Scaun de birou ergonomic Kring Tokyo pret si caracteristici de design

      Kring Tokyo este un scaun confortabil, cu spatar generos, recomandat in general pentru spatiile office persoanelor ce indeplinesc functii administrative. L-am comandat saptamana trecuta si pot spune ca a fost cea mai buna alegere. Acesta iese in evidenta printr-o silueta distincta, caracterizata tr-un design modern care ofera multe functionalitati de reglare in dimensiuni. Kring Tokyo dispune de un spatar inalt foarte comod cu suport lombar care sprijina curba naturala a coloanei vertebrale. 

       Sezutul scaunului este realizat din burete de densitate mare si ofera un suport confortabil utilizatorului chiar si in conditiile unei munci indelungate. Spatarul ergonomic al scaunului Kring Tokyo are un design unic, format dintr-un mesh de calitate superioara, ce lasa corpul sa respire. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Tetiera este confortabila si ajustabila pe inaltime iar bratele fixe asigura confortul dorit.

       Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control.

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 17 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 120 Kg.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Tokyo este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou ergonomic Kring Tokyo, Mesh, Negru