Laptop HP 15-bs007nq – pret calitate si performanta pe masura

      HP 15-bs007nq este laptop din noua linie de produse 2018 conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta completa din punct de vedere al utilizarii din zona de multimedia si gaming ocazional. Cei de la HP continua cu perfectionarea modelelor anterior aparute, oferind de data aceasta o mai buna calitate din punct de vedere al finisajelor de la exterior, un produs portabil ce se evidentiaza prin fiabilitate si consum redus de energe. Aspectul este pentru multi dintre noi un criteru diferential atunci cand vine vorba de a achizitiona un laptop nou, HP 15-bs007nq este un model destul de reusit din punctul asta de vedere, carcasa este din plastic rezistent, iar culoarea alba din zona tasataturii lasa impresia ca avem pe mana un laptop din zona high-end. 

     Display-ul LED din dotare masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD cu pana la 1366 x 768 pixeli. Calitatea imaginilor este una foarte buna, imaginile reusind sa fie redate optim chiar si in conditii de lumina mare datorita caracteristicii Glare. Rama ce inconjoara ecranul este una de culoare neagra, pe o suprafata din plastic mat ce nu permite retinerea de urme de amprenta inestetice. Balearea ecranului se face cu usurinta dar in acelasi timp este destul de ferma, ecranul luand pozitia fixa in care l-ai fixat fara sa fie schimbata in timpul miscarilor mai bruste. 

    Tastatura prezinta o spatiere suficient de mare intre butoane pentru a oferi o precizie buna la tastare. La fel ca si restul carcasei, tastele sunt de culoare alba, aspectul vizual fiind unul de exceptie. Senzatie la tastare este una excelenta, zgomotul produs fiind aproape inexistent, totul cu o cursa scurta ce permite obtinerea unor timpi de reactie foarte buni. In continuare touchpad-ul de dimensiuni generoase raspunde bine la stimuli cu suport multitouch si control al paginilor web pe verticala.

     Sunetul generat de cele doua difuzoare stereo este unul destul de consistent mai ales ca beneficiaza de aportul tehnologiilor de sintetizare Stereo Sound. Sunetul este clar, curat si nu distorsioneaza nici la volum mare. Pentru un plus de calitate poti opta si pentru cumpararea unui sistem audio separat. 

     Componetele fizice instalate pe acesta ridica performantele tehnice la rang de excelenta, procesare rapida si fluenta in ceea ce priveste evenimentele din multitasking. Astfel acesta vine dotat cu un procesor i5 7200U tactat la frecventa de 2.5 Ghz, care poate urca pana la 3.1 Ghz in modul Turbo Boost, memorie RAM de tip DDR4 de 4 Gb si beneficiaza de un spatiu de stocare de 1 Tb (5400 rpm) pe HDD.  Gratie latimii de banda mai mari, toate activitatile, de la multitasking la jocuri, beneficiaza de o imbunatatire a performantelor. Sistemul de operare nu vine preinstalat, laptopul fiind “clean” in ceea ce prveste componenta software. Pe partea de performanta se poate obtine o imbunatatire semnificativa daca in locul hard disk-ului clasic montati un mult mai rapid SSD. Performantele sunt optime pentru utilizare clasica, procesorul poate sustine fara probleme utilizare gen editare foto, office, vizionare filme, muzica, navigare pe internet si chiar CAD. Pentru editare video la nivel PRO sau medelare 3D recomand sa cumparati ceva mai performant cu configuratie construita in jurul unui procesor quad-core din gama Intel Core i7.

     Laptop-ul HP 15-bs007nq vine dotat cu placa video dedicata AMD Radeon 520 de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Nu este una din placile grafice ideala pentru un gamer adevarat, dar ofera suficient suport in cazul in care ocazional doresti sa mai practici un combat cu prietenii in retea pe partea de gaming. 

     Ai posibilitati multiple de conectare cu alte device-uri prin multitudinea de porturi cu care acesta a fost inzestrat astfel: 2 porturi USB 3.0 si altul 2.0, o iesire HDMI, VGA, conectare la internet prin LAN (RJ-45) si wireless, si iesire audio. Laptopul beneficiaza deasemenea si de o camera web care filmeaza la o rezolutie HD si are incorporat si un microfon. 

     Acumulatorul Li-On de capacitate 6 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 9-10 ore in conditii de utilizare medie. Imi place si faptul ca nu este greu, cantareste aproximativ 2.1 Kg iar suprafetele laterale sunt foarte subtiri.

Recomandare:

      Laptopul HP 15-bs007nq indeplineste toate conditiile necesare sa fie o achizitie de succes, prin performantele oferite, design si fiabilitate, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Garantia oferita standard este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere cosistenta, oferta excelenta: Verifica pret redus