Smartwatch A+ Watch S1 pret si specificatii tehnice

    Smartwatch-ul A+ Watch S1 este un cadou ideal pentru oricine isi doreste un ceas inteligent accesibil ca pret, care sa ofere utilizatorului functii pentru accesarea datelor din apeluri, SMS-uri si retele sociale. Vei fi in mod direct conectat la tot ce se intampla cu telefonul tau prin sistemul de notificari avansat care va face ca acesta sa vibreze la fiecare informatie pe care o consideri importanta pentru tine. Autonomie este buna, procesul de lucru stabil, este rapid in luarea comenzilor iar touch-ul raspunde bine la orice interactiune. Carcasa este in stil dreptunghiular cu margini rotunjite cu aspect lucios negru pe gri.

    Calitatea materialelor este una pe masura, iar design-ul cu carcasa rotunda il face sa fie asemuit cu usurinta cu alte modele mult mai scumpe. Din punct de vedere al functionalitatii, acesta este compatibil cu oricare telefon, fie ca vorbim de unul cu sistem de operare Android sau Ios.  

    Functiile disponibile pentru acest model:

–  PEDOMETRU – masoara pasii si distanta parcursa. Poti astfel monitoriza activitatea fizica de zi cu zi.
–  SLEEP MONITOR – monitorizezi orele de somn si optimizezi perioadele de odihna.
–  SEDENTARY REMINDER – alerta care se activeaza in cazul in care nu ai facut miscare in ziua respectiva
–  FUNCTIE ANTI-LOST – te atentioneaza atunci cand iesi din aria de actiune a telefonului
– FUNCTIE FIND ME – te ajuta sa gasesti telefonul pierdut
– SMS – trimiti si primesti mesaje direct de pe telefon.
– AGENDA/SMS – contacte / jurnal apeluri / sincronizare si player muzica. 

      Smartwatch-ul dispune de un ecran de 1.22 inchi si are o rezolutie de 240 x 240 pixeli. Pe partea de conexiune acesta este inzestrat cu slot pentru card de memorie (capacitate maxima 32 Gb). Se poate conecta cu usurinta la orice telefon via Bluetooth v4.0. Poti efectua si prelua apeluri direct de pe telefon, si instiintat prin intermediul a unor notificari atunci cand ai ratat un apel sau un SMS. Deasemenea poti controla playerul bluetooth audio al telefonului. Sistemul de sincronizare permite afisarea informatiilor venite de la agenda, SMS, retele sociale, Wechat, Facebook, Skype, Twitter si Whatsapp. Pe functia de apel poti receptiona apelurile care sunt in curs prin acceptarea sau respingerea apelului. 
      
SPECIFICATII TEHNICE 

– Baterie: 280 mAh Litiu.
– Timp Standby: 170 Ore.
– Timp Convorbire: 180 minute.
– Procesor: MTK6260A frecventa 533 MHz.
– Bluetooth: DA v. 4.0.
– Memorie: RAM 128 MB ~ ROM 64 Mb.
– Stocare Externa: slot card TF pana la 32 GB.
– Ecran: 1.22 inch TFT LCD, 240 x 240 pixels.
– Dimensiuni: 45 mm x 45 mm x 13 mm.
– Greutate: 48 g.

          Bateria de 280 mAh Litiu ii va oferi acestuia o autonomie de functionare de pana la 48 de ore, in conditii de utilizare medie. Un alt element de interes la acest ceas, o reprezinta camera foto, care poate filma si sa faca poze la o rezolutie de 1.3 MP.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un smartwatch dotat cu o multitudine de functionalitati interesante la cel mai bun pret de pe piata: Vezi oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la o reducere de pret consistenta, acesta avand un discount de 57% pret la care consider ca este un best buy al momentului: Verifica pret redus