Espresso Automat Delonghi, ECAM 23.210 Blk pret si specificatii tehnice

      Delonghi ECAM 23.210 Blk este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor automat de cafea, care iti va pregati bautura preferata pe baza de cafea in doar cateva secunde. Pur si simplu selectezi din panoul de comanda optiunea dorita, selectezi nivelul de rasnitare corespunzator cu gradul de tarie al cafelei dorite si te asiguri ca ai alimentat aparatul cu tot ceea ce ii trebuie (cafea maxinata sau boabe, lapte si apa) si gata, in cateva secunde totul este gata, exact dupa gustul tau.

      Aparatul arata foarte bine si ca aspect general, este solid iar calitatea materialelor este unul dintre lucrurile remarcabile care il vor scoate cu siguranta in evidenta atunci cand il vei folosi la bucatarie. Aparatul in sine este in mare parte de culoare alba, singurele diferente vizibile fiind in zona panoului de comanda, unde principalele butoane sunt pozitionate pe suport plastic, la fel si unele zone laterale, care mai mult au rolul de a contribui in aspectul final.

        În partea frontala acesta este prevazut cu un panou de control cu butoane de actionare avand pictograme de folosire, de unde vei putea face selectiile potrivite fiecărui tip de cafea. Cu o singura apasare de buton utilizatorul poate opta pentru prepararea unei doze sau a unei doze duble de cafea espresso cremoasa. Sistemul de dozare cappuccino foloseste in mod inteligent functia de abur generata de turbina interna care ridica presiunea la 15 bari si un amestec din apa si lapte care imreuna duc la formarea unei spume bogate care se va aseza de fiecare data la suprafata bauturii dozate. Cafeaua generata de dispozitivul de dozare automat poate fi fie una lunga sau scurta, in functie de preferinte, optiunea find valabila pentru a fi selectata din zona panoului de comanda. Deasemenea odata facute setarile potrivite pentru fiecare bautura in parte, acestea pot fi memorate si apoi reluate de fiecare data sarind de tot acest proces cu ajutorul my coffee memory. 

       DeLonghi are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 150 grame avand incorporat si o rasnita de cafea foarte silentioasa care macina cafeaua la rece astfel incat aroma sa fie pastrata la adevarata ei valoare.

       Poti selecta pana la 13 functii diferite cu ajutorul carora sa specifici cat de tare sa fie cafeaua, cat de mult zahar sau lapte sa fie inclus pentru fiecare ceasca dupa bunul plac. DeLonghi are incorporat si un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigura o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată. Aparatul este dotat cu sistem de pornire/oprire, programabila si distribuitor reglabil de cafea in functie de dimensiunea cupei (de la 92 mm la 142 mm inaltime). Aparatul este dotat cu un boiler dublu avand rezervorul de apă cu de capacitate 1.8 litri.

       Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că detine un sistem de decalcifiere si o functie de autocuratare automata a conductelor cu apa fierbinte si abur. Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. Dispozitivul de dozare permite alimentarea in acelasi timp a doua cani de cafea, iar acesta poate fi reglat in inaltime pe dimensiunea canii folosite. In cazul in care nu mai folosesti un timp indelungat aparatul, acesta intra in functia de Stand-by, care permite un nivel redus de consum.

       Recomand acest aparat profesional datorita functiilor lui speciale si a pretului foarte bun. Garantia comerciala a aparatului este de 2 ani.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Espressor Automat Delonghi ECAM 23.210 Blk,15 bar, 1.8 l