Uscator de rufe Heinner HHPD-80A++ pret si specificatii tehnice

         Ofera rufelor tale un aspect ingrijit in cel mai scurt timp posibil, uscatorul de rufe Heinner HHPD-80A++ fiind capabil sa faca acest lucru prin eliminarea rapida a excesului de apa din tesatura, rufele fiind gata imediat pentru a fi purtate din nou. Imagineaza-ti ca ai nevoie de costumul preferat a doua zi dimineata pentru o intalnire importanta, iar o spalare normala nu va oferi timpul necesar pentru o uscare imediata, astfel ca va trebui sa apelezi la un specialist asa cum este Heinner HHPD-80A++. 

        Uscatorul de rufe Heinner HHPD-80A++ este o alegere perfecta si din punct de vedere al designului, fiind un dispozitiv modern de culoare alba care se va potrivi perfect cu baia sau incaparea unde va fi montat. Este Slim si nu ocupa nici prea mult spatiu avand urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.5 x 61.5 cm. Dimensiunea mare a usii si hubloului ofera usurinta si lejeritate crescuta in manuirea articolelor foarte mari (paturi, lenjerii).

      Este dotat cu un superb display LCD care iti va afisa in timp real functiile active aferente programelor dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de uscat. Din punct de vedere tehnic putem vorbi de un dispozitiv de uscare rufe cu o capacitate totala de stocare rufe in interior de pana la 8 Kg cu un hublou de diametru mare pentru a favoriza accesul la interior cat mai facil. Pe display apar indicatorii care anunta ca este timpul ca filtrul de scame sa fie schimbat si/sau rezervorul de colectare apa trebuie golit.

Uscator de rufe Heinner HHPD-80A++, Pompa de caldura, 8KG, 16 programe, Clasa A++, Alb

        Tehnologia de uscare cu ajutorul pompei de cadura ofera o economie maxima a energei si protectie mediului inconjurator. Sistemul functioneaza in doua moduri generand, curenti de aer cald sau rece lucru care impune un consum mai redus de energie. Energia consumata este cu pana la 30% mai mica decat in cazul aparatelor clasa A si cu pana la 44% fata de aparatele clasele inferioare. Dovada sta si incadrarea acestui uscator in clasa de eficienta energetica A++, una destul de rar intalnita in cazul acestor dispozitive de tip uscator.

        Uscatorul de rufe Heinner HHPD-80A++ dispune de numeroase programe de lucru, suficient de multe astfel incat sa acopere o gama larga de tesaturi si situatii: improspatare, antialergic, jucarii de plus, camasi, matase, program bumbac, jeansi, lana, usor de calcat, delicate.  In modul de functionare antialergic aceasta indeparteaza cei mai frecventi alergeni pentru a proteja pielea sensibila. Program lana este destinat uscarii articolelor delicate din lana fara a le deteriora. Programul sintetice este destinat uscarii in siguranta a hainelor sintetice sau amestec bumbac cu diferite setari ale intensitatii de uscare. Programul improspatare elimina mirosurile neplacute din rufele ce au fost tinute in medii inchise timp
indelungat.

       Sunt disponibile 3 nivele de uscare diferite in functie de cantitatea de umezeala prezenta in rufe primul nivel fiind recomandat in special pentru hainele sensibile pentru a impiedica astfel formarea cutelor greu de scos cu fierul de calcat. Pastrand astfel o umiditate minima in rufe se va evita formarea cutelor. 

         Deasemenea acesta beneficiaza de functie siguranta copii care blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda dar si sistem de avertizare sonor care te va anunta atunci cand un ciclu de functionare a luat sfarsit.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

        Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Uscator de rufe Heinner HHPD-80A++, Pompa de caldura, 8KG, 16 programe, Clasa A++, Alb