Bicicleta eliptica cu sa DHS 3624, pret, pareri

    Bicicleta eliptica cu sa DHS 3624 este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. Cu acesta platforma unica de antrenament puteti sa faceti un exercitiu complex în care puteti modifica intensitatea antrenamentului partii superioare sau inferior a corpului prin utilizarea ghidonului fix sau mobil. Trageti de manerele mobile pentru a lucra în partea superioara a corpului sau împingeti puternic in pedalele pentru picioare pentru a va activa muschii picioarelor obtinand un antrenament eficient al partii inferioare a corpului.

       Bicicleta eliptica cu sa DHS 3624 de culoare gri/verde este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului, ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor feselor, umerilor si coloanei. Acest model cu dimensiunile dupa ansamblare de: (L, l, H) cm 100 x 58 x 170 are o greutate de 33.7 Kg si nu ocupa mult loc. Dimensiunile de depozitare in cutie sunt de: (L, l, H) cm 108 x 38 x 58. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de pedalare este format din 3 piese articulate cu disc. Iar lungimea suportului de sprijin pentru talpa piciorului destul de incapator cu lungimea pasului de 38 cm. Distanta dintre pedale este de 24 cm. Inclinatia pedalei este ajustabila dupa preferinte.

 

     Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Bicicleta eliptica DHS 3624 include o pereche de brate fixe cu dispozitiv de reglare a unghiului de inclinare si un set de brate mobile, avand o cursa dubla a manerelor pentru antrenarea si partii superioare a corpului. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 120 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD ce afiseaza informatii utile pe tot parcursul antrenamentului la: Timp; Viteza; Calorii; Distanta; Puls.

     DHS 3624 are in dotare senzori de puls incorporati in manerele fixe cu conectare la computerul bicicletei. Computerul din dotare cu tastatura avand membrana rezistenta la umezeala, este programat manual avand ca sursa de energie 2 bateri de 1,5 volti de tip AAA. Toorx ERX 70 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness. Aparatul are un sistem de frânare magnetic cu 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare. Sistemul poate fi accesat manual de un buton rotativ de pe cadrul de rezistenta, fara a opri antrenamentul. Acest sistem de franare foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. Saua prezinta un sistem de reglare pe inaltime pentru a fi cat mai comoda indiferent de postura proprie

Bicicleta eliptica cu sa DHS 3624, volanta 3 kg, greutate maxima utilizator 120 kg

     In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 30 cm, cu o greutate de 3 kg cu momentul inertiei de 26 de Kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante si cu dispozitive de planeitate ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta de pe panou, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.  

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta eliptica cu sa DHS 3624, volanta 3 kg, greutate maxima utilizator 120 kg