Televizor SUHD Smart Samsung, 123 cm, 49KS7002 pret si specificatii tehnice

       SUHD este urmatorul nivel al calitatii in ceea ce priveste calitatea imaginilor transmise, peste UHD, iar daca esti si tu hotarat un astfel de dispozitiv pentru a mobila interiorul casei tale, Samsung 49KS7002 este modelul care il cauti, un dispozitiv Tv SUHD cu un ecran de 123 cm, perfect pentru a urmari filmele si serialele preferate. Imaginile par atat de reale incat ai impresia ca privest prin sticla, in fata caruia cu siguranta vei ramane profund impresionat chiar si tu. 

    Face parte din gama 2016 si vine dotat cu cele mai noi sisteme de filtrare a imaginii, continut expus pe un ecran destul de mare, capabil sa redea imagini la o calitate SUHD. Imaginile sunt absolut senzationale, expresia fetei, trecerile de la un cadru la altul dar si scenele din natura sunt foarte bine conturate la nivel detaliu, astfel incat sa te tine ore bune in fata sa. Reactia sa in scenete de tip actiune sau in cadrul evenimentelor sportive nu include deloc pierdere de informatie, toate detaliile fiind bine conturate, atat la nivel culoare, luminozitate cat si succesiune.

      Dotarea acestuia cu interfata Smart, reprezinta un alt element de interes care se identifica cu acele persoane pasionate de tot ceea ce inseamna tehnologie si software de ultima generatie. Vei fi astfel informat cu tot ceea ce se intampla in lumea internetului, viziona filme si seriale la capacitatea sa maxima SUHD, si impartasi experiente placute cu prietenii prin cadrul aplicatiilor dedicate instalate pentru retelele sociale. 

      Este un dispozitiv media care pe langa performantele vizuale va putea fi remarcat in interiorul casei tale dat fiind faptul ca are o silueta foarte slim, ramele care inconjoara ecranul fiind aproape inobservabile, astfel incat atentia utilizatorului sa fie intotdeauna focusata asupra ecranului. Materialele care intra in constructia sa sunt unele de cea mai buna calitate, atent finisate, de culoare gri metalizat, lucru care subliniaza faptul ca avem de-a face cu un dispozitiv din gama premium.

      Display-ul de foarte buna calitate este capabil sa redea imagini la rezolutii superioare UHD,  imaginile fiind exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Ecranul de 123 cm cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii, imagini foarte clare, apropiate de cele din realitate. Tehnologia Ultra Clean Panel analizezaza continutul video utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Tot in acest sens functioneaza si filtrele Contrast Enhancer, tehnologia HDR de la Samsung, cu ajutorul careia te poti bucura de detalii incredibile, pentru imagini luminoase sau intunecate atunci cand vizionezi continut HDR. 

      Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor.

     Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 40 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Caracteristica superioara DTS utilizeaza un amplificator care va furniza sunet la o claritate impecabila pe toate cele 2 canale disponibile, functie compatibila cu sistemele de tip home cinema. Boxele integrate pot fi sincronizate la orice dispozitiv extern prin bluetooth sau wireless

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive mobile la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.

     Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Sistemul de operare Tizen optimizeaza performanta televizorului Samsung Smart TV, asigurand o navigare rapida si intuitiva, atat pentru accesul la canalele TV, cat si la toate aplicatiile din zona smart.

      O alta noutate marca Samsung o reprezinta si centrul de informare si studiu EduPedia, o zona speciala care va fi apreciata cu siguranta de utilizatorii Smart Tv-urilor Samsung, mai ales ca este disponibila aici o imensa biblioteca digitala direct din confortul casei tale. Toate materialele sunt aici ordonate dupa grupa de varsta, domeniu de activitate, ingloband cele cinci arii de dezvoltare: intelectuala, creativa, emotionala, dezvoltare fizica si dezvoltarea sociala.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Pentru mai multe detalii tehnice, imagini dar si fisa tehnica a produsului gasiti detalii aici

Televizor SUHD Smart Samsung, 123 cm, 49KS7002, 4K Ultra HD, Clasa A