Friteuza TEFAL Uno FF203130, specificatii tehnice (review)

    Un stil de viata sanatos implica si o alimentatie controlata asa ca invata sa gatesti cu ajutorul friteuzei TEFAL Uno FF203130 pentru a te bucura de mancarea gatita de acasa pregatita fara prea mult stres in doar cateva minute. Internetul abunda de retete ce le poti folosi impreuna cu aceasta friteoza, sau daca esti la inceput in privinta experientei la bucatarie poti apela si la clasici cartofi prajiti, fiind nevoie doar de pricepere in taierea acestora ca de restul se ocupa aceasta minunatie de aparat de gatit, TEFAL Uno FF203130. Gustul nu se poate compara cu metoda clasica de pregatire la tigaie, cartofii fiind preparati intr-o cantitate mica de ulei. Gustul nu este alterat, iar cartofii nu sunt amestecati in prea mult ulei, pastrand gustul natural prajit si sanatos.

Friteuza TEFAL Uno FF203130

  • Friteuza de mare capacitate: 1kg pentru pana la 4 persoane;
  • Usor de depozitat: design compact si maner pliabil;
  • Monitorizare usoara: datorita ferestrei transparente;
  • Termostat ajustabil: de la 150°C la 190°C perntru versatilitate maxima;
  • Deschidere automata a capacului pentru confort sporit;
  • Treapta pentru scurgerea uleiului inainte de servire.

    TEFAL Uno FF203130 este un aparat compact, ideal in cazul bucatariilor moderne, este preponderent de culoare alb mat care vine dotat cu panou de comanda ce permite setarea comenzilor de lucru intr-un mod intuitiv. Utilizatorul are posibilitatea de a alege prin intermediul panoului de comanda superior dotat cu interfata interactiva electronica tipul de alimente pe care doreste sa il gateasca, respectand urmatoarele indicatii de temperatura si durata. Aceasta este perfecta pentru o familie de 4 persoane datorita capacitatii sale de 1 kg, in timp ce designul compact si manerul pliabil iti vor permite sa depozitezi cu usurinta friteuza oriunde. Impreuna cu recipientul de ulei, capacitatea sa creste la 1,8 litri. 

Friteuza TEFAL Uno FF203130, 1kg, alb-gri

     Compartimentul de gatit se afla la baza aparatului, acesta poate fi dezchis prin actionarea manerului spre exterior fiind prins de un set de clipsuri la interior. Am reusit weekendul acesta sa incercam si friptura la acest aparat de gatit, caldura uniforma emanata este distribuita in egala masura astfel incat rezultatul final sa fie o reteta gustoasa, asa cum spune in cartea de bucate. Alimentele preparate la interior nu trebuiesc sa fie intoarse, chiar daca sunt asezate pe mai multe straturi. Pe langa fluxul de aer incalzit, caldura directa puternica din partea de sus rumeneste rapid mancarea pentru o rumenire perfecta si crearea de crusta crocanta la exterior. Friteuza dispune de caracteristici inteligente pentru sesiuni de gatit fara griji precum o fereastra transparenta pentru monitorizare optima a preparatului si un termostat ajustabil (de la 150°C la 190°C), ideal pentru a gati orice tip de reteta pentru versatilitate maxima.

      Modelul despre care vorbim astazi are o capacitate de 1 kg si putere mare de 1300 W, combina pulsul de caldura cu circularea optimizata a aerului cald pentru a da acea senzatie de crocant pe care orice cartof ar trebui sa-l aiba atunci cand este prajit. Din momentul in care o pui in functiune, se incalzeste rapid, fiind gata de utilizare la capacitatea sa maxima in doar cateva secunde. Termostatul te ajuta sa setezi temperatura dorita in functie de alimentele preparate, avand si cateva indicatii grafice de setare a temperaturii corecte pentru prepararea cartofilor prajiti. 

  Dupa fiecare utilizare poti curata componentele detasabile in masina de spalat vase, adaugandu-i detergent pentru indepartarea grasimii. Un stil de viata sanatos se bazeaza in primul rand pe o alimentatie sanatoasa si echilibrata, oferindu-i organismului tau tot ce are nevoie pentru a functiona corespunzator, insa in cantitati moderate.

 

Recomandare:

         Este alegera perfecta daca iti doresti sa te bucuri de alimente proaspat preparate la tine acasa facuta in bucataria proprie: Verifica oferta pret


        Zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus

Friteuza TEFAL Uno FF203130, 1kg, alb-gri