eMAG Stock Busters 17-20 Martie: Reducerile cele mai bune din sezon

      Daca ai reusit sa pui deoparte in ultimul timp ceva bani pentru care doresti sa faci o achizitie importanta acum ai ocazia sa cumperi ce ti-ai dorit la reducere. Astfel incepand de maine, 17 martie 2020, eMAG da startul campaniei de reduceri „Stock Busters” ce aduce reduceri de pana la 50 % la peste 50.000 de produse. Toata aceasta nebunie incepe chiar maine de dimineata, de la prima ora, si tine pana pe 20 martie. Te asigur ca produsele vedeta vor fi cele care se vor epuiza primele, asa ca sfatul meu e sa nu ratezi primele ore ale diminetii, maine 17 martie. 

       Reducerile care se vor aplica produselor disponibile in catalog vor fi de pana la 50% si include mai multe categorii de produse printre care: IT&Mobile; TV, Foto & Electronice; Electrocasnice; Ingrijire personala si parfumuri; Copii & Jucarii; Carti, Media & Sport; Casa & Petshop; Bricolaj.

       Ca si in campaniile trecute, cele mai importante reduceri le veti gasi la urmatoarele produse:

  Telefoane mobile la reducere

  Laptopuri la reducere

  Electrocasnice la reducere

  Articole sport si vestimentatie la reducere

          Sfatul meu e sa verifici din timp preturile produselor de pe site pentru a fi sigur ca ai prins cea mai buna reducere. Alte reduceri gasiti si in sectiunea resigilate aici