Espressor MYRIA MY4119 pret si specificatii tehnice

       Pregatirea cafelei este un lucru la care nu putem renunta cu usurinta in diminetile in care trebuie sa ne grabim sa ajungem la munca, astfel ca pentru a usura acest proces iti va fi mult mai la indemana folosirea unui aparat de tip espressor asa cum este si MYRIA MY4119. Acesta poate pregati cafeaua de dimineata in cel mai scurt timp, totul fiind automatizat, mai putin functia de dozare in pahare, de aceea ii si spune manual. Din punct de vedere al designului este destul de compact, acesta nu ocupa un spatiu foarte mare, fiind potrivit pentru a fi pozitionat oriunde la bucatarie. Modul de operare nu este unul foarte complicat, aparatul este inzestrat cu selector din otel inoxidabil care poate selecta pana la 3 tipuri de bauturi: cappuccino, espresso si cafea. Cantinatea selectata destinata bauturii alese poate fi dubla sau normala, in functie de tipul cestii. Poti pregati cu usurinta ceaiul dorit, aparatul fiind dotat cu functie apa fierbinte ce aduce apa la temperatura ideala pentru infuzie. Cu acest espressor le poti face pe toate intr-o clipa.

Espressor manual Myria MY4119

       Panoul de comanda este compus din un selector de tip bautira dorita, ai de ales intre cappucino, cafea si apa fierbintre pentru ceai, iar pozitia verticala cea de sus este marcata de punerea pe oprit a aparatului. Este usor de utilizat, modul intuitiv si interfata de comanda prietenoasa reprezinta avantaje in cazul in care iti doresti un dispozitiv pe care sa il comanzi rapid si fara batai de cap. In partea de jos, acolo unde se aseaza canile, tavita din plastic poate fi usor detasata de restul aparatulu pentru a fi spalata cu usurinta. Celelalte componente, rezervor apa si compartiment cafea, la fel pot fi demontate cu usurinta pentru a le umple la nevoie sau curata sub jet puternic de apa. 

photo-1492158244976-29b84ba93025.jpg

 

        Espressorul MYRIA MY4119 are o putere de 1050W si o presiune in recipientul de preparare a bauturilor de 15 bari cu un rezervor de apa de 1.5 litri. Espressorul este dotat cu un sistem ce permite alimentarea a unei singure cesti de cafea. Bauturile energizante pe baza de cafea vor avea un efect vizual impresionant daca apelezi si la functia de spumare, ce va lasa deasupra cestii de cafea un strat consistent de spuma rezultata de cafeaua prelucrata la presiune in boilerul intern. Pentru bautorii de ceai ocazional, este important si faptul ca aceast espressor poate deservi si apa fierbinte pe care o poti utiliza la pregatirea unei cani rapide de ceai. Te poti juca si la aspectul arome, astfel ca poti adauga fel si fel de arome care sa iti rasfete gusturile dupa placul tau in fiecare zi.

      Functia Eco opreste automat espressorul in momentul in care acesta nu este utilizat timp de 20 minute, foarte utila atunci cand ne gandim la consumul de energie ce ar putea fi risipit. In concluzie, pretul oferit raportat la dotarile oferite de acest espressor isi merita pe deplin investitia, mai ales ca in general cu astfel de buget te-ai putea orienta doar la aparate ce folosesc capsule, MYRIA MY4119 fiind unul cu alimentare folosind cafea macinata. Este un aparat entry level de calitate, cantareste 3,05 Kg iar in dimensiuni masoara 28.5 x 21 x 29.5 (LxlxH) cm.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica oferta pret

         Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-l acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat