Cuptor electric incorporabil Pyramis 60IN 6081 pret si specificatii tehnice

       Intr-o bucatarie cocheta, batranul aragaz pare ca nu-si mai gaseste locul cum o facea odinioara. Si asta datorita mai multor aspecte. Modul de preparare al unui cuptor incorporabil este cu totul diferit fata de un aragaz clasic, implica mai multa caldura, un timp de prepararea mai mic dar si un gust mult mai bun. Astfel daca si tu vrei sa recurgi la acest mod ingenios de gatit iti recomand cuptorul incorporabil Pyramis 60IN 6081. 

       Este un dispozitiv incorporabil – care poate fi integrat in mobila bucatariei, deci ai parte de un spatiu mai mare dar totusi trebuie sa tii cont si in acest caz de dimensiunile sale care sunt unele rezonabile: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm.

       In ceea ce priveste designul acestui model, avem de-a face cu un cuptor modern, din inox, accesorizat cu un panou de control mecanic, dotat cu 2 butoane, unul pentru a seta gradele dorite și unul pentru timpul necesar de preparare. In partea centrala display-ul LCD te va tine la curent cu toate detaliile legate de procesul de preparare, timp, programe selectare si temperatura interioara. Selectarea programelor de gatit se face actionand cele 4 butoane situate sub display.

      Un cuptor incorporabil bun care te va ajuta sa obtii acele prajituri crescute uniform si fara suprafete arse, dar si mancaruri delicioase, chiar daca nu ești unul din cei mai iscusiti bucatari din lume.

      Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice face ca acesta sa fie alegerea ideala pentru gatirea alimentelor in bucatarie. Cuptoarul electric Pyramis asigura o gatire perfecta cu un consum redus de energie, incadrat in clasa de eficienta A, care ii impune un consum de aproximativ 0.88 kW/h. Spatiul de la interior destul de voluminos de capacitate 58 de litri, ofera o zona adecvata pentru punerea in practica a ideilor tale culinare.

    Cuptor electric incorporabil Pyramis 60IN impresioneaza si la capitolul functii si programe, astfel ca beneficiaza de numeroase optiuni pentru a gati in cele mai inedite moduri:

         – Gatit traditional – Caldura este emisa de rezistenta inferioare si superioara. Functia ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza.

        – Convectie fortata Caldura emisa de rezistenta circulara (din spatele cavitatii cuptorului) este distribuita uniform de catre ventilator. Utilizand aceasta functie poti gati simultan pe diferite nivele ale cuptorului diferite tipuri de alimente.

        – Functie Grill – Caldura este emisa in partea superioara a cuptorului, de rezistenta superioara. Functie este ideala pentru a rumeni preparatele sau pentru a praji carne

        – Grill asistat de ventilator – Caldura emisa de rezistenta superioara a cuptorului este distribuita uniform de ventilator. Ideal pentru rumenirea carnii de pui sau a pestelui.

        – Incalzire inferioara –  Caldura este emisa de rezistenta din partea inferioara a cuptorului. Functia este potrivita pentru prepararea alimentelor cu gatire lenta, care necesita caldura din partea inferioara, fara a fi rumenite sau pentru incalzire.

        – Grill si incalzire superioara  Caldura este emisa in totalitate in partea superioara a cuptorului, unde puterea rezistentei superioare este dublata de grill. Functia este ideala pentru a praji cantitati mai mari de carne, care necesita o temperatura ridicata.

        – Grill, incalzire superioara si ventilator –  Caldura este emisa in totalitate in partea superioara a cuptorului, unde puterea rezistentei superioare este dublata de grill. Suplimentar, ventilatorul uniformizeaza temperatura din cavitatea cuptorului, facilitand gatirea uniforma. Functia este ideala pentru a praji cantitati mai mari de care, care necesita o temperatura ridicata.

       – Rotisor Rotisorul este folosit indeosebi pentru pui sau kebab, dar foarte bine il puteti folosi si pentru a gati alte tipuri de carne. Caldura este emisa din partea superioara a cuptorului iar aliementele sunt invartite pentru a se gati uniform.

       – Decongelare Utilizarea functiei permite decongelarea delicata a alimentelor inghetate, fara ca stratul superior al acestora sa fie afectat si mult mai rapida decat la temperatura ambientala.

     Cuptorul sta bine si din punct de vedere al accesoriilor, astfel ca la interior gasesti o tava de coacere dar si un gratar. Curatarea acestuia implica efort minim mai ales ca interiorul este emailat, simpla trecere cu o laveta umeda fiind mai mult decat suficient.

     Curatarea pirolitica este o functie a cuptorului incorporabil Pyramis care ajuta la curatarea acestuia cu un efort minim. Principiul de functionare este simplu: interiorul cuptorului este incalzi la 500 de grade Celsius moment in care toate impuritatile sunt arse si transformate in cenusa. Acum e simplu sa treci rapid doar cu o carpa de bucatarie pentru a strerge suprafetele.

Recomandare:

       Il recomanda tuturor ca fiind o alegere excelenta, un dispozitiv perfect pentru bucataria ta, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret
  
       Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta la care il consider un best buy: Verifica pret redus

Cuptor eletric incorporabil Pyramis 60IN 6081, 9 functii, Rotisor, Clasa A, Inox