Calorifer electric Star-Light YOH9 pret si specificatii tehnice

     Caloriferul electric Star-Light YOH9 este o alegere perfecta acum ca vine sezonul rece, un dispozitiv modern cu sisteme de protectie integrate care va oferi confortul termic mult asteptat atunci cand vei apela la acesta. Arata foarte bine si ca design, este destul de compact, construit din materiale de calitate si este de culoare alba.

     Acesta este util chiar si in cazul acelora care au o centrala termica si nu vor sa o porneasca inca din primele seri racoroase, deoarece pana cand se racoreste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire. 

     Puterea maxima exprimata de acesta este de 2000 W, uniform distribuita pe toata suprafata sa pentru care poti selecta 3 trepte de putere intermediare. Punerea in functiunea a acestuia este semnalizata prin aprinderea unui bec LED de culoare rosie. Prin circuitul sigilat format din 9 elementi circula un ulei diatermic special care nu se poate scurge si nu necesita intretinere sau completare. Latimea generoasa precum si cele 5 canale de ulei pe fiecare element face ca incalzirea acestora sa fie rapida si uniforma intr-un timp foarte scurt.

     Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat ca fiind eficient pentru incaperi de pana in 60 metri cubi. Protectia anti-incalzire opreste automat functionarea sa in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale. Acolo unde exista posibilitate de inghet, acesta nu va avea probleme deoarece beneficiaza si de protectie anti-inghet.

      Il poti muta cu usurinta dintr-o camera in alta datorita sistemului mobil cu 4 roti cu care este dotat. Nu cantareste foarte mult, acesta avand o greutate de numai 10.6 Kg.

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Star-Light disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Calorifer electric Star-Light YOH9, 2000 W, 9 elementi, 3 trepte de putere, Termostat siguranta, Termostat reglabil, 5 canale ulei, Indicator luminos, Gri