Set 5 tablouri Thinking About, pret, si specificatii design

    Când vine vorba despre arta abstractă, părerile sunt împărțite. Unii preferă tablourile ale căror subiecte sunt clare și ușor de observat ( natură statică, portrete, peisaje etc) și acuză arta abstractă de o desprindere de realitate și o viziune greu de pătruns. Într-adevăr, arta abstractă prezintă o distanță față de realitate și folosește o ”limbă” vizuală bazată pe forme geometrice și culori. Reprezentarea unui subiect se bazează doar parțial pe reprezentarea sa reală iar uneori, deloc.

Set 5 tablouri Thinking About

     Thinking About este un set format din 5 tablouri abstracte, ce infatiseaza forme geometrice neregulate, intr-un complex de culori de care ne place, avand urmatoarele dimensiuni:

1 tablou cu dimensiunile 20 x 0.3 x H 60 cm
2 tablouri cu model diferit, fiecare cu dimensiunile 20 x 0.3 x H 50 cm
2 tablouri cu model diferit, fiecare cu dimensiunile 20 x 0.3 x H 40 cm

     Daca preferi acest gen de arta, sunt sigur ca acestea se vor potrivi de minune spatiului de locuit de acasa. Designul sau urmareste sa afiseze chipul unei muze, in linii abstracte care la un anumit punct se pierd in detaliu, lasand opinia celor din jur care analizeaza taboul sa adauge de la sine o nota personala de gandire. Thinking About are o constructie din Material: 100% MDF imprimat cu grosimea 2.7 mm, rama din 100% PVC cu grosimea 22 mm. Este o alegere interesanta de decorare a casei, mai ales ca nu este nici costisitor.

Recomandare:

    Pretul este unul foarte bun pentru detaliile oferite, materialele premium dar si impresia generala pe care o lasa, aceea de premium: Vezi oferta pret

   Deasemeneaz, zilele acestea acest set poate fi achizitionat avand si un discount semnificativ de pret: Vezi pret actualizat

Set 5 tablouri Thinking About