Ondulator Remington Curl Revolution Ci606 pret si specificatii tehnice

  • de

       Ondulatorul Remington Curl Revolution Ci606 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa detina functiile necesare pentru a obtine o coafura de invidiat intr-un timp record. Acesta functioneaza pana la o temperatura de 230 grade, are sistem automat de ondulare, selectie 5 trepte de temperatura, timer si realizeaza bucle perfecte in doar cateva miscari fara a trebui sa insisti de mai multe ori. Aparatul beneficiaza si de acoperire ceramica pentru un efect de netezire al parului.

      Niciodata nu a fost mai usor sa obtii bucle de lunga durata, rapid si fara efort. De acum totul este posibil cu acest aparat profesional care datorita acoperirii cu ceramica ofera parului mult visatul efect de netezire si stralucire. Ondulatorul Curl Revolution de la Remington are un ecran digital care afiseaza temperatura, cu optiunea de a alege intre 5 temperaturi diferite si o functie de boost al temperaturii pentru parul mai gros sau pentru sectiuni mai mari, plus o functie de blocare a temperaturii pentru a mentine temperatura selectata de tine.

      Acest ondulator nu numai ca se roteste automat, dar o face in directii diferite – permitandu-ti sa-ti ondulezi parul in aceeasi directie (daca doresti o coafura uniforma, aranjata) sau in directii diferite (daca doresti o coafura cu aspect natural). Efectul antistatic si turmalina anodizata iti va lasa buclele perfect aranjate si stralucitoare, in timp ce invelisul ceramic permite ondulatorului sa alunece cu usurinta prin par atunci cand te coafezi.

      Produsele Reminghton se gasesc in proportie de  80% in saloanele de infrumusetare si sunt folosite de cei mai renumiti hair stilisti din Romania

Recomandare: 

     Ondulatorul minune Remington Curl Revolution Ci606E este un aparat profesional si este disponibil la pret avantajos: Verifica oferta pret

     Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ: Verifica pret redus

Ondulator Remington Curl Revolution Ci606, Tambur rotativ, Rotire automata, 5 Trepte de temperatura, Aramiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *