navigarea in meniul programabil este intuitiva deoarece acesta are meniu si in limba romana. Odata setate posturile Tv vei putea face toate ajustarile de imagine cu ajutorul telecomenzii din dotare, avand o arie de semnal de pana la 5-6 metri. Beneficiaza de doua moduri de functionare, Eco Mode – ce limiteaza nivelul de luminozitate pentru un consum energetic mult mai economic, un mod util seara atunci cand folosesti televizorul cu lumina stinsa si Sleep Mode – un mod de functionare ce programeaza televizorul sa se stinga dupa o anumita perioada de timp setata. 

Televizor HORIZON 43HL7390F/B, 108 cm, Smart Android, Full HD, LED, Clasa E

       Cu ajutorul playerului integrat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate simplu prin atasarea unui stick de memorie sau HDD extern la iesirea USB a televizorului. Acesta este compatibil cu urmatoarele versiuni de fisiere: MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Sta bine si la capitolul posibilitati de conexiune si voi mentiona aici doua iesiri HDMI, SCART, Slot CI+, iesire audio, o iesire USB, si minijack casti. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV. Televizorul HORIZON 43HL7390F/B este compatibil cu standardul de date Wi-FI, te poti conecta la reteaua de internet locala prin wireless.

      Televizorul este prietenos cu mediul inconjurator si cu buzunarul tau. Este un model econom, incadrat in clasa energetica A+. Atunci cand tii televizorul fixat pe un post mai mult de 2 ore, te avertizeaza ca se poate inchide ca motiv de siguranta in cazul in care l-ai uitat deschis. Deasemenea in modul standby, consumul energetic scade undeva la 0,5 W. Televizorul Horizon beneficiaza de chromecast integrat ce participa activ in transforamarea acestuia intr-un veritabil Smart Tv. Trabuie doar sa atingi pictograma Chromecast de pe dispozitivul inteligent pentru a porni streamingul de continut din sute de aplicatii compatibile cu functia Cast, inclusiv Netflix, HBO GO si YouTube.

        Cantareste aproximativ 8,5 Kg fiind astfel usor de instalat oriunde in casa. In plus consumul sau este unul economic, de maxim 54 W. Utilizatorii care vor dori sa aiba o imagine in ansamblu mai buna il vor putea pozitiona undeva la inaltime pe un suport TV VESA de dimensiune 100 x 100 mm. 

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

Televizor HORIZON 43HL7390F/B, 108 cm, Smart Android, Full HD, LED, clasa A+, Clasa A+