Pachet Teka Tekaway Stylo 1B: chiuveta + baterie + dozator sapun pret si specificatii de design

        In cazul unei bai ce nu dispune de spatiu foarte mare, trebuie sa fii atent in privinta alegere chiuvetei deoarece nu e cazul sa limitezi si mai mult din spatiul util, dar in acelasi timp sa asiguri o zona de lucru optima pentru a desfasura activitatile obisnuite. Astfel pentru a indeplini aceste conditii iti recomand pachetul Teka Tekaway Stylo 1B, care contine o chiuveta, baterie si dozator sapun, un model cu o constructie solida din inox, caracterizat prin dimensiunile de 465 x 485. mm. Acest model de chiuveta suporta un montaj pe blat defineste o locuinta moderna, cu spatii restranse, asa cum se intampla de cele mai multe ori la bloc, unde suntem pusi in situatia de a sacrifica cat mai mult spatiu pentru confortul nostru. 

      Materialul de tip inox din care este construita chuveta are un finisaj mat de culoare argintie, se potriveste cu incaperile cu peretii albi si este foarte rezistent la uzura, zgarieturi pentru o perioada de folosire de lunga durata. Cuva chiuvetei are forma dreptunghiulara, are un singur orificiu de evacuare si beneficiaza de functie reversibila pentru dozatorul de sapun si bateria din inox. Corpul chiuvetei este foarte rezistent la atacurile chimice ale preparatelor folosite în bucătărie;    Acest model iși menține mult timp aspectul inițial; acest model este foarte rezistent la impactul cu un obiect de 1 kg scapat de la o inaltime de 40 cm, ciobiri si zgarieturi cauzate de tacamuri, cutite sau vase scapate in chiuveta; Este foarte rezistent la schimbari bruste de temperatura si la temperaturi ridicate (pana la 180°C), astfel ca se pot pune fara probleme oale sau tigai luate direct de pe aragaz; Este rezistent la pete de cafea, vin rosu, ulei, suc de lamaie. 

Pachet Teka Tekaway Stylo 1B: chiuveta + baterie + dozator sapun, 465 x 485, inox mat, reversibila

         Pentru o viziunea mai buna asupra dimensiunilor masurate la instalarea bateriei, ai mai sus schema cu dimensiunile pentru fiecare piesa montata la chiuveta. Bateria este una cu monocomanda, este prevazuta cu un singur robinet, pe bila, iar din miscarea lui stanga-dreapta, se regleaza simultan debitul de apa calda sau rece, de aceea este mai practica deoarece permite simplu si rapid amestecul apei calde cu cea rece. Selectia tipului de apa se face prin rotirea bilei de tip monocomanda de la interior, o bila de constructie teflon rezistenta la uzura. Bateria din punct de vedere cromatic respecta aceleasi reguli de culoare ca si in cazul chiuvetei, fiind construita din inox mat cu finisaj cromat. Capatul de distributie al apei este format dintr-o pipa pivotanta. La fel se intampla si in cazul dozatorului cu sapun, materialele intalnite fiind aceleasi ca in cazul bateriei. Inclus in pachet se regaseste si bateria si dozatorul de sapun. 

 Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o chiuveta si o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 60 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Pachet Teka Tekaway Stylo 1B: chiuveta + baterie + dozator sapun, 465 x 485, inox mat, reversibila