Calorifer electric Zass ZR 13 BE pret si specificatii tehnice

     Caloriferul electricZass ZR 13 BE este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa faca fata cu brio frigului de afara din timpul iernii si sa nu consume nici foarte mult. Daca nu ai reusit sa iti pui centrala termica nici pana acum sau daca ai deja una instalata la tine acasa si nu vrei sa o pornesti de pe acum caloriferul electric Zass ZR 13 BE este solutia ideala in cazul tau. Sistemul de reglare al temperaturii este unul manual si se desfasoara prin rotirea potentiometrului, din zona de comanda. Timerul declanseaza la trecerea timpului, la fel si treapta de temperatura, iar odata cu racirea la exterior a elementilor, caloriferul isi va relua din nou procesul de lucru.

    Caloriferul electric Zass ZR 13 BE este un dispozitiv cu 13 elementi de putere 2500 W. Poti alege unul dintre cele 3 trepte de putere disponibile in functie de necesitatile tale actionand termostatul de mare precizie reglabil (1000W – 1500W – 2500W). 

    Acesta este prevazut si cu siguranta la supraincalzirii iar in caz de suprasolicitare si incalzire excesiva acesta se opreste automat. Il poti utiliza oriunde vrei tu si transporta la fel de usor datorita sistemului cu roti mobile multidirectionale. Odata la trecerea sezonului rece, cablul de alimentare se retracteaza automat in interior, pentru a nu ocupa din spatiu inutil. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti tot ce e mai bun de pe piata la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc il poti gasi in sectiunea resigilare la jumatate de pret din cat costa pe alte site-uri de specialitate: Verifica pret redus