Laptop ASUS A541UV-XX1237 pret si specificatii tehnice

       Cu un design modern, ecran de inalta definitie si o performanta fara compromisuri, noul laptop ASUS A541UV-XX1237 este o solutie ideala pentru toate taskurile zilnice dar si pentru divertisment. Design-ul portabil, ecranului de buna calitate si nu in ultimul rand a componentelor hardware destul de performante il vor pune pe lista de wish-list a multor utilizatori. Designul este la fel de important ca si pe partea de tehnologie interioara, astfel vei avea placuta surpriza sa observi ca ASUS A541UV-XX1237 va fi un laptop ce se va regasi in dorinta multor utilizatori, usor, subtire si care sa nu cantareasca mult. Suprafata mata nu retine amprentele si da impresia ca ai pe mana un model dintr-o categorie mult mai scumpa, construit din aliaje tari asemenea aluminiului. Folosit cu precadere in mod obisnuit vei observa ca acesta nu retine urme inestetice cum ar fi amprente, este rece si nu se incalzeste foarte tare cand afara sunt temperaturi ridicate, datorita sistemului de directie ar la interior eficient.

       Tastatura fabricata dintr-o bucata ofera accesul rapid la tastele de interes si prezinta spatii suficient de mari intre taste astfel incat comenzile sa fie actionat rapid si corect. In partea centrala gasim si un touch-pad de dimensiuni generoase care stie si multi-touch. Persoanele care obisnuiesc sa foloseasca laptopul de multe ori la tehnoredactarea de documente vor gasi in acesta un companion perfect, capabil sa livreze precizie in alegerea butoanelor de comanda de la tatatura. Tastele sunt silentioase iar pentru a lua comenzile specifice e necesar o cursa scurta, cu un timp de reactie foarte bun.

       Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg (anti-glare). Tehnologia ASUS Tru2Life Video imbunatateste semnificativ calitatea clipurilor video urmarite. Aceasta optimizeaza in mod inteligent fiecare pixel din cadrul video pentru a imbunatati claritatea si contrastul cu 150%, astfel incat va veti putea bucura de cea mai buna calitate a imaginilor – de fiecare data! Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.

       Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel i3 6006U tactat la o frecventa de 2.0 Ghz. In modul Turbo Boost acesta poate ajunge pana la frecventa de 3.1 Ghz. Arhitectura pe care este realizat, una de ultima generatie de tip Kaby Lake ofera un consum redus de energie lucru care se va vedea in timp si la autonomia de lucru pe baterie. Este un model procesor ce se identifica cu laptopurile de tip home use, un model ce nu redica pretenti nesperate dar nici nu da rateuri daca il pui la treaba.

       Memoria RAM de 4 Gb DDR4 are o frecventa de functionare de 2133 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. Spatiu de stocare destul de generos este reprezentat de HDD-ul de capacitate 500 Gb care ruleaza la viteza de 5400 rpm. Nu beneficiaza de sistem de operare preinstalat, dar la configuratia pe care o are poate sustine oricare din versiunile de la Windows 7 in sus fara probleme.

       Vine dotat cu placa video dedicata, un model de la Nvidia, si mai exact seria 920MX care ofera un share de memorie de pana la 2 Gb. Pentru a optimiza consumul, acest model beneficiaza si de tehnologia Optimus care activeaza si dezactiveaza placa atunci cand este necesar pentru a conserva energia din baterie. GeForce 920MX este o placa grafica entry-level lansata in 2017. Placa video ofera support atat pentru memorie DDR3. Cantitatea maxima de memorie suportata este de 2GB GDDR5. Consumul de energie este situate intre 5 si 12 TDP (Thermal Design Power) cee ace inseamna ca vom intalni placa video in special pe laptopurile de dimensiuni mici, cu acumulator nu foarte puternic si procesoare Intel cu consum redus de energie (asa cum sunt cele din gama home use). Legat de jocuri este bine de de stiut ca poti juca titlurile online fara probleme, iar dintre cele instalate majoritatea se vor juca cel mult la detalii medii (Call of Duty Infinite Warfare – 2016, Battlefield 1 – 2016, Doom – 2016, Star Wars Battlefront – 2016, Thief – 2014), iar unele titluri mai vechi sau mai putin pretentioase pot fi jucate pe detalii high (BioShock Infinite – 2013, Battlefield 4 – 2013, Dirt Rally – 2015 s.a.)

       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, retele Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 3 porturi USB, unul 3.0, un port de mare viteza USB 3.1 si altul 2.0, port HDMI si un cititor card. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Consider ca este o investitie confortabila atat din punct de vedere al pretului dar si ca performante oferite fiind mai mult decat o alegere potrivita pentru un utilizator obisnuit.

Recomandare:

        Laptop-ul ASUS A541UV-XX1237 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta de utilizare: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus