Freza unghii profesionala X-PERT Elite – LUXORISE Germania, review

    Freza unghii profesionala X-PERT Elite – LUXORISE Germania este un produs dedicat intretineri si pregatirii unghiilor in vederea aplicatii ojei sau a gelului pentru constructia unghiilor false. Este important acest procedeu in vederea pregatirii manichiurii pentru partea de aplicare material, fiind nevoie ca suprafata sa fie neteda, curatata, pentru a adera mult mai usor materialui si a obtine astfel o rezisnenta mai buna in timp. Materialul aplicat pe o suprafata nepreluctata de freza practic se cojeste in timp, pot aparea goluri de aer, si apoi cadea la prima actiune mai insistenta a posesoarei de unghii vopsite. Daca nu ai un astfel de aparat in trusa de pedichiura, vin cu recomandarea astazi, a unui model de care practic m-am indragostit, si anume freza de unghii profesionala X-PERT Elite – LUXORISE Germania. Este un aparat din gama profesionala ce emite pretentia de a avea o putere de 35.000 RPM, un aparat compact care incape cu usurinta pe masuta de manichiura personala sau a saloanelor de infrumusetare propriu-zise. 

Poze Freza unghii profesionala X-PERT Elite - LUXORISE Germania, 35.000 RPM

   Unitatea centrala foarte puternica este creata din materiale de calitate. Vine cu display digital, sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru cel mai mare efort dintre pilele electrice de unghii. Indiferent de viteza aleasa, RPM, raportul zgomotului emis este unul minim, sunetul functionarii sale nefiind unul deranjant, astfel incat tu sa lucrezi in cele mai bune conditii.  Panoul de comanda include doua butoane principale, unul pentru selectie mod de utilizare – cu sau fara pedala de acceleratie si altul pentru alegere directie de rotatie, la stanga sau la dreapta. Potentiometrul situat deasupra acestor butoane este utilizat pentru alegerea vitezei de rotatie (max 35.000 RPM).

     Accesoriile utile vin si ele la pachet impreuna cu aparatul, si aici pot sa mentionez, 1 mandrina, 4 varfuri de polizare, 1 capat de slefuit, 1 suport masa mandrina si manualul de utilizare ce include sfaturi practice de utilizare a aparatului.

     Unitatea centrala dispune de sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare. Freza a fost comandata online, cu livrare prin curier, dar ianinte de a lua orice decizie in privinta achizitiei am studiat atent si parerile celorlalti consumatori de aici

    Pila are o viteza de pana la 35.000 rotatii pe minut si comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie), fiind adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor. Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta, are greutate optima si varful subtire ce favorizeaza finetea si precizia operarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit fara efort. Viteza este variabila, intre 0 si 35.000 rotatii pe minut, valori demne de un dispozitiv cu utilizare profesionala. Ventilatoarele incorporate protejeaza unghia de supraincalzire, dar nu sunt zgomotoase. Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie trebuie setata mai intai viteza de rotatie si apoi directia, Reverse / Forward. Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta, are greutate optima si varful subtire ce favorizeaza finetea si precizia operarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit fara efort.

   Freza unghii profesionala X-PERT Elite – LUXORISE Germania (35.000 RPM) este o alegere potrivita, un produs compact, eficient si indemanatic, care te ajuta sa scapi de neplacerile unei manichiuni neingrijite. Ca sa iti faci o idee cat de usor este de folosit, mentionez faptul ca ocupa un spatiu relativ mic, este compacta avand o greutate de doar 213 grame.

Specificatii tehnice:

  • Viteza: 0-35.000 rpm
  • Putere: 85 W 
  • Tensiune alimentare : 220-240 V 50Hz
  • Culoare: Black

    Este usor de utilizat, chiar de acasa. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

   Pachetul comandat contine pe langa aparatul in sine, un set de capete freze, padala si manualul cu instructiunile de folosire. Deasemena la comanda am primit si un cadou surpriza, dar nu divulg inca secretul, va las pe voi sa ghiciti, acesta fiind unul foarte colorat, din gama urmatoare: Vezi detalii