Ceas pentru Barbati Esprit Multi Function ES108771002 – proiectat sa reziste

      Cu ceasul barbatesc sprit Multi Function ES108771002 cu siguranta vei iesi din anonimat inca de la prima purtare, un dispozitiv exact, elegant care se va potrivi oricarei tinute fie ea business sau sport. Este un ceas proiectat sa reziste construit in totalitate din otel inoxidabil atat carcasa cat si bratara.

     Cureaua are o dimensiune de 22 mm si este realizata din zale ce pot fi detasate in functie de preferintele dumneavoastra.

      Carcasa ceasului din otel inoxidabil este rotunda si are un diametru de 44 mm avand un mecanism ce actioneaza ceasul de tip Quartz. Finisajul carcasei este lucios si este de culoare negru. Alte functii disponibile pentru acest model fac referire la afisarea datei sau cea a zilei.

      Geamul de deasupra mecanismului cu limbi aratatoare este din cristal mineral si rezista chiar si la apa pana la adancimi de 15 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 10 atmosfere.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

Esprit, Ceas cu functii multiple, Gri hematit