Pat Azzuro Velvet Green 160×200 cm, pret, specificatii design

    Spatiul de dormit este important pentru toata familia, iar aici nu sunt acceptate compromisuri deoarece un somn odihnitor iti va oferi toata energia necesara unei zile de lucru. Un pat bun ar trebui sa indeplineasca aceasta conditie, iar daca esti si tu in cautarea modelului ideal, cel mai bun exemplu este Desi Brown. Asadar daca ai decis sa faci aceasta achizitie, vom vedeam in continuare care sunt avantajele pe care le ofera patul Azzuro Velvet Green. Acesta ofera un spatiu optim pentru 2 persoane fiind ideal pentru a fi utilizat intr-un dormitor. 

Pat Azzuro Velvet Green 160x200 cm

    Azzuro Velvet Green este un pat excelent pentru orice locuinta, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, de culoare negru, se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi elegante si moderne, avand urmatoarele dimensuni: lungime 206 cm/latime 165 cm/inaltime 96 cm. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 105 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Patul este livrat sub forma de mai multe pachete, fiecare piesa in sine fiind asamblata conform cu detaliile specificate in fisa tehnica dupa cum urmeaza.

Pat Azzuro Velvet Green 160x200 cm

      Somiera de sprijin saltea este inclusa in pachetul comandat. Comanda este livrata pe bucati, astfel ca patul vine demontat pentru usurinta la transport. Odata livrat, imbinarile sunt usor de realizat urmarind schema tehnica atasata coletului. Este nevoie de putin simt ingineresc dar si de ustensilele de rgoare, pentru fixarea pe pozitie a tuturor elementelor. Marimea patului, in mod special a somierei iti da libertatea de miscare pe timpul somnului influentand totodata calitatea somnului. In formatul curent este nevoie de o saltea de dimensiune 160 x 200 cm. Patul Azzuro Velvet Green ofera o spatiu generos, fiind compatibil ca marime cu majoritatea modelelor de saltele din comert. Salteaua nu este inclusa in pret, fiind disponibila la achizitionare separat.

Pat Azzuro Velvet Green 160x200 cm

    Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. Dedesubt patul beneficiaza de un spatiu de depozitare unde poti depozita plapuma ferit de ochii lumii. Desi Brow este un pat confortabil ce nu presupune un efor atunci cand vrei sa te urci sau sa cobori din pat. Inaltimea patului este de aproximativ 45 de cm, ceea ce inseamna ca atunci cand vei sta pe pat, pe una dintre laterale, la atingerea podelei genunchii vor fi perfect indoiti.

      Materialul din poliureta ce acopera elementele de tapiterie este unul placut la atingere si poate fi curatat cu usurinta utilizand o laveta imbibata cu apa. In functie de preferinte, patul Azzuro Velvet Green poate fi achizitionat in doua nuante de culoare, pe gri sau negru antracit. Pretul indicat de achizitie al acestui model reflecta calitatea produsului in sine, un model rezistenta dar si aspectos, ce se potriveste cu imaginea de ansamblu a oricarei camere de dormit. 

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul Azzuro Velvet Green la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Pat Azzuro Velvet Green 160x200 cm