Televizor LED Sharp 102 cm, 40FI3322E (review)

  • de

  Daca ti-ai dori sa schimbi vechiul televizor cu unul nou si sa faci un real upgdare in ceea ce priveste calitatea imaginii dar si ca dimensiune diagonala, iti recomand acest model japonez de la Sharp 40FI3322E ce beneficiaza de un display cu diagonala 102 cm. Face parte din gama 2019 si vine dotat cu tehnologii dintre cele mai noi pentru procesarea imaginilor la o calitate cat mai apropiata de realitate. Fiind un model Non Smart este foarte usor de utilizat de persoanele de toate varstele. Meniul de configurare imagine si posturi Tv este disponibil in limba Romana, iar accesul la setari si alte elemente de ajustare se pot face cu ajutorul telecomenzii din dotare. Este un model compact, subtire, care are o baza de sustinere prin intermediul a doua picioruse asezate in pozitie diametral opuse, simetric. Masoara in dimensiuni  cu stand 920,7 x 576,3 x 199,0 mm, are o putere de consum 45 W si este de culoare negru mat. Accesoriile incluse in pachetul comandat includ telecomanda, cablul de alimentare si manualul de utilizare.

Televizor LED Sharp 102 cm, 40FI3322E, Full HD, Clasa A+

      Display-ul de dimensiune 102 cm suporta rezolutii Full HD la o calitate a imaginii de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile astfel redate sunt bine conturate la o luminozitate de 300 cd/mp cu un timp de raspuns de 8.5 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc. Timpul de raspuns este un parametru interesant de studiat daca iti doresti ca televizorul tau sa raspunda bine la stimuli si sa prezinte pe ecran imagini cu cadre care sa se succeada rapid si sa nu existe intarzieri mari. 8.5 ms este un scor de rapiditate bun. Pentru redarea cat mai buna a imaginilor in miscare caracteristice filmelor de actiune sau evenimentelor sportive, acesta beneficiaza de tehnologia Active Motion 100, ce aduce o clarificare a detaliilor surprinse in cadrele dinamice.

     Softul programat cuprinde in partea lateral stanga o bara de acces ce se activeaza cu ajutorul telecomenzii pentru functiile cele mai des utilizate, de reglare intensitate volum, calitate imagine (culoare si luminozitate) si acces surse externe. Deasemenea tot de aici este disponibil playerul multimedia ce permite rularea fisierelor video de pe dispozitivele de memorie externa (Stick USB sau HDD extern). Bara devine inactiva la cateva secunde din momentul in care nu mai folosesti functiile telecomenzii.

      Sistemul audio Harman-Kardon de putere 2 x 10 W ofera un sunet clar, puternic, neasteptat de bun pentru aceasta gama de pret si beneficiaza si caracteristica speciala de reglaj fin in egalizator. Caracteristicile superioare de sunet, Dolby Digital, DTS, DTS TruSurround+, Sound Equalizer contureaza si mai bine calitatea audio, aducand imbunatatiri audio de fiecare data. Utilizatorul are posibilitatea de a regla in amanunt inaltele, bass-ul si functia de tremble, pentru ca experienta audio sa fie una cat mai placuta si sa respecte preferintele proprii.

      Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Tranzitia de la un program la altul se realizeaza aproape istant, fara sa existe intarziere chiar si in cazul celor HD.

       La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, 2 intrari USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret actualizat

Televizor LED Sharp 102 cm, 40FI3322E, Full HD, Clasa A+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *