Masina de insurubat cu impact Steinhaus PRO-IW1100 pret si specificatii tehnice

  • de

      Acum te poti implica chiar tu in micile proiecte de acasa fara a mai fi nevoie sa apelezi la ajutor specializat. Totul poate incepe de la achizitionarea instrumentelor de lucru profesioniste care pot include si o masina de insurubat asa cum este si Steinhaus PRO-IW1100. Sa iei la mana fiecare surub in parte atat in operatiunea de insurubare sau desurubare nu este atat de comod daca activitatea ta este de lunga durata, asa ca ai nevoie de un ajutor automatizat din partea unui instrument automatizat. Cand dorestii sa montezi un suport pe perete este recomandat mai intai sa marchezi gaurile pe care trebuie sa le dati cu un creion. Burghiul se aseaza in pozitie perpendiculara pe perete pentru a reusi astfel o gaura suficient de adanca incat diblul sa intre complet in gaura. Pentru prinderea completa a surubului in diblul de plastic e nevoie de multa forta imprimata, operatiune lacare se pricepe cel mai bine masina de insurubat Steinhaus PRO-IW1100. Aceasta este cea mai buna masina de insurubat cu impact din clasa sa si chiar mi-a facut placere sa o folosesc. Placuta este si cutia in care vine. Nu are nimic special, insa este destul de robusta, masina sta foarte bine in ea, usurand astfel depozitarea ei.

      Masina de insurubat Steinhaus PRO-IW1100. arata foarte bine din punct de vedere al designului, este compacta si poate fi folosita de catre utilizator pe o durata de timp indelungata fiind usoara si indemanatica. Masina de insurubat Steinhaus PRO-IW1100 este dotata cu un maner de tip softgrip ce va simplifica utilizarea si controlul acesteia pe toata durata folosirii. Daca aveti de lucru la acoperis, daca aveti de desurubat sau de insurubat, fie ca vorbim despre lemn sau despre metal, acest produs automatizat este unul care va ajuta de fiecare data. Masina nu cantareste mai mult de 3.5 Kg, e alimenteaza direct la sursa de tensiune casnica avand un cablu de alimentare de 3.5 metri. Are sistem de prindere rapidă, bec cu LED pentru a vedea ceea ce lucrezi, deasupra butonului de pornire și o carcasă rezistentă, care dă acea senzație de sculă bună și solidă. Zgomotul este unul normal, mașina funcționează foarte bine, este ușor de mnevrat și o poți folosi chiar și în zone foarte înguste, datorită dimensilor pe care le are.

     Masina de insurubat dispune de un motor de mare anduranta, cu viteza de rotatie variabila ce poate fi stabilita folosind mai multe trepte de selectie. Aceasta are o putere de 1100W si o viteza de rotatie maxima de 2200 RPM special pentru a face fata oricarui tip de lucrare, in functie de activitatea la care aveti nevoie sa o folositi. Pachetul complet al acestui produs contine o cutie din plastic, masina de insurubat cu impact precum si 4 bucati de capete de tubulara de 17 mm, 19 mm, 21 mm si 22 mm. Are sistem de rotire pe încet, funcție de cât apeși pe butonul principal; o chestie foarte bună, pentru zonele în care vrei să înfiletezi ceva la precizie și foarte bun atunci când dai o gaură în lemn sau PVC, unde ai nevoie de o turație mare.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

       Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Masina de insurubat cu impact Steinhaus PRO-IW1100, 1100 W, 450 Nm + 4 tubulare + geanta transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *