Trotineta electrica pliabila MYRIA MY7023BK Junior Plus, review

     Trotineta electrica pliabila MYRIA MY7023BK Junior Plus de culoare negru este ideala pentru cei mici cu agilitate in miscari, care doresc sa isi mentina mobilitatea si sa se distreze intr-un mod inovatic in parc sau folosind pistele de acces dedicate. Avand un astfel de dispozitiv pliabil, cel mic se va deplasa rapid, in siguranta, pe distante de 10-15 Km in mod autonom; Trotineta nu necesita loc de parcare; Motorul electric nu produce gaze poluante, cu efect de sera. Consumul energetic este mai mic ca valoare fata de un bilet de calatorie in mijloacele de transport in comun.

    Acest model cu dimensiunile de: (H, L, l) cm 97 x 42.5 x 10.80 cm are o greutate de numai 9.1 Kg si nu ocupa mult loc. Poate fi depozitata cu usurinta in casa atunci cand nu este utilizata datorita caracteristicii sale de a fi pliata. In forma pliata, aceasta masoara 10.80 x 45 x 28 cm.

Trotineta electrica pliabila MYRIA MY7023BK Junior Plus, 6.5 inch, negru

      Datorita dimensiunilor pliabile acest model poate fi transportat si depozitat in spatii inguste. Ea are loc in doua etape, mai intai ghidonul, apoi la nivelul balamalei principale. MYRIA MY7023BK Junior Plus functioneaza precum o trotineta clasica cu propulsie electrica si va permite sa efectuati plimbari in curte in parc sau pe pistele speciale din oras. Cadrul trotinetei este facut dintr-un material foarte usor si rezistent din duraluminiu, ce dau nastere unui produs extrem de solid. Persoana care foloseste acest vehicul poate sa aiba o inaltime minima de 110 cm si maxima de 180 cm, cu o greutate maxima de 60 Kg. Furca rotii din fata este dotata cu un sistem de amortizare socuri Rear Shock Sistem ce permite ca acest vehicul sa circule si pe trasee cu grad mediu de dificultate cum ar fi pajistile cu iarba din parcurile naturale sau teren accidentat cu grad mediu. Cele 2 roti cu un diametru de 6.5” ofera o aderenta buna pe suprafete plate nivelate. Roata din spate este pneumatica iar cea din fata din cauciuc plin. Acesteaofera o eficienta sporita pentru a transmise ghidonului directia de deplasare prin miscarea ghidonului de comanda. Umflarea roti din spate se poate realizata printr-un ventil standard cu ajutorul unei pompe de mana sau al unui autocompresor. In plus rotile sunt dotate cu aparatori de praf si noroi.

Trotineta electrica pliabila MYRIA MY7023BK Junior Plus, 6.5 inch, negru

     Pentru a participa la traficul urban si pe timpul noptii vehiculul are in dotare si un sistem de iluminare cu spot tip LED cu diode luminiscente cu lumina alba de 3 W ce te va ghida in siguranta spre destinatia dorita. Vehicolul are in dotare si un sistem de iluminare format dintr-o banda de tip LED RBG rosu pe aparatoarea din spate. Trotineta are in dotare si o sonerie plasat in corpul sistemului de iluminare. Soneria are si un semnal electronic si monofonic, unde semnalul suna destul de tare, in schimb sunetul nu este deloc asemanator cu apelul obisnuit de “ding-dang”. Sistemul de franare este bazat pe doua modalitati de franare. Prima modalitate de franare este electronic cu actionare din buton activeaza sabotul de franare magnetic de productie amonima cu care este echipata roata din fata/spate. Actionarea franelor se face electronic cu ajutorul unui sistem magnetic. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest sistem de franare este foarte rezistent si franeaza roata aproape instantaneu la oricare din viteza cu care se deplaseaza trotineta. In plus acest vehicul are si un sistem de franare manual si se executa pur si simplu, atunci cand este nevoie, prin apasarea cu talpa pantofului a aparatori roti din spate, ce are in dotare in acest scop un sprijinitor antiderapant. Zona de frictiune fiind mare, acest sistem mecanic reuseste sa opreasca acest vehicul aproape instantaneu in functie de forta de apasare exercitata de conducatorul vehicolului.

Trotineta electrica pliabila MYRIA MY7023BK Junior Plus, 6.5 inch, negru

      Pe ghidon, intre cele doua declansatoare de franare si accelerare este plasat un mic contor digital care afiseaza viteza instantanee, indicator Blueto0th, cat si nivelul de incarcare al bateriei prin intermediul a 5 linii. Atunci cand linia de jos clipeste, bateria trebuie incarcata. Pentru a opri vehicolul, trebuie sa apasati simultan parghiile de frana si de acceleratie pentru cateva secunde. Iar pentru a activa sau a dezactiva sistemul de iluminat, este necesar sa apasati numai parghia de frana timp de cateva secunde. In acest caz, trotineta trebuie sa stea nemiscata, pentru ca atunci cand vehicolul este in miscare sistemul de iluminat nu se activeaza. Mai mult intrand in era tehnologiei moderne acest vehicul poate fi monitorizat de oriunde si oricand in timp real. Vehicolul are un suport cu conectare wireless la telefon Android/iOS via App pentru a obtine informatii in timp real cu privire la viteza: cantitatea de energie din baterie, ruta traseului ales, kilometraj, control trotineta: blocare, deblocare, clasamentul celor mai lungi distante parcurse cu acest vehicul, intrebarii, raspunsuri si chiar sa va diagnosticati vehicolul printr-o simpla conexiune Bluetooth. Puteti de asemenea sa va integrati grupului de utilizatori “Myria Club” pentru a face schimb de informatii, fotografii sau pentru a participa la evenimente. Puteti, de asemenea, prin intermediul aplicatiei Myria sa reduceti in mod automat viteza vehicolului la o curba pentru a micsora pericolul de derapaj. Tot din aceasta aplicatie poti sa pornesti si GPS-ul si sistemul sa iti va arata pe unde ai mers cu trotineta.

      Atunci cand trotineta este parcata in mod normal si esti conectat la un telefon mobil, pe vehicolul il puteti comuta la modul blocat prin intermediul telefonului. In acest mod blocat, acceleratia nu va functiona. Numai prin intermediul aplicatiei de pe telefonul mobil se poate scoate trotineta din blocaj. Daca sistemul detecteaza erori de manevrare sau avertismente de functionare, in acest caz sistemul electronic va prelua controlul trotinetei si il va opri semnalizand acest lucru cu ajutorul unei diode de culoare rosie. Daca reporniti trotineta si acesta nu functioneaza normal, contactati un centru de service autorizat.

     Platforma trotinetei care are o distanta fata de sol de 15 cm, este dotat cu o suprafata antiderapanta ce ne permit o echilibrare si o priza mai buna la picioare. Platforma din duraluminiu este proiectat astfel incat sa asigure o stabilitate maxima in timpul mersului si la viraje stranse. Platforma de dimensiuni incapatoare poate sa cuprinda 2 picioare ale unui adolescent. Platforma are un centru de greutate scazut, ceea ce usureaza controlul vehicolului. Langa sasiu exista si un picior de sprijin cu arc pe care trotineta poate fi lasata intr-o pozitie de parcare verticala. Piciorul de sprijin este destul de solid si arata de la prima vedere destul de rezistent. Acest model are un sistem de transmisie spate de la motor direct la roata din spate.

     Motorul de tip brusless de la acest model cu o putere de 350 W cu tensiunea de lucru de 29,4Vc.c./2A este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu Lithium,cu puterea de 158,4 Wh. Bateria de la acest model cu Lithium are o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de 50/60 de minute in functie de natura terenului si de greutatea conducatorului. Bateriile Lithium sunt concepute pentru protectia mediului si cu o performanta ridicata, sunt si foarte usoare, oferindu-ne un timp de folosire mai indelungat. Bateriile acestui model sunt reincarcabile pe o durata de 3 ore, pentru o functionare fara probleme. Temperatura de functionare a bateriei este cuprinsa intre -10°C/+40°C, cu autonomie maxima intre +20°C/+30°C. Bateria cu greutatea de 2,7 Kg, este prevazut cu un sistem incorporat de protectie impotriva supra-descarcarii ce va intrerupe alimentarea atunci cand trotineta se afla in starea blocat sau oprit iar bateria nu are suficienta putere. Trotineta aflat in starea de protectie impotriva supra-descarcarii poate fi repornita numai prin alimentare cu energie electrica. Daca trotineta ramane in aceasta stare de supra-descarcare mai mult de o jumatate de ora dupa ce a fost conectata la sursa de alimentare, trebuie sa contactati un centru autorizat de service. Statia de incarcare se poate conecta de la o priza obisnuita cu tensiunea de 220 V. Statia de incarcare alimenteaza bateriile cu ajutorul unui jak ce se conecteaza in partea din fata a platformei. Tot in aceasta zona se afla si un buton on/off de activare vehicul. 

      Viteza trotinetei este de 25 Km/h iar distanta maxima parcursa este de 15-20 Km, cu o inclinare a terenului de maxim 15°. La aceasta trotineta puteti seta viteza maxima de croaziera cu ajutorul aplicatiei de pe telefonul mobil. Viteza maxima de croaziera este masurata la temperatura de 25°C cu o sarcina de 50 kg si pe drum fara denivelari. Factori precum modul de manevrare al trotinetei, temperatura ambientala, conditiile suprafetei de drum, sarcina, etc. pot afecta distanta parcursa. Trebuie remarcat faptul ca MYRIA MY7023BK Junior Plus isi pastreaza caracteristicile de tractiune destul de bine, chiar daca nivelul de incarcare al bateriei scade sub 50%. In timp ce conduceam acest vehicul m-am oprit periodic si am verificat temperatura la motorului rotii din spate si am constatat ca temperatura a atins un maxim de 40°C, iar controlerul electronic al bateriei este abia incalzit. Viteza este controlata din actionarea de pe ghidon cu funcție de control al vitezei de croaziera cu un singur buton. Pachetul ce insoteste aceasta oferta contine: 1 incarcator, 1 manual de instructiuni, set chei de montat/demontat. Trotineta electrica MYRIA MY7023BK Junior Plus se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe suportul sasiului si va plimbati pentru o viata mai frumoasa.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti o trotineta electrica cu adevarat performanta disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneazo chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Trotineta electrica pliabila MYRIA MY7023BK Junior Plus, 6.5 inch, negru