Ventilator cu picior Vortex FS40-8A pret si specificatii tehnice

  • de

      Vara incet incet isi intra in drepturi iar lucrul acesta aduce dupa sine si temperaturi caniculare greu de suportat de majoritatea dintre noi. In cazul acesta ar fi recomandat sa iti achizitionezi un aparat de ventilare cum este si noul ventilator cu picior Vortex FS40-8A. 

     Ventilator cu picior Vortex are rolul de a ventila aerul dintr-o incapere reducand prin efectul de ventilare si umiditatea care amplifica gradul de disconfort creand o atmosfera placuta spatiului unde locuim. Modelul de aparat Vortex FS40-8A este un produs recomandat pentru o camera si/sau apartament, fiind deopotriva cele mai intalnite aparate de pe piata. Aparatul are un design clasic de culoare negru/visiniu cu o carcasa din plasic si o baza de sprijin rotunda.

      Aparatul constructiv, inglobeaza elicea si motorul, tija de legatura din metal cromat care este reglabila pe inaltime, unde sunt plasate actionarile, alaturi de un suport metalic care permite plasarea pe suprafete orizontale. Panoul de comanda este plasat in partea superioara a tijei de sprijin ce consta din 4 butoane de actionare. Poti modifica usor parametrii de functionare ai aparatului actionand foarte usor cele 4 butoane de actionare. Elicea ventilatorului avand diametrul de 40 cm este protejata de un grilaj din sarma placat anticorosiv. In timpul functionari elicea executa automat miscari oscilatori stanga dreapta putandu-se opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. 

      Timpul de lucru il poti stabili cu ajutorul unui timer reglabil instalat in zona panoului de comanda.

     Din punct de vedere energetic aparatul are un motor puternic cu un consum foarte mic de 45 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V. Nivelul de zgomot se incadreaza in limitele normale ~ 60 dB.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa faca fata cu brio vremii neprielnice si care sa te racoreasca: Verifica oferta pret


      Il poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Ventilator cu picior Vortex FS40-8A, 40 W, 40 cm, 3 trepte de viteza, Rosu/Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *