Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W AQ pret si specificatii tehnice

         Indesit LR8 S1 W AQ este o combina frigorifica care se va potrivi perfect in interiorul casei tale, este un model compact care beneficiaza de multe dotari tehnice, totul pentru a conserva cat mai bine alimentele depozitate la interior. Este un model excelent pentru o familie ca a ta, destul de spatioasa si construita din materiale de calitate care ii vor asigura o perioada de utilizare de lunga durata. Combina frigorifica LR8 S1 W AQ se evidentiaza printr-un pret imbatabil, design simplist dar si alte caracteristici de ordin tehnic de ultima generatie. 

         Spatiul de la interior de 335 litri este foarte bine compartimentat, mai ales ca ai la dispozitie o multime de rafturi si alte zone de depozitare atat pentru frigider cat si congelator. Rafturile pot fi accesate rapid de utilizator datorita proprietatii de rafturi glisabile care ofera flexibilitatea in a ajunge rapid la alimentele de la interior. 

        Consumul energetic este unul  foarte mic raportat la capacitatea combinei, acest lucru fiind datorat incadrarii acesteia in clasa de eficienta energetica A+, pentru care valoarea medie anuala este de aproximativ 308 kW/an. Masoara doar 188.8 x 59.5 x 65.5 cm si poate fi integrata cu usurinta in orice zona a casei tale, fiind o achizitie excelenta atat pentru un apartament de dimensiune medie. La exterior aceasta beneficiaza de un sistem modern de dozare a apei, ideal pe timp de vara cand vei putea savura un pahar cu apa rece prin simpla apasare a unui buton de la exterior.

       Frigiderul este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Sistemul de racire este unul automat, astfel ca intreg procesul de decongelare are loc n timpul functionarii, astfel ca nu mai trebuie sa opresti toata combina asa cum se intampla la modelele clasice. In plus sistemul cu gheata Low Frost impiedica formarea unei cantitati mari de gheata la interior, protejand astfel alimentele impotriva inghetului. 

        Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 5 Kg la 24 de ore. Sistemul de racire este unul static si face parte din clasa de clima N-T.

        In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Indesit Indesit LR8 S1 W AQ se remarca printr-o autonomie de pana la 17 ore pana se dezgheata total. Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentiosa (nivel zgomot 45 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W AQ, 336 l, Clasa A+, Dozator apa, H 187 cm, Alb