Ventilator turn Taurus BABEL RC. 45W – Review si pareri

      Ventilatorul turn Taurus BABEL RC. 45W este unul extrem de compact si isi face treaba extrem de bine. Forma sa specifica de tip turn permite o mai buna distributie a aerului in incapere, in toate directiile, aerul fiind distribuit in mod eficient cu aceeasi intensitate pe poata inaltimea sa.

     Un mare avantaj al acestui produs il consta faptul ca este silentios. Are numeroase functii pe care cu siguranta le veti aprecia cum ar fi afisajul LED, dar si controlul electronic sau telecomanda. Folosind acest ventilator de camera, vei reusi sa reglezi ventilarea dupa cerintele pe care le ai. Timer-ul este setat pentru 8 ore, acest ventilator de camera avand chiar si un termometru integrat. Acesta mai vine echipat si cu 3 viteze de ventilatie, astfel incat sa te bucuri mereu de racoarea pe care ti-o doresti.

     Functia de operare manuala prin activarea butoanelor de pe panoul de comanda ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la operarea acestuia cu usurinta. De obicei, acest dispozitiv ne ajuta sa economisim mai mult spatiu, putand fi plasat in colturile unei incaperi.

    Miscarea oscilanta a acestuia acopera un unghi de pana la 70 de grade. Debitul de aer stabilit de performantele acestuia este de 24 mc/min. Avand o putere de 45 W acest ventilator creaza o circulatie a aerului uimitoare, astfel asigurand un flux de aer consistent care va racori intens incinta in care este plasat.

Ventilator turn Taurus BABEL RC. 45W, Telecomanda, 3 viteze, Timer 7.5 ore, Display LED, 3 moduri de functionare: normal,soft si somn. Miscare oscilatorie. Gri/Negru metalizat.

      Panoul de comanda situat in zona superioara este dotat cu display LED, astfel ca iti va fi usor sa urmaresti parametrii functionali ai acestuia. De aici poti activa cele 3 functii disponibile acestuia: 3 moduri de functionare: normal, soft si somn. Timerul programabil va putea fi programat pentru un interval de timp de pana la 7.5 ore. 

      Acesta este usor de transportat in casa, datorita dimensiunilor sale compacte iar in plus beneficiaza si de manere de transport.

Recomandare:

         E alegerea perfecta daca iti doresti un ventilator de calitate puternic care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara: Vezi oferta pret

        Daca ai noroc il poti achizitiona la reducere, acesta avand un discount destul de consistent: Verifica pret redus

Ventilator turn Taurus BABEL RC. 45W, Telecomanda, 3 viteze, Timer 7.5 ore, Display LED, 3 moduri de functionare: normal,soft si somn. Miscare oscilatorie. Gri/Negru metalizat.